טוב ציפור אחת ביד ממכונית שעוברת לידך במהירות ביום גשום ומלא שלוליות.
ז זיוי בת New member 6/2/07 #2 טוב ציפור אחת ביד מלישון כל הלילה בתנוחה עוברית עם רגליים צמודות לחזה ולהאמין שזה יעזור לך להתעורר בבוקר מאוד שמח.
טוב ציפור אחת ביד מלישון כל הלילה בתנוחה עוברית עם רגליים צמודות לחזה ולהאמין שזה יעזור לך להתעורר בבוקר מאוד שמח.
P Pigulim New member 6/2/07 #4 אם לדייק, טובה|0הדגש| ציפור אחת ביד <אחרי לילה של עברית, כל פיגול נהיה אבשלום קור>
P Pigulim New member 6/2/07 #5 איכשהו, לא עובד לי כל העניין הזה של "אני יודע להדגיש גם בלי לפתוח חלון תגובה שלם". מוזר...
P Pigulim New member 6/2/07 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif../images/Emo6.gif סליחה, ה מ נ ע ל ת ! אבקש לשמור על מידור. במידה וזה לא אפשרי, אבקש מידורי סאוור ושוט של וודקה, תודה. זכרי, הטיפ שלך תלוי בזה...
../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif../images/Emo6.gif סליחה, ה מ נ ע ל ת ! אבקש לשמור על מידור. במידה וזה לא אפשרי, אבקש מידורי סאוור ושוט של וודקה, תודה. זכרי, הטיפ שלך תלוי בזה...
א א י ל ה New member 6/2/07 #12 מידורי סאן, הילדה מיפן. תגיד, בשביל שוט של וודקה צריך להתכופף? <אילה עם רווחים, שואלת בשביל חברות. יפניות>
מידורי סאן, הילדה מיפן. תגיד, בשביל שוט של וודקה צריך להתכופף? <אילה עם רווחים, שואלת בשביל חברות. יפניות>
E englishmaninny New member 6/2/07 #13 אולי טוב ציפור אחת ביד אבל יותר טוב בפיתה עם ציפס וחמוצים.מידע אישי אני אומר לכם.
א א המקורית היחידה New member 6/2/07 #17 אולי טוב ציפור אחת בפיתה עם חומוס צ'יפס סלט חמוצים חריף טחינה ותוספות + שתיה תוססת כלשהי, אבל שום ציפור לא תלחש לך מילות ניחומים כשתוצאת הלואי של הזלילה הזאת תחליט לצאת לאור.
אולי טוב ציפור אחת בפיתה עם חומוס צ'יפס סלט חמוצים חריף טחינה ותוספות + שתיה תוססת כלשהי, אבל שום ציפור לא תלחש לך מילות ניחומים כשתוצאת הלואי של הזלילה הזאת תחליט לצאת לאור.