טוב קצת משעמם לי :)

Fairies Hunter

New member
טוב קצת משעמם לי :)

ונמאס קצת מפורום אופנה.. אז יש לי שאלונת. [?] אוקיי מה דעתכם על..
גרביונים שחורים עד הברך [כולל] עם גולגלות
דיקיז שלושתרב שחורים
חולצה לבנה של אמילי
מעליה כזאת עליונית [?] מאלה שהיו באופנה שנה שעברה, אדומה עם פס על היד שחור ומאחורה יש ציור של אמילי בתור שטן
אמם חגורת גולגלות [יעני חגורה שחורה עם גולגלות :)]
ואולסטאר קומיקס נמוכות [ניסיון צולע לעשות תמונה] פשוט לשאול את חברות שלי זה לא משהו :) הן אוהבות את זה, ואני לא רוצה לעשות מעצמי צחוק

קודם כל,

השיר בחתימה שלך, אחד השירים האהובים עליי. היתה תקופה שהייתי שומעת אותו ללא הפסקה, אז קבלי ח"ח (חוקן חינם) חיובי בהחלט. דבר שני, המראה נראה לי חביב... למרות שגרביים ארוכות ודיקיז יחד יוצרים מראה נמוך (קצת גוצי כזה) ככה ששווה לשקול פעמיים. חוצמזה? נראה לי אחלה... ועוד 2 שאלות, איפה קנית את האולסטאר קומיקס? ומאיפה את מביאה את התמונות של האולסטאר? שיהיה לך אחלה יום :)

Fairies Hunter

New member
מוניקה סקס../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

פרפר, מספיק בן אדם ושומר אריות שולטים :) התמונות של האולסטאר מהאתר של www.converse.com והאולסטאר מלונדון, די ישנות דווקא. נארף.. את האמת שעם חולצה צמודה זה דווקא סוטר את המראה הגוצי, Dont you think so?

תודה :))

וכן, ציינת כאן שירים שאני מאוד אוהבת, ושנים חסומות, על הרצפה, הר של בייגלעך... בכלל אני מאוד אוהבת את הסגנון :) בקשר לחולצה... לא יודעת. אם תעלי לפה תמונה אוכל להגיד את דעתי. אם לא... תצטרכי לשפוט בעצמך, כי על כל אחת כל דבר נראה שונה :)

i l0ve u

New member
אממ קשה לי לתאר את זה חחח..

נשמע פסדר אנערף... לא הסגנון האישי שלי

לדעתי זה דווקא ממש מגניב../images/Emo45.gif

בקשר לנעליים
לא (!) אהבתי את הנעליים (אולסטאר) בגזרה נמוכה.. ממש לא

Fairies Hunter

New member
אבל אבל ]];

שהייתי בלונדון היו רק נמוכות.. וגבוהות זה נאכס עם קצר שלושתרבע וואטאבר

למעלה