טוב סתיו... (וכולם..)

Nir5L

New member
טוב סתיו... (וכולם..)

הרסת בעצמך לעצמך את הפורום... הפורום מת בקושי מישהו כותב פה וכל זה בגלל התחושה הרעה שיש כאן אחרי כל ההתנגדות שלך לדיבור על מחזות זמר של חנוכה. מקווה שאת שמחה.. לצערי אני נאלץ גם לעזוב, כי כל מי שהיה לי על מה לדבר איתו.. כבר עזב... ביי

lonestar2003

New member
אל תפילו את זה עליה!

מסכנה. איזה עליהום עשיתם! אני מצדיקה אותה ולא חסרים מחזות זמר לדבר עליהם. לא צריך "לפחד" לדבר, רק להמנע מלהציף את הפורום בתמונות של אמיר ואפרת מעופפים באויר. זה היה מיותר ולדעתי זו היתה הצפה. אל תספידו את הפורום. יש על מה (ועם מי?!) לדבר. לונסטאר

Nir5L

New member
אז מה כבר נשאר לעשות?

אם לא להכריז עליו כ"מת"? אף אחד לא מדבר פה בקושי זה בקצב של בקושי הודעה אחת ליום...

Hippie Jeannie

New member
כנראה ששכחת, אבל...

עשינו הסכם - שננסה במשך חודש שרשור חנוכה אחד לעמוד. אם אכן כל "אוהבי החנוכה" שכאן עזבו, אין טעם להמשיך אפילו עם שרשור אחד. חבל, זה הפסד שלכם. רציתי להשאיר את השרשור, אבל כנראה שזה כבר לא רלוונטי. והפורום אולי "מת" לדעתך, אבל אני לא חושבת כך. לא חייבים שיהיו 20 הודעות ביום כדי שפורום יהיה פעיל. ואני מרוצה ממה שהולך כאן הרבה יותר מאיך שהרגשתי כשהיו כאן 50 הודעות ביום על הקליפ של תום סויר ואיפה משיגים הנחות לחנוכה וכמה דודי בלסר חתיך. חבל. חשבתי שהגענו לאיזשהי פשרה עם השרשור האחד לעמוד. כנראה שטעיתי. ההפסד הוא שלכם.

למעלה