*הולכת ללמוד קאנג'י*
M moon flower New member 1/4/04 #13 טוף.. אני פרשתי.. יש לי עוד לראות את פרק 9 של יאמי נו מטסואי (קאזה כפוי טובה ><")
S star_female New member 1/4/04 #37 כן,למרות שיותר אהבתי את הסגנון ציור של CCS... אבל ברור שזה יהיה מצוייר פחות מושקע, הרי זה שונן. זה יוצא כל שבוע. >> (אחת מהסיבות שלוקח להן כל כך הרבה זמן להוציא *שוג'ו*... כמו, לדוגמא, X...)
כן,למרות שיותר אהבתי את הסגנון ציור של CCS... אבל ברור שזה יהיה מצוייר פחות מושקע, הרי זה שונן. זה יוצא כל שבוע. >> (אחת מהסיבות שלוקח להן כל כך הרבה זמן להוציא *שוג'ו*... כמו, לדוגמא, X...)
M Magma99 New member 5/4/04 #54 טסובסה זה שונן?! אמממ אל תזכירי את X זה נושא כואב אני מתה להשיג את המנגה מווליום 14 ומעלה ד"א יכול להיות שיצא ווליום 19 ולא הרגשתי?
טסובסה זה שונן?! אמממ אל תזכירי את X זה נושא כואב אני מתה להשיג את המנגה מווליום 14 ומעלה ד"א יכול להיות שיצא ווליום 19 ולא הרגשתי?
D DanaDuck New member 1/4/04 #14 Darn! זכרתי שלמישהו יש יומהולדת בראשון לאפריל מלבד לאמא של האקס שלי. תודה!
H HuGo Hell New member 1/4/04 #16 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo1.gif
S Sakura Chan New member 1/4/04 #19 ../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif מזל טוב!!!!
K Konchi New member 1/4/04 #20 ../images/Emo20.gifמזל טוףףףף!!!../images/Emo20.gif../images/Emo99.gif I love you Sakura-chan *.*
H HuGo Hell New member 1/4/04 #24 יקירתי: ../images/Emo1.gif אנא הסתכלי על התמונה ותלמדי לשרשר למקום הנכון