טוב, קבלו..

טוהר17

New member
טוב, קבלו.. ../images/Emo8.gif

הסוסה שאליאן הכי הכי אוהבת בקיבוץ שלה. אני יודעת שזה קובץ וורד, אבל לא מצאתי דרך אחרת להעלות את התמונה.. מצטערת מראש. היא סוסה ממש חמודה, שאוהבת להצטלם. קוראים לה לולה, היא מגזע "יזראלי קוואטר הורס" כמו רוב הסוסים אצלנו בקיבוץ, בת 8 וקצת. מי שזיהה איזה קיבוץ, יקבל שתי נקודות..
רמז, תסתכלו באחורי הסוסה..חחחח.. יאללה.. רוצים לכתוב לי עליה? תכתבו. אני כאן.

abup

New member
הבעיה היא

שאין שום תמונה בקובץ שצירפפת....

taz512

New member
שני דברים

אחד אין תמונה. ושני אין כזה דבר גזע: "איזראלי קוואטר הורס" הגזע הוא קוואטר הוא פשוט שייך לספר העדר הישראלי. ולכן יש לו את ראשי התיבות IQH על התחת ואני אומר את זה בלי לראות את הסוס בכלל. טאז השד וההסברים

IQH

New member
בהחלט

צודק טז בדבריו. אך טז, ידוע לי על מקרים בהם בעלי הסוס החליטו להטביע את חותם הIQH מאחורי אחת מאוזני הסוס בטענה שלדעתם ההטבעה מכערת את היופי שבסוס (התחת...!)

טוהר17

New member
אווווווווווופסי...../images/Emo9.gif

אני מצטערת מעומק ליבי. באמת. כנראה אני לא שמרתי את התמונה נכון..טיפשונת שכמוני. פעם הבאה אני אשמור יותר טוב ואעלה את התמונה. מבטיחה. תודה על המידע, טאז. אני אשתדל לזכור את זה.. שוב. מצטערת מפני העגמת נפש שנגרמה. מקווה שסולחים לי. אליאן. אדומה מבושה.

IQH

New member
ניחוש ../images/Emo13.gif

כפי שאמרת שרוב הסוסים בקיבוצך הם מגזע הקוואטר, ידוע לי על קיבוץ שבו רוב הסוסים הם מגזע זה... הנני מנחש שאת מדברת על קיבוץ. . . . . יפעת ?

טוהר17

New member
אמממממ....

לא!
לא נורא.. יש לי רמז..אם בא לך להמשיך לנסות. זה באזור המרכז. זהו. יותר אני לא מגלה. אם תנחש נכון, אני אשלח לך מסר אישי. חג שמח. ממני.

למעלה