טוב , קטע חדש שלי!

ורסטיל

New member
טוב , קטע חדש שלי!

כל הזמן אני מחלק ביקורות על קטעים של אחרים עכשיו הגיע הזמן שאני יעלה קטע שלי ויחשוף את קולי הצרוד אחרי הסיגריות ואחרי לילה ללא שינה שאני מת מעייפות לשיר קוראים "ערפל" בהשראת הימים האחרונים וסתם ניסיתי להדביק לזה קורטוב של אורקסטרה. תאכלו אותי חי :) http://sendit.co.il/download.php?id=TA5TQ2Iv019v6tjtf2mf

dmt4me

New member
מממ

טוב..אהבתי את הקונספט בשיר,אני לא מכיר אותו אז אם כתבת את המילים והלחן זה כבר מעיד על כשרון! בקול שלך הייתי ממליץ לטפל קצת,הוא קצת תלוש ממוזיקה עצמה ולצורך חיבור תחמם אותו טיפה עם איזה אפקט ואולי גם איקיו לא יזיק.. מידי פעם אתה בורח בקטנה ויוצא מהסינק ..הייתי ממליץ לך לשבת ולערוך את השיר הזה לעומק עם המון סובלנות . בגדול הרעיון מאוד יפה וגם הביצוע לא רע (אפילו שזיינתי ת'שכל)הסגנון מזכיר לי קצת אביב גפן..או שזה רק אני,אז ואני מאמין שלחבר'ה פה יהיה גם מה להוסיף,אז בהצלחה חבוב!

../images/Emo26.gif

תאמת הרוורב קצת מקשה על השמיעה הלחן כשלעצמו סבבה התזמון של העיבוד כנ"ל רק העיבוד עצמו חסר קצת אישית הייתי משתמש בסאונד פיאנו אחר פחות טראבלי יותר מידי בסאונד גראנד פיאנו הייתי מוריד אפקט מהפיאנו מקזז אפקט לשירה מקזז אפקט מהכנורות בשתי מילים נוגע במיקס ובפריסטים לגבי הקול הוא אכן טעון שיפור בכללי נחמד ואם לגעת בעתיד של השיר הזה הייתי רואה אותו עם פיאנו וכנורות לא גיטרה לא באס לא תופים ולא סינטי אקוסטי נטו בהצלחה : ))

למעלה