טוב עכשיו אני

הצופה.

New member
טוב עכשיו אני

אני אוהב לכעוס על פנטום שמבקש שירשורים קצרים ומשתתף בשירשורים ארוכים ..אני אוהב לכעוס על שחר שמבקש כתיבה יוצרת..ומספר על העברות דירה...ואני אוהב לכעוס על דרדסית ועל טאקילה..אבל בסה"כ אני אוהב לכעוס ואני חושב שמה שאתם כותבים זה זבל...... אבל אני לא מותר על הזבל הזה
נכנס כל יום קורא ממשיך לאהוב לכעוס
ואם תפסיקו את השירשורים ואת המריבות והפורום יהפך לפורום שירה או ספרות אז אל תדאגו אני אתחיל עם השירשורים והמריבות ד.א יריב בן אליעזר היה מורה גם שלי ואותו אני באמת אוהב ..גם מצחיק..גם ציני..ובעיקר חכם.. יאללה עולה למשאית הזבל ממשיך בנסיעה הצופה מכור לזבל

../images/Emo13.gifצופצוף,

בוא נריב, הרבה זמן לא רבנו יאללה תתחיל אתה ראשון, היום יש לי מצב רוח לריב!!!!!! יש לי שאלה חייבת אבל ממש חייבת, למה ה -
הזה מככב אצלך תמיד? בסוף תפוז יפשוט רגל בגללך, פחחחחחחחחחחחחחח הרמתי יד תצחק, עוד לא הורדתי תיד, הלו הלו הכל מכור!!!!!!! רגע לא הורדתי את היד תצחק!!!!!!!!!!!!!! עוד לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! טוב עכשיו שחררתי את היד מטה, אתה יכול להפסיק לצחוק.

אתה לא עונה אז הנה בפרנציפ!!../images/Emo23.gif

בשבילך (לא להסמיק!) תן לי שעת חסד קטנה שעת אהבה בשבילי ובשבילך היא הפצירה בו ללא תקנה השמש שקעה לה בים קרניים אחרונות מעידות שעוד יום נגמר לו ונעלם זיכרונות לימים של גיפופים בלתי פוסקים... היא ערגה לאותם ימים בו גוף גוף הו נבלעים בין הסדינים הלבנים סערות חושים אשר הזכירו לה את סערות ליבו וליבה בשעות הקטנות של היום והלילה בהם התנו אהבה ללא הפסקה הזכרונות לא מפסיקים לעלות וצפים... ואת ליבה ממש מקשים. (מרשה לך להרוס! להחריב את השיר אתה מקבל אישור ממני!) אופס באמת ת´חרפנתי היום

מו שיקו בוא רגע!

בלדה על אדון כמעט וגברת כבר חנוך לוין אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט ואמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. החורף קר היה וכבר ועבר עלה אדון כמעט והגברת כבר. גברת כבר טיילה עם האדון כמעט היא אהבה אותו כבר נתנה לו יד, הלילה חם היה, ירח שט על האדון כמעט והגברת כבר. ועוד אביב חלף וסתיו נוסף נגמר, והאדון כמעט ראה בלב נשבר כמה הפסיד כל השנים שלא אמר את דבר אהבתו אל הגברת כבר. ועוד שנה חלפה, ועוד שנה אחת, וגברת כבר שכבה על משכבה לבד חושבת איך כמעט היה וכבר אבד, לגברת כבר ולאדון כמעט. שנים חלפו מאז, לא השתנה דבר. אדון כמעט אהב את הגברת כבר כמעט אמר לה זאת, אבל הוא לא אמר. עכשיו כבר באמת היה קצת מאוחר. כברת כבר התגוררה בבית קט, כמעט שהתגורר בו גם האדון כמעט, עכשיו לא מתגורר בו אף אחד לא הגברת כבר ולא אדון כמעט
יו אני צינית אופס, זה פשוט כי סתם בא לי להקדיש לו שיר, אבל זה לא מכור נשבעת, וזה נכתב על האלחוטי שלי מקווה שזו לא בעיה.

מו שיקו

New member
עינתי

ה"אבל" נועד לאלה שלא יפרשו בצורה נכונה את המשמעות של "משהו ממש מביש"

למעלה