טוב צ'מעו

אוליאני

New member
טוב צ'מעו

אנשיםםםםםםם מה מצב? אז ככה..... ר ע ל י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם בתכלס כאילו היחסים שלי עם אמא(גרושים מכשנולדתי) שלי השתפרו בזמן האחרו אבל......רק בגלל שאני צועק עליה המון....ואני לא מקשיב לכלום שהיא אומרת אז היא מתחילה להבין דברים..... כאילו פעם הייתי עושה כל מה שהיא רוצה וזה אז היא חשבה שהכל מזה סבבה בנינו ..... קיצר היום אמרתי לה שהיא דפקה לי אחושרמוטה תחיים.... (שהייתי קטן היא הייתה מרביצה לי עד שלמדתי להחזיר) אז....... היא כל היום לא דיברה איתי ואז היא קלטה שאני צודק כאילו פעם שהייתי קטן אז היא שפכה עליי שמפו זה ממש לא כמו שזה נישמע אני התחבאתי לה בבית והיא מצאה אותי במקלחת והיה לידי כזה בד של משקפיים כזה שמנקים אותם והיה שם שמפו כזה אז היא חשבה אני משחק איתה או משו והיא לקחה תשמפו והתחילה לשפוך עליי כמו מפגרת ואני רועד ומנסה כזה להסיט את השמפו עם הבד הזה ואני כולי רועד עם פרצוף כזה של מישו עוד שניה רוצח אותי..... והיא ממשיכה בתמימות כזאתי....... בקיצור זה נשמע דפוק אני יודע... לא משנה אז אמרתי לה היום שלא עושים כזה דבר זה מוריד אחושרמוטה את הביטחון העצמי של ילד ועוד ילד קטן כזה זה היה לי מזה טראומה וכל הילדות שלי היא עשתה דברים כאלה פעם....אני לא אשקח את זה בחיים התחבאתי(שוב) מתחת לשמיכה שלי אז היא צעקה קצת ואז היא באה עם מגב ופקה אותו על המיטה מלא פעמים והיא לא פגעה בי (היתי קטן) אבל אז היא הפסיקה לכמה שניות ואז פגעה לי עם המגב באמצע של הגב כזה ואחרי זה אז שבוע הלכתי עקום כזה תחשבו איך זה מוריד לילד קטן תביטחון איך הייתי הולך לבצפר מגיל קטן הייתי הולך ומתחבטא באיזה סימטא בשביל לא ללכת לבצפר מה לא דפקה לי תחיים? בקיצורררררררררר אז בזמן האחרון ...זה התחיל להשתנות ON & OFF כזה.... אבל אני לא רוצה שזה יהיה ככה זה עדדין מלא ריבים והכל אני רוצה שיהיה טוב .....ואני מנסה אני מנסה מלאאאאאאאאאאאאאא לשפר אפילו הלכתי לפורום של לנדמרק אם מישהו יודע מזה ו.......זה לא זז כאילו היא ממש לא נותנת לי לשנות תיחסים בנינו אני לא מבקש עצה ולא כלום.... סתם רציתי לכתוב את זה לשחרר משהו מהלב אין בזה שום פואנטה ושום דבר חשוב תודה למי שקרא אה דרך אגב..... יש דברים שהיא ממש סבבה (וזה לא תמיד טוב כאילו...לי זה כן אבל....) כאילו אני לוקח לה סיגריות ולא אכפת לה אני מעשן בחדר והיא כזה.....לא אכפת לה אני מעשן באנגים בחדר וכל מיני שטויות ולא אכפת לה מכלום העיקר ...."אל תעשה דבק" שיהיה \ביי תודה לכם.... ....הסטלן השנון...

flowers girl

New member
וואו איזה עצוב..

אמא ממש רעה יש לך, מצטערת.. יש מלא אגודות כמו אל"י ועוד מלא שאתה יכול ללכת אליהן והן יעזרו לך. עכשיו היא לא עושה לך כלום
פשוט לא שמה

LCA

New member
נשמע שבאמת

לא קל לך, אבל למה בנוסף לכל מה שעובר עלייך אתה הורס לעצמך את החיים בעישון סיגריות ובאנגים? למה לא לקחת את כל הכעס והשנאה שלך וללמוד משהו, ליצור משהו, להוכיח שאתה יותר טוב ממנה, להראות לה שהיא לא שווה... זה שאתה בוחר בללכת שלפי דעתי היא דרך ההתדרדרות זה לא טוב ובטח ובטח שלא יתרום לך הרבה בעתיד!! בהצלחה!!

SHOGER HTE BABE

New member
אוקייי... את מטיפה לו כרגע........

ולדעתי, זה לא כל כך קל ליצור שום דבר כשהמצב הנפשי שלך באאוט טוטאלי! (גרוע
למה שלא הבין
), אבל מה שכן, אתה חייב לעזור לעצמך. קח את עצמך בידיים, הרי אתה כבר רואה שלאמא שלך לא אכפת, ואתה נראה לי הרבה יותר אינטיליגנט ממנה, אז תראה לעצמך שאתה יכול לשפר לעצמך את החיים. אמא שלך זה ההכנסה של: אוכל, מיטה, מקלחת, ואולי גם תוספות. יופי, קח אותה במובן של דברים שיעזרו לך. כי בזה אני מקווה מאוד שהיא קצת מועילה!. איך אתה בבית ספר?, הכל הולך טוב?, לפי מה שסיפרת לא נראה לי... אז מה הבית ספר בעצם עושה לך?, נותן לך את המידע שאתה צריך לדעת בהמשך החיים שלך. אז קח גם אותו כהכנסה שתעזור לך, ואך ורק לך. ואני בטוחה שאתה קלטת שאני לא הולכת להמליץ לך על סמים... אלא בדיוק להיפך... הדבר הראשון שתעשה הוא להיגמל. ותראה כמה אפשרויות נפתחות לך באותה שניה שתפסיק לעשן כשאתה צריך את העישון הזה. מקווה שעזרתי
מקווה לתגובה...

LCA

New member
אמרת

את מה שאמרתי בצורה שונה!
באמת חבל לי על הנער הזה! לי נראה שהוא זועק לעזרה!!

אוליאני

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאא

תודה ומיליוני חיבוקים לך (אין לי כח לעשות אותם כזה ללחוץ וזה...) ....הסטלן השנון...

אוליאני

New member
גם ניסיתי להגמל

זה לא כיף זה משעמם אני לא כזה כבד בזה תבינו רק שמשעמם לי ו.....דרך אגב אני לא לומד בערך מכיתה...אמממ ניראה לי ט או י עכשיו אני אמור ליהיות ביב ו...שוב בגלל אמא כי כל הזמן היא עושה לי כזה...... אתה אפס אתה כלום את לא שווה תכסף שלבצפר .... אז הפסקתי שלא תוציא כסף מיותר אני יודע שזה נישמע גרוע זה לא כל כך מתרגלים.....

LCA

New member
אז זהו

בגלל שהיא אומרת לך שאתה אפס ולא שווה כלום עלייך להוכיח לה שהיא טועה ו-ב-ג-ד-ו-ל!!!! אחרת היא תצא הצודקת! זה מה שאתה רוצה? עלייך לחזור ללימודים כי זה קשה לחזור ללימודים בגיל מאוחר. לפחות תוציא בגרות!

אוליאני

New member
כה

אני מוציא בגרות בטח אבל לא עכשיו ניסיתי ללמוד ביואל גבע וטומשין (מסלול בגרות כזה) ו..........ממה אין לי ז לזה עכשיו אולי עוד כמה שנים ניסיתי לכתוב באנגילת לא עובד אז קל להגיד מלעשות.... ...הסטלן השנון...

אוליאני

New member
אוקיי אז...

אז ככה אני לא הורס כאילו....כן אבל זה כיף.... ו....אני לא מה ג'נקיז האלה שיושבים בבית ומתבטלים אני השקעתי 20,000 שקל ואני לומד בתל אביב בקקה הזה של הדי'גיי אני לומד טכנאי סאונד וכל מיני שיט כזה ואיזה אחד מנהל משו ברשת ג רוצה לקחת אותי לנהל את האולפן שלו אני עושה דברים אני עושה מוסיקה והרבה אני יוצר וזה מה שאני יעשה כל החיים אז...... ....הסטלן השנון... נ.ב מצטער עם זה מופיע פעמיים המחשב שלי לא פסדר

אוליאני

New member
לא ...מה היא תעשה

אני בן 17(לפני שבוע בערך!!!!!) היא לא בידיוק יכולה לעשות לי כלום והייתי הייתי בכל כך מלא דברים כאלה הייתה גם תקופה שלא הייתי בבית איזה שנתיים ולפני זה הייתי בערך בכל הפנימיות בארץ טוב לא בכולם אבל במלאאאאאא והייתי בבית השנטי וב"מקום אחר"(ככה קוראים לזה) וכל מיני שטויות כאלה! אין מה לעשות THETS LIFE ...הסטלן השנון...

יערה13

New member
יו....

זה כזה סיפור עצוב... כאילו, שומעים על דברים כאלו אבל בחיים זה לא קורה לך, אבל זה קורה ועוד איזה קורה... לעומת המצב שלך כל הבעיות שלי מתגמדות ונעלמות... לי גם יש בעיות עם ההורים אבל לא כ"כ רציניות... עצה שלי אלייך: תהיה עצמך, אל תשים על כל ה*** שאמרו לך פה, פשוט תהיה אתה, אם אמא שלך לא מסתדרת איתך אתה כבר תראה שזה יסתדר, למרות כל הטראומות שהיא עשתה לך... מקווה שעזרתי...

אוליאני

New member
...אממממ

ואי אז ככה בערך בגיל אממממממממ..... רגע אני יחשוב על זה ניראה לי 13 התחלתי ליסתובב בפנימיות עד 15 ככה משו כזה או 6 והספקתי ליהיות ב.........לפחות 8 פנימיות..... ומלא בתי ספר .. ואז ככה מגיל 15 וחצי ככה התחלתי ליסתובב ברחוב כזה כמו ילד הומךקד אבל היה כיף שנה הייתי ככה ואז חזרתי הבייתה בצו... ....הסטלן השנון...

למעלה