טוב... עזרה דחוף!

milagro1983

New member
טוב... עזרה דחוף!

הי, קור טוב, מה נשמע??? טוב אני עושה עכשיו קורס ברמנים(מורחב) ב"ברמאסטר". הבעיה היא שאני צריכה לעשות שעורי בית בבית וללמוד קוקטיילים הבעיה היא שאני קשה לי ללמוד את זה מכיוון שאני לא מכירה את המשקאות עצמם אני לא יודעת איך הם נראים וכל מה שיוצא בבית זה שאני משננת בבית מבלי בכלל להבין מי נגד מי . אז נכון , אני צריכה לשנן אבל זה יותר קל ויזואלי מה גם שאם יש לי שאלות למי עלי לפנות.? אה ואני רוצה לציין שהלימוד מעולה פשוט מעולה (לא בציניות) באמת ....... איי המדריכים.. טוב נו לענייננו בבקשה עזרה ממי שכן עשה את זה.. כבר .. תודה המשך יום חמים ונעים.

dburac

New member
אז קצת עזרה,

קודם כול הרווחת שבחרת ללמוד בברמאסטר. שאני הייתי צריך ללמוד את המשקאות, עשיתי את זה בדרך הבאות. 1. קודם כול חלק גדול מהמשקאות הכרתי כבר אז זה עזר לי מאוד מה שלא היכרתי את זה תירגלתי בשיעור ואז היה לי הרבה יותר קל לזכור. 2. דבר שני כול שם של משקה העלה לי לראש איסטואציה מסויימת ומסביבה בניתי סיפור וככה זכרתי את הכמויות. לדוגמא רוסי לבן זה מה שביג ליבובסקי שתה אז זכרתי וודקה, ליקה קפה, חצי חצי. גין פיז- הזכיר לי תמיד איזה שהוא זקן מגניב יושב על בר ,,, שאוהב את המשקה שלו גין, חמוץ מתוק, וסודה. וכן הלאה וכן הלאה 3. ואחרי כול זה המון המון המון תירגול, ושינון. שיהיה בהצלחה.

milagro1983

New member
אמממ לא רוצה להקשות עליך אבל....

אני לא מכיהר משקאות מהעבר שלי אממ ולא כל כך מכירה זמשקאות מסרטים ..... ועוד שאלונת... למדת בברנאסטר .. כי זה שנמע טיפה כמו איזה מעריץ נלהב של המקום ובצדק.. אולי אתה איזו "חפרפרת" שלהם.. אולי מדריך.????? בכל אופן מה שלא תהיה.. אם תוכל לעזור לי אני ממש אשמח אני פשוט לא יודעת איך המשקאות נראים ואז יותר קשה לי לזכור אממ מה אני עושה .?

dburac

New member
אני אשמח לעזור.

תפני אלי במסרים, ויהיה לי הרבה יותר קל להסביר לך.

sweetdreams

New member
גם אני חושבת שיותר קל ויזואלי

הצעתי אליך היא שבאמת תהפכי את זה לויזואלי. אם יש לך אפשרות להגיע לשם ולתרגל אז אחלה. אם לא, אז כשאני למדתי (גם בבאר-מאסטר, בהרצליה. איפה את אגב?) אז עשיתי את זה ככה: קודם כל למדתי את המשקאות שאני מכירה, כי הזמנתי אותם או כי סתם אני יודעת. אח"כ למדתי את המשקאות שנשמעים לי הכי טעימים, כי תכלס רציתי להכין ולטעום אותם. ואח"כ למדתי את השאר. אני תמיד זכרתי איך הקוקטייל צריך להראות בסופו של דבר. או שעשיתי אותם ואני כבר יודעת, או שדמיינתי איך זה צריך להראות בסוף. ואז את זוכרת את הכוס, הקישוט, וחלק מהמרכיבים. תחשבי בדיוק איפה כל דבר נמצא לך. נגיד את לומדת איך את מכינה אורגזמה, אז את זוכרת שאת צריכה לקחת אייריש קרים וליקר קפה מהעמדה מאחורה, וחצי חצי. או קוקטייל כמו ג'ין פיז, אז יש לך ג'ין וחמוץ מתוק בספיד רק, ועוד סודה. אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי. במקום לשנן את זה בצורת טבלה עם מרכיבים, תזכרי את זה בצורת אופן ההכנה, ותזכרי איך נראה התוצר הסופי. דבר נוסף שאת יכולה לעשות, ואת זה עשיתי הרבה מאוד שהייתי בקורס, זה להגיע בשעות שיש שיעור, ולהסתכל על אנשים אחרים מכינים קוקטיילים. את גם רואה איך הקוקטיילים נראים בסוף, ואיך מכינים אותם, וזה גם עוזר המון כדי ללמוד את הדיספליי וצורות ההגשה.

Crazy_Bitch

New member
שאלה ועצה..

אני מניחה שאת יחסית בתחילת הקורס- אט אט במהלך הקורס את לומדת להכיר את כל המשקאות וכל הקוקטיילים, ואז מן הסתם יהיה קל יותר לזכור. מעבר לזה- יש שם רשימה עצומה של קוקטיילים, ולא תדעי את כולם לעולם. לא נורא - אף ברמן לא מכיר את כל הקוקטיילים. כשאתה מתחיל לעבוד אתה לומד את הקלאסיים, את קוקטיילי הבית וכל מיני קוקטיילים נפוצים שבאפנה... רציתי לשאול- באילו ימים ושעות הקורס? אני חייבת לבוא לבקר!!

milagro1983

New member
או קיי תודה רבה.. אמממ

אתמול היה דיי לחוץ ואולי זה בגלל שלא הרגשתי כל כך טוב או הייתי עייפה לגמרי את מכירה במקרה את המדריך- גל.? אגב ה שיעורים ראשון שלישי חמישי 8 וחצי עד 12 וחצי

מצטער אם זה לא קשור..

אבל כבר הרבה זמן שאני רוצה ללמוד לברמן(יש כזאת מילה..?!) השאלה ,על איזה בית ספר אתם ממליצים , כמה זמן הקורס..מה המחירים בערך.. תודה לעונים

milagro1983

New member
תראי יש לך כמה סניפים זה דבר ראשון

איך שבא לך ראשון תל אביב הרצליה.. מה שבא לך.. בכל אופןיש שני קורסים עיקריים : בסיסי ומורחב אני למשל עושה את המורחב. שזה מעולה כי את ממש לומדת הכל מההתחלה ופירוט רב ( מה גם שהמדריכים... סססס אמממממממממ... יאמי..)... רק שהם לא בעצביםעל זה ששפבתי חצי משקה מהשייקר או עד שהם לא בעצבים ש]תחנו את הבר על הפרצוף.. אבל לא משנה.... בכל אופן זה דיי סבבה... מומלץ... את לומדת כל שיעור משו שונה... ומתרגלת שזה הכי כיף לדעתי... כל האלכוהול הזה שאת טועמת ומה שאת מכינה בעצמך... שזה הכי חשוב. יש לך מסלול גם בערב וגם בלילה אני עושה לילה את מתרגלת עם אלכוהולך אמיתי! שזה חשוב מאוד מאוד כמו שאמרתי את צריכה לטעום ולתקן את עצמך ובכללל מתרגלת בבר חי ונושם.! הלימודים הם אבע חמש שעות +תרגול כלול בתוך שעתיים בכיתה יושבת ושמעת נאומים על מאיפה הגיע ולמה קראו לו ככה ושעתיים שעתיים וחצי אחרי את הולכת לתרגל בבר. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות בי בינתיים המשך יום נעים, מיכל.

עוד שאלה..

כמה זמן הקורס? אני מתגייס ואחרי הטירונות אני חוזר כל יום הביתה .. אז האם זה יסתדר לי עם היציאות שלי מהצבא ,והכי חשוב כמה בערך עולה הקורס.?

milagro1983

New member
הקורס המורח הוא כחודש וחצי

אז אם זה אכן ככה תוכל ללמדו את זה בערב או בלילה ככה שזה אחלה לגבי העלות לי זה עולה 3700 משו כזה אבל אתה אם אתה חיל אולי יש תנאים שונים תברר את זה תתקשר אליהם http://www.barmaster.co.il/ או לחילופין תיכנס לאתר שלהם...................... שיהיה בהצלחה אם תצטרך עו עובדות או משהו שכזה אתה מוזמן בכיף... יאלה בי יום נעים.

עוד שאלה..

כמה זמן הקורס? אני מתגייס ואחרי הטירונות אני חוזר כל יום הביתה .. אז האם זה יסתדר לי עם היציאות שלי מהצבא ,והכי חשוב כמה בערך עולה הקורס.?

למעלה