טוב, פעם אחרונה...

דורמון

New member
טוב, פעם אחרונה...

מי כאן מגיע למיונים להשרדות ב25? נא לציין שם ומחוז... נא לא לכתוב סתם הודעות!!! אני אמיר ממחוז צפון |: -)

ophirein

New member
אני....

אופיר ממחוז ירושלים!! בינתיים אנחנו שולטים

אניייייייייי

אני מגיע ב25 להכנות להישרדות! מנואל ממחוז חיפה למי שלא מכיר אז בוש לכם! בוגר קורס מש"צים מחוז חיפה 2003 מש"צ בוגר בקורסי מש"צים מחוז חיפה 2004 וב2005 ובוגר קורס סיוו"ן 2004 מחזור ראשון. ובעזרת השם ובעזרת כולכם אני יהיה בוגר הישרדות 2005!

אני?

הייתי בצוות 1 השולט... האמת שלאהייתי מאוד מאוד בולט בקורס... בכל אופן שמי מנואל ואני ממחוז חיפה..! ומקסימום ניפגש ביום שני.... (וואי זה נשמע כ"כ קרוב..!) מי את/ה?

ws ande

New member
אני מרב

צוות 5 גם לא בולטת... בכל אופן כנראה אני לא יוצאת בגלל הבלאגן של המחוז... :(((((((((((((((

ophirein

New member
וואי וואי איזה בלאגן.....

המחוז לא ידע על הקורס הישרדות, ורק בשבוע האחרון נרשמנו ישירות עם הקורס, ולא דרך המחוז...

MrChaos

New member
המיונים לכל הארץ באותו מקום ותאריך?

מקפיץ 123456789

גםם אני אהיהה

מנואל ומרב אני לא זוכרת אתכם... איפה הקורס סיון שלכם היה? וגם אני באה להישרדותתתתת ושוב פעם אני מזכירההה!! חחחח ה-25.7 זה היום הולדת שלייי להביא לי מתנות ובלונים ועוגה וקיצר המון דברים ותחגגו לי שאני לא אתבאס טוב?!?!

ophirein

New member
גם אותי אותי את לא מכירה../images/Emo3.gif

ניצן, מרב, מנואל ואני היינו במחזור הראשון!!

אה רק אני יודעת מי כל האנשים האילו

מרב מצוות 5 מהמחוז קטנטנה כזאת שקטה.. מנואל הצוות שלי עם הברני שלו ואופיר יקירי י-ח-מ-ו-ד!!!! חוץ מטל אנ מכירה את כולם1!!! כבוד אני סיון למי שלא יודע ואני גם היתי במיונים!!!

למעלה