טוב... עלה לי רעיון..

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
טוב... עלה לי רעיון..

נכון שיש כמה שמועות על בואה של לינקין פארק לארץ.... אז חשבתי (אם אתם רוצים) אפשר לשחק משחקון קטן בו לכל חבר פורום תהיה האפשרות לבחור איזה שירים לינקין פארק תשיר בהופעה שלה (כאשר לינקין פארק יבואו לארץ...)..... כמובן כולם יכולים להשתתף וכללי המשחקון התפרסמו בהמשך השבוע (הכללים התפרסמו במידה ואני הראה כי יש הרבה חברי פורום שרוצים ל"שחק" במשחקון הזה...) הערה: בסוף המשחק אני יעשה ממוצע בין כל הבחירות שלכם ויציג לכם מה שבחרתם.... ועם רשימת השירים האלה אני יפנה ללינקין פארק (תאמינו לי - יש לי קשרים בתוך הלהקה...) והציע להם את הרשימה (כמובן בתנאי שבאמת הם יגיעו לארץ..)

uk14

New member
הרשה לי לגחח

"אני יפנה ללינקין פארק (תאמינו לי - יש לי קשרים בתוך הלהקה...) " גיח גיח

sapir lee

New member
סבבה :)

אבל לא נראה לי שהם באמת יקשיבו לנו

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif מכמה שיעורי לשון הברזת??? ../images/Emo3.gif

לא סתם אבל עכשיו רציני למה נראה לך שהם יקשיבו לנו הם ינגנו מה שבא להם ואנחנו נהיה מרוצים מהשירים גם אם הם לא השירים שבחרנו

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif אחי אתה פלצן.

והוצאת לי כל חשק להשתתף במשחק שלך רק בגלל השטויות שאתה רושם... חאלס לטמטם לנו ת'שכל...!

GIANTG

New member
תקשיב אחי. אתה נעל... אם היית לידי, הייתי

מוריד לך כפכף בראש. הייתם מתחברים והיית מספר לו על הקשרים שיש לך בעולם הבידור האמריקאי. אתה באמת מתחיל לעלות על העצבים, זה דיי קשה, אבל אתה מצליח.

GIANTG

New member
השנינות לא נעלמה ולא תיעלם... צ'זי פרזידנטה

וכאלה...

hitchhiker218

New member
../images/Emo80.gifוואוו בן אדם! זה מדהים!!!!!!!!!

כמה שאתה חי בסרט!!!! באמת כאילו, צא ממנו לפני שיהיה מאוחר! ואם אתה כבר מנסה להכניס אותנו בכח לסרט שלך תעשה את זה לפחות משכנע... וחבל על כל השירשורים שאתה פותח לזיוני שכל בשקל האלה... באמת...

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif יש לי תחושה שכבר מאוחר...=/

הוא אשכרה חושב שהוא מכיר אותם...

Erezh21

New member
לא נעים לי להגיד

אבל נראה לי שמאחורי א15 עומד ילד קטן שמנסה לעבוד על כולנו, ללא כל הצלחה כמובן, מאז הפעם הראשונה שהוא הגיב כאן "אחרי הופעה של לינקין פארק בחו''ל" ואז הוא גם "המשיך לעקוב אחריהם לעוד הופעות", אבל בחייאת חבר'ה, זה השיא! "תאמינו לי - יש לי קשרים בתוך הלהקה", פאק! לאיזה רמה הגענו, אני לא מבין למה לא מוחקים את זה? אולי תפסיק להגיב כאן כל פעם כשבא לך לעבוד בצורה גרועה על מישהו, זה לא המקום!!! ולא, אני לא אשתף פעולה עם המשחק הזה רק בגלל כל התוספות השקריות והמטומטמות שלך!

pookacha1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif

אגב... אתם יודעים שלי יש קשרים מאוד הדוקים עם מטאליקה?? הם היו איתי בגן! כבר מאז התחלנו לשיר ולנגן..! אני לימדתי אותם את כל מה שהם יודעים!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ידעתי#$%$&%*

ולי יש עם MCR
XDDD הייתי מתה

uk14

New member
אני ובראד אחים!

מה למה אתם חושבים שהוא יהודי?! זה בגלל שהאנחנו אחים...הווא היה צריך ליסוע לאמריקה בשביל הלהקה הזאת אז אמרתי לו שיבוא וזה ודיברתי עם צ'סטר והוא מגניב ובלה בלה. ועכשיו ברצינות. בחייך בנאדם(או ילדון), תפסיק עם זה. אנחנו לא מפגרים.

למעלה