טוב... עזבתי אותכם...

Eynav Naharan

New member
טוב... עזבתי אותכם...

יודעת שיחזור... יודעת שיכנס לקרוא פה מדי פעם... אבל זה בגלל כמה סיבות 1.זה כבר לא בדיוק פורום 2. ממש אין לי כל לאנשים קרציות פה 3. המנהלות מצטערת אבל לא נכנסות וגם אם צריך למחוק הודעות לא ממש יודעות...אומנם לא ניסיתי לשלוח מסר אבל בכל זאת.. 4. בגללי... אם מישהו רוצה שידבר איתי בפרטי אני יתן תאי סי.. אוהבת בעיקר כמה פה... שיצא לי יותר לדבר איתם..

WitChild

New member
לאאאא!!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

עינבוש, בבקשה לאא! אני ממש מבינה את הסיבות שלך, האמת היא שגם אני דיי מרגישה ככה בזמן האחרון אבל.. בבקשה עינבוש, באמת שתהיה חסרה, לפחות לי, כל הרשמים של מהארץ החדשה שאת גרה בה, הקשיים, ההתמודדויות, החוויות, ההתייעצויות ובייחוד את, זה ממש יחסר לי.. לא שאני רוצה שתחזרי בגללי, אבל באמת שאני רוצה שתחזרי- לפחות בשבילך..
בבקשה..
אני רוצה שתעשי מה שבא לך אבל באמת שאני גם ממש לא רוצה שתלכי.. תמיד כאן בשבילך, גם אם תלכי,
תמר.

eynav16

New member
אמ...

התקופה שלי כרגע מאוד מגעילה לפחות הכמה ימים שהיו... וגם כרגע... ממש כרגע.. לא יודעת ובקשר לסיבות... לא רוצה לפגוע אבל הנה עכשיו דנה נכנסה... וכדי שיראה כאילו לא יבש פה כאילו למנהלות אכפת אז פתחה משחק אבל מה עוד כמה ימים שוב שום הודעה וכלום.. יש פה כל מני קרציות... זה לא פורום עזבו.. וסליחה אם פגעתי מנהלות...

ODana

New member
אוי, עינב!

נו, באמת! די! אנחנו נכנסות כמה שבא לנו. ודווקא עלייך (כן, עלייך) אנחחנו מדברות הרבה. מאוד. וחושבות הרבה. מאוד. אם רע לך - אנחנו נעשה הכל כדי לעזור. אבל לא צריך להאישם אותנו בזה שרע לך. צאי מזה, חמודה. כבר סתיו כתבה לך (מגילות) רעיונוץ נהדרים. אנחנו לא יכולות שנות את המציאות שלך, ורע לך עכשיו. אז קחי אחריות על החיים שלך ותשני איפה ומה שאת יכולה. רק את יכולה לעשות את זה. ואנחנו נהיה כאן כדי לתמוך. גם אם לא כל יום ולא כל דקה - אנחנו באמת !!! אוהבות אותך מאוד וכל כך רוצות שיהיה לך טוב. מה את אומרת?

Eynav Naharan

New member
זה לא בגללכן

אמרתי לך שלא רק בגללכן... זה בגללי אני שקועה בדברים אחרים ופה אין כל כך הרבה נכנסת ורואה את אותם הודעות שהיו לפני יומיים לא יודעת..

eynav16

New member
porque?

לא יודעת לכתוב את זה בפורטוגזית וזה לא רק בגלל הפורום אלה גם בגללי

סתיו מם

New member
מה ???? ../images/Emo2.gif

תשמעי יקרה, אני יודעת כמה שנראה לך שהכל נגדך, אבל זה כל כך לא נכון! פשוט, כשרע לנו, אז הכל נראה כזה לא טוב וכאילו כולם נגדנו. אבל בסך הכל, כל אחד חי את החיים שלו. מה שיפה באינטרנט ובפורום זה היכולת באמת לעקוב אחרי מה שקורה גם מרחוק. ולתמוך ולעזור ולייעץ. ובעיקר - שיהיה אכפת באמת. ואכפתיות לפעמים זה לא רק במילים. גם במחשבות. וגם אפילו בזה שכל יום לפני שאני הולכת לישון אני שולחת ברכות לכלמיני אנשים, ואת ביניהם. כי אכפת לי ממך. וכמו שדנה כתבה לך - רק את יכולה לעשות דברים כדי לשפר את המצב אצלך בחיים. אנחנו יכולות רק ללוות ולתמוך!

Broken Smile1

New member
את לא מבינה דהיא רוצה רק צומי?

אלפי פעמים גולשים פה כבר כתבו את זה, ואחר כך באו. מנסיון. היא תחזור ברגע שיהיה לה משעמם.

Eynav Naharan

New member
../images/Emo40.gif

לא הכל ניראה לי נגדי... אבל אני משתדלת להכנס לפה.. משתדלת להגיב לכתוב להזיז פה משהו.. וכלום כל יום רואים את אותם הודעות גם אחרי כמה ימים... המצב שלי בסדר גמור זה אומנם גם בגללי אבל לא רק זה מעצבן שאת כותבת משהו ומישהו מגיב לך ומקלל אותך.. ואחר"כ כותבת משהו שקשור למשהו שכתבתי פה בעבר... לא ? לא מעצבן? כן יכול להיות שזה פגע בי... תאמיני קרה לי כל כך הרבה בימים האלה אין לי מושג כבר... אבל גם זה עצבן אותי...גם זה פוגע קצת.. ומה שיקלל חופשי זה פורום חופשי לעשות מה שבא לה או לו...כניראה... ככה זה ניראה... לא אומרת בכל פורום רבים לפעמים אבל הוא לא קשור אלי בחיים שלי לו דיברתי איתו..איתה מי שזה לא יהיה... זה לא משהו שקשור אלכם...

eligomeli

New member
את יותר מדי רגשית:\

מה אכפת לך מה עדי רשומת? (עדי כן?) אני לי מכיר את שתיכן אבל זה בסך הכל פרום חח מה אכפת לך?! עדי את בטח מסכימה איתי לא?

Broken Smile1

New member
יאפ. מסכימה עם כל מילה.

הבנתי ממזמן שפה, לא צריך לקחת שום דבר אישי.

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gif

פשוט תתעלמי ממי שצריך... את יודעת שרוב הבנות פה ממש אוהבות אותך! זה הזמן ללמוד לדעת מה לקחת ללב ומה לא... לא שזה קל

Roniii

New member
מה פתאום../images/Emo35.gif

את לא הולכת לשום מקום. בקשר לפורום - יש תקופות שנכנסות מיליון בנות, ויש תקופות יותר חלשות. זה יעבור. ובקשר אלייך - אנחנו מתות עלייך. ודווקא בגלל שקשה, כדאי להישאר במקום שבו מכירים ואוהבים אותך. אני מקווה שתחליטיל הישאר ובכל מקרה שתהתקופה הקשה תיגמר מהר.

למעלה