טוב רוחות

*pachanga*

New member
טוב רוחות ../images/Emo70.gif

טוב קודם כל אל תשאלו אותי נכנסתי ממש במקרה
שתי סיפורים ששמעתי ואני לא יודעת עד כמה זה אמיתי... 1
ידיד שלי סיפר לי שהוא ישן אצל חבר שלו איזה לילה פיזרו על הרצפה קמח בבוקר קמו ראו אצבעות של רגלים אבל לא של בן אדם והוא נשבע לי שזה היה ככה! 2
בן דוד של חבר שלי הקודם בא למיטה של בן דוד שלו להעיר אותו אחרי שלילה שלם עשו סיאנס ו... הוא ראה אותו עולה באויר במיטה שסיפרתי לאנשים אתזה צחקו עליי אבל הוא לא היה משקר לי! הם יותר מידי שיחקו עם הרוח! תבינו אני לא מאמינה בזה בכלל ואני לא יעשה כלום גם אני רוצה להאמין.... האם זה נכון שיש סינאנסים זה נשמע לי דבילי !!!

וואו

כמה שזה נשמע דבילי, יש סיאנסים רבים, ובנוסף להם גם הבן דוד הרחוק של הסיאנס, משחק חזון העצמות היבשות.

TURMALINA

New member
יו... כמה שאת ספקנית... ../images/Emo12.gif

אני לא שופטת אותך או משהו כזה, וזכותך כמובן לא להאמין, אבל מניסיון אישי שהיה לי, אני חייבת להגיד לך שמי שסיפר לך את הדברים האלה לא המציא כלום. הדברים האלה באמת קיימים ואסור להתעסק בהם אם לא יודעים במה מדובר. אני עשיתי סיאנסים בעצמי כמה פעמים, ובאחד המקרים הרוח לא רצתה לעזוב את החדר, ואז איבדנו שליטה על לוח הסיאנסים (את יודעת, לוח עם אותיות ומספרים...) והכוס התחילה לזוז לבד לגמרי (מבלי שנגעו בה אפילו באצבע) במהירות מסחררת על גבי הלוח, ויצרה שוב ושוב את השם של חברה שלי, שגם היא נכחה בסיאנס.
אחרי כמה ימים אותה חברה באה וסיפרה לי בבכי שהיא לא יכולה לישון בלילה כי היא מרגישה שכל הזמן נמצא לידה מישהו, וכשהיא ישנה, היא מרגישה כאילו מישהו בא ופוקח לה את העיניים בכוח. אז לפי דעתי, הרוח פשוט מראה סימנים שהיא לא מתכוונת לעזוב, ולכן היא נותנת סימנים שהיא עדיין בסביבה (עקבות רגליים על קמח זה גם משהו...) מה דעתך עכשיו?

liza26

New member
תזהר- יש פה עם עסק עם משהו מסוכן|גו

בקשר לסיאנס - לא הייתי ממליצה בכלל להתחיל עם זה אפילו כי רק מפריעים לנשמות ותמיד יכולה להגיע נשמה רעה או לאו דווקא נשמה אלא יש עולם שלם אפל שיכול לדמות לנשמות בסיאנס ואיתם ממש לא כדאי להתעסק , במיוחד מי שלא מבין במאגיה. בקשר לעקבות שראו בקמח , הן לא של בני אדם הן של שדים. כמו שיש יצורי אור, יש גם יצורי אופל וזו באמת אחת הדרכים לגלות את הקיום שלהם. בקשר לחברה שלך- אם עדיין רודפים אותה - קודם כל שתבדוק את המזוזה בחדר שלה , דבר שני שתנסה להדליק נר ולבקש מהישות להניח לה ואם זה לא עוזר היא צריכה לפנות למישהו מוסמך לגירוש שדים אני יודעת שזה נשמע סרט לחלוטין , אבל תאמין לי - זה קיים. רק אור ואהבה

TURMALINA

New member
ליזה מותק...

אני בת. אבל תודה על העצה. פנינו כבר למדיום והיא עזרה לנו לגרש את הרוח....

o o z i z

New member
אם את יודעת את יכולה לעזור לי???

אני יודע לעשות כמה סוגים של סיאנס! את יכולה ללמד אותי לעשות סיאנס??? אני יודע שזה מסוכן! את יכולה ללמד אותי כם איך להזהר ולא למות???

למעלה