טוב- רגע היסטורי!!

twingo

New member
טוב- רגע היסטורי!!

אני יודע מתי הובסתי, ועכשיו זה בהחלט הרגע הזה. בניגוד גמור למה שידעתי מYNET, ידע כללי, תערוכת פרנקפורט, 4 כתבות שונות בעיתונות העולמית ושני ספרים, טען "מצמץ" (מה הסיפור של השם הזה?) שהSL עם כנפי השחף יוצרה סדרתית. הוא צדק. בררתי את הנושא עם מרצדס-גרמניה, ולפניכם התשובה שקיבלתי. התנצלותי, למצמץ (שוב- מה הקטע עם השם??)- בתקווה שזה לא יקרה שנית...

מצמץ

New member
אני מניח

שאתה כמוני, טועה לעיתים נדירות, אבל בלי טעויות לא לומדים נכון? בנוגע לשם, חשבתי שלקרוא לעצמי על שם דגם כגון פרארי או פורשה זה קצת נדוש (אפילו אם זה בפורום על מכוניות), אז החלטתי לקרוא לעצמי בשם חמוד שיצחיק קצת את מי ששומע אותו ויגרום לו לחייך
. נ.ב. אני מחפש כבר כמה שנים טובות דגם של מקלארן F1 (המכונית, לא הפורמולה 1) בקנה מידה 1/12, האם יש לך שמץ איפה אני יכול למצוא אחד? (גם לי יש הרבה דגמים, אמנם לא בכמות כמו שלך כי אני לא אוסף דגמים, אבל זה תמיד נחמד שיש בחדר מודלים)

twingo

New member
לי יש דגם 1:12 של מקלארן F1,

שעלה לי 1100 ש"ח, בצבע צהוב. קניתי אותו בארץ, אצל איתן בלנק מ"ספיד-ספורט". לצערך, זה היה לפני כשנתיים ומאז הפסיק איתן לייבא דגמי מכוניות לארץ. איפה בכ"ז ניתן להשיג? אני מודה שאינני יודע- לכל אורך הטיול שלי ביקרתי בחנויות דגמים רבות, ולמרות שהיו דגמי 1:12, לא היה באף אחד מהן מקלארן F1.

מצמץ

New member
תודה

אני מכיר את איתן (עוד לפני ספידספורט), הוא בטוח יוכל לסדר לי משהו. 1100 ש"ח זה נראה לי קצת יקר בשבילי...אבל אני אמשיך לחפש.

למעלה