טוב/רע/לא נורא?

ToMeTiN

New member
טוב/רע/לא נורא?

ב"חמש עם" (עודד בן עמי) ראיינו את המתמודדים של מחר בחצי גמר כוכב נולד. וכל אחד אמר מה הוא ישיר. מארינה מקסימיליאן בלומין תשיר את וידוי.

אוי ואבוי!

מארינה זאת המעצבנת הזאת שהרסה לחלוטין ולגמרי את "בלוז כנעני" של אהוד בנאי? כי אם כן, אני מצביעה לכל שאר המתמודדים...

YA2007

New member
כנראה שזה טרנד חדש- בואו נהרוס את שירי יהודית

אחרי שהחריבה את "ילדות נשכחת" ממהרת מרינה להחריב גם את "וידוי". אני מצטער, אבל לא נראה לי שאני אוכל לספוג עוד ביצועים כושלים לשירים של יהודית השבוע

YA2007

New member
סורי, היא שרה את "סוס מעץ" ולא "ילדות נשכחת"

משום מה התבלבלתי, מי ששרה את "ילדות נשכחת" בכוכב נולד הייתה טלי מיכאלי, וזה היה נדמה לי בעונה השנייה.

venustudent

New member
טוב לדעתי

מרינה לדעתי זמרת מצויינת ומתאים לה שיר כמו וידוי (בלי חלילה להפחית מערכו של הביצוע המקורי של יודית שלנו...). אולי ככה גם יותר אנשים יכירו את השיר וגם את המקור...

אלון 2004

New member
מארינה לדעתי מבצעת טובה והיא

תקח את השיר למחוזות שלה - ואני סקרן לשמוע אותה. לצערי, לא אוכל לצפות בה מחר. אני דווקא נהנה לשמוע קאוורים לשירים של יהודית זה רק מוסיף ומחזק את היותה "הזמרת של המדינה"... בהצלחה.

מה שהיא לא תעשה...

אני בטוחה, חותמת ומוכנה להמר בחיים שלי על כך שהיא לא תצליח אפילו לא בשמץ (בת כמה היא בכלל, שמונה עשרה?) לקחת שיר כל כך מסתי (מהמילה מסה), כל כך עמוק, כל כך נוגה וכל כך קורע לב למקום שממנו צריך לשיר את זה. חס וחלילה לא מראה שום זלזול בבחורה, אין לי כוונות לכך (עד כמה שאני טיפה נוטרת לה טינה על "בלוז כנעני", שממנו שמעתי רק שתי שניות כי אני בכלל לא רואה את התוכנית הזאת). השיר הזה הוא אחד הדברים הכי כואבים שנכתבו אי פעם (ואני חושבת שזו כבר פעם עשירית לפחות שאני שואלת את זה, איך למען השם גבר היה יכול לכתוב את זה?!?!?! נכון, אלכסנדר פן, אבל עדיין...) ואין לי מושג מאיפה מגיעה ההזדהות העמוקה למילים של יהודית, צילה דגן או גילה אלמגור (שבמקרה השבוע שמעתי אותה שרה את השיר בלחן אחר...), אבל זה משהו שאין שום אדם אחר בעולם (ורק תבדקו אפילו על אילו זמרות אנו מדברים כאן) שיכול להגיע לאותו ייסור עמוק שבו הן שרות את השיר הזה. היא יכולה לרגש, היא יכולה להעלות אולי דמעה במאמץ כביר, אבל אף אחד שיקשיב לה שרה את השיר הזה (או לכל אחד אחר מלבד המבצעות המקוריות והותיקות של השיר) לא יחווה את אותה זעקה פנימית שהוא חווה כשהוא שומע אותן שרות את זה.

ToMeTiN

New member
הביצוע של גילה אלמגור ל"וידוי" ממש יפה:)

ד.א. - שמעון שגיא הלחין מישהו יודע במקרה איזה ביצוע היה קודם? (צילה דגן או גילה אלמגור) הדיסק של שירי אלתרמן לא פה כרגע... אבל אם אני זוכרת נכון אז הלחן של שמעון שגיא. בכל מיקרה, שני הלחנים יפים ומתאימים למילים, למרות שהם שונים לגמרי אחד מהשני.

ToMeTiN

New member
הכוונה, כמובן, לדיסק שירי אלכסנדר פן:)

טעות של עייפות...

אלון 2004

New member
זה מה שחשבתי שיקרה.

חשבתי שיהיה נכון לשמוע את הביצוע קודם לפני שאגיב ליכולת של ילדה בת 19 כמו מארינה לבצע שיר כזה ענק. ואכן, היא לקחה את השיר למחוזות שלה ובהצלחה. לא, היא לא יהודית רביץ אבל אני מתמלא גאווה שמבצעים שירים של יהודית. מעניין מה יש לה להגיד על הביצוע. אולי עוד נשמע. שבוע טוב.

ToMeTiN

New member
למען האמת

מארינה קצת מפחידה אותי... ניסיתי לשמוע אותה שרה בלי להסתכל על ההבעות שלה אבל הן בכל זאת השפיעו לטוב או לרע אין ספק שהיא אחרת אח שלי ראה לא מזמן, בערוץ 23, "מחווה לאמן" (של תאטרון הקאמרי) והיה על דליה רביקוביץ'. מארינה ביצעה שם את "תמונה" והוא אומר שזה היה ביצוע טוב.

זה היה פשוט ז-ו-ו-ע-ה!!

ולי אין שום טינה כלפיה.. דווקא די אהבתי אותה בתחילת דרכה.. אבל כל שיר שהיא שרה נשמע אותו דבר.. היא כבר לא מעניינת והביצוע הזה היה פשוט זוועתי.. אני לא מבינה איך השופטים יכלו להגיד שהוא טוב! היה שלב שזה כל כך עיצבן אותי שהשתקתי את הטלוויזיה.. זה באמת היה מזויע לדעתי.. וזה שיר כל כך יפה.. אבל ראיתם- גל אוחובסקי אמר על יהודית שהיא רף גבוה!! מה קרה פתאום??

PianoGirl20

New member
חח, הוא היה חייב להגיד

את זה.. וחוץ מזה הוא הזכיר לפניה את גילה אלמגור, אל תשכחי.. בקשר לביצוע, אני דווקא לא חושבת שזה היה כל כך גרוע. אני חושבת שבסך הכל היא עשתה את זה יפה ומרגש. ברור שזה לא יהודית, ממש ממש אין מה להשוות, אבל בסך הכל אני חושבת שהיא עשתה את זה לא רע בכלל. היא הגישה את השיר בצורה נורא בוגרת וראו שהיא התחברה (הוא ניסתה לפחות להתחבר) למילים. מבחינה קולית פחות אהבתי את הביצוע והיה משהו מעצבן בקל שלה, אבל ההגשה הייתה יפה.

ToMeTiN

New member
לא ממש זוועה

ציפיתי ליותר גרוע:) הביצוע היה בסדר חוץ מזה שהפריע לי שהיא העלתה גבוה בקול במקום לזעום בקטעים מסויימים... ולמה שגל אוחובסקי לא יגיד שהיא רף גבוה? הוא לא כתב שהיא זמרת גרועה, ואפילו כתב ש"היא זמרת מעולה וכמה כוח יש ביצירה שלה..."

למעלה