טוב רשמית

Night-Girl

New member
טוב רשמית

אתמול היה הערב הכי הזוי בחיים שלי
מה עבר לכם בראש? 4 שירים שמוקדשים לי, ועוד ברצף...? אבל תודה על השיר המקסים טל, הוא בהחלט גרם לי לחייך

../images/Emo9.gif

זה היה מפחיד.. חחח
חחח ערב מחוה (ככה רושמים
) לרננה... 4 שירים מ-4 בנים
פשש רננה.. אפשר לפתוח לך מועדון מעריצים.. אגב - אני מקווה שהתמונות שהוא צילם יעלו לאתר ואז נעלה אותם לפה..

Night-Girl

New member
תשמע

ממש ממש הסמקתי אגב, אני אוותר על המועדון משום מה לא נראה רק שתבין, כשחזרנו באוטו היה לנו ויכוח על סלסה בסגנון LA ואני טענתי שסלסה לא נועדה שירקדו אותה בקווים ישרים. שזה כמו להכניס מרובע לעיגול... ואז הם התחילו עם המשפטים מגאומטריה
גם כן.. תזכיר לי להגיד לך מה הם אמרו על ליז

את כבר יודעת מה דעתי../images/Emo70.gif

בקטע הזה אני איתך
אני גם חושב שלא צריך לרקוד בקווים ישרים ולעשות ככה וככה וככה -
העיקר שהמצב רוח שלך השתפר
(נכון
)

Night-Girl

New member
אתם טובים...

גרמתם לי להרגיש הרבה יותר טוב וזה ברור מתי אתה בא ללמוד צעדים קובנים?

Night-Girl

New member
תזכור

לפעם הבאה שתקדיש לי את mi musica es ti musica אתה רוקד איתי רק קובני ופורטוריקני בלי קוים ישרים :)

Palalolito

New member
את מפגרת

נקודה. תמשיכו לרקוד את הריקוד הגמלוני והכבד שלכם ואני ימשיך להנות מהריקוד שלי. חוץ מזה השיא זה לא LA ולא NY רק Frankie

אריאל... אל תעלה לי את הסעיף..

אני גם ככה מעוצבן
פעם הבאה אני גם ארחיק אותך מהפורום.. תגיד תודה שלא מחקתי ת'הודעה וחסמתי אותך מהפורום ותשתוק
ולטובתך
אני מקווה שהנהלת הפורומים לא תראה ת'הודעה הזו כי יכולים לנקוט נגדך צעדים משפטים על האיום הזה.. ודברים כאלו כבר קרו לא פעם ולא פעמיים.. תראה, אני כבר מכיר אותך ובגלל זה לא מחקתי את ההודעה שלך כי כבר מזמן התרגלתי אליך וצורה בה אתה מגיב.. תפוז לא מכירים אותך ועל דבר כזה אתה יכול לחטוף חזק.. אז אני מציע לך להירגע
(לטובתך) טל

Palalolito

New member
שיבואו

אני מוכן להתמודד איתם בבית משפט והם יכולים ל$#$@ לי בגלל ש: א. מדינה דמוקרטית וכל ערעור בנוגע להרשעה בנושא הנ"ל תתקבל בגלל שאין כאן איום מפורש. ב. הכתוב משתמע להמון כוונים. ג. אני בטוח שיש פורום חוק ומשפט פה, תבדוק אם ניתן להרשיע אדם בעברה שאין 100% הוכחה שהוא בצע [איך אתה יכול להיות בטוח שאני כתבתי?] ד. עד היום מחקו לי 2 הודעות: 1. הראשונה, העבירו לטרד אחר שהיה בנושא. 2. השניה היתה בשרשרת שמחקו את כולה. אני לא יודע כמה זמן אתה גולש באינטרנט אבל אני רואה שאין לך שמץ של מושג ויש המון הגבלים שבחוק שמאפשרים לבן אדם פחות או יותר לכתוב מה שבא לו ברשת. עכשיו אתה ממש ממש ממש צעיר ברשת אבל אני גולש מאז גיל 13 [8 שנים] ברשת ולפני זה עוד היו BBS ים שבפורומים שלהם כתבתי אז תאמין שיש לי קצת יותר נסיון וכבר ניסיתי בעצמי לתבוע מישהו על משהו שהוא כתה וזה לא התקבל כי יש הגבלה משפטית בנושא. תעשה טובה לפני שאתה משחק אותה קאליבר תבדורק מה אתה כותב בכלל.

אני באינט' מגיל 9

ועכשיו אני בן 15.. 6 שנים.. בקשר לכל ה"ידיעות" שלך.. אין לי כוח להתווכח איתך בנושא הזה.. אני זה שנמצא במערכת של תפוז ויודע מה מתרחש בתפוז ואני לא אגיד לך סתם.. בקיצור - אין לי כוח להתווכח אני עשיתי את שלי..

The Cat Woman

New member
אני בכלל מאמינה ../images/Emo9.gif

שסלסה כשם שהיא באה מההתחלה ומורגשת בפנים, מהלב, ככה אמורים לרקוד אותה- משם! לא צריך לקבוע לזה פסים וקודקודים. פשוט לרקוד... מה שיוצא בסוף זה במילא חירבושים של הרגע...

jennie 00

New member
זה באמת היה משהו ...../images/Emo171.gif

חחח... כול שיר שומעים את צחי ברקע "והשיר הזה מווקדש לרננה..."
חחחחחח

למעלה