טוב |ספויילר| 4X03

Aozora

New member
טוב |ספויילר| 4X03

אכן צריך להחיות את הפורום...ומכיוון שאין באמת פרק מסויים, אני פשוט אכתוב מה שראיתי ואתם מוזמנים לענות, או לא...ואז אני אפסיק, או שלא... בכל מקרה, 4X03....Parallel Play....פרק מצויין, לדעתי, הכי טוב מבין השלושה בעונה הרביעית.... קית' משתין לסלסט הזאת בשירותים...וממש נמאס לי לראות אותו מחרבש את העבודות שלו...מקווה שעם זאתי הוא יישאר לזמן מה... נייט והאמא הגרושה ההיא...איזה מסכן הוא...אוף....אבל הוא גם טיפש, היה ברור שהיא מפתה אותו, והוא היה צריך לעצור את זה מוקדם ובכלל לא להתחיל. טיפש! סצנה אדירה כשהוא במיטה ורואים את הכל בקוטב הצפוני...והוא מתחת לשמיכה...חזק. לא יודע בקשר אליכם, אבל כל הסיפור על ברנדה והחבר שלה והסטיות שלו ממש לא מעניין אותי...לא אכפת לי אם הם יהיו ביחד או לא, אם הוא אוהב את זה ככה או אחרת, פשוט לא מזיז...אבל אין על זה הרבה פוקוס בינתיים, אז זה בסדר. ריקו...מסכן מסכן...מה יהיה איתו? הוא יורד לחלוטין מהפסים...ושוב קטע ממש טריפי כשהוא נרדם על המקלדת וחולם על אשתו ועל השרמוטה ההיא בטוויסט דתי שכזה...הוא מתוסבך לחלוטין ולא יודע מה לעשות, ודווקא כשאשתו נראית שמצבה משתפר. קלייר וחברתה הלסבית, עם החבר שלה לשעבר (שמו ברח לי כרגע) והשפם המזעזע שלו...כרגע העלילה שלהם פרווה למדי, מחכה שהיא תתפתח קצת, בטח תהיה טובה. דיויד נראה מבסוט מהחיים, אבל זה מוביל אותי לנקודה כאובה וטרגית ביותר בפרק זה...עזיבתו של ארתור!!! אין ספק שהוא היה אחת הדמויות הביזאריות והאהובות עליי ביותר, ואין לי ספק שלא הוא שלח את החרא בקופסאות (כמה מצחיק זה???) ואני יכול רק לקוות שהוא יחזור. רות' ובעיקר ג'ורג' מעצבנים אותי יותר מבעבר. רות' תמיד עצבנה אותי, אבל עכשיו יותר...אני אוהב איך כל המשפחה תמיד מייבשת את ג'ורג'....סביר להניח שאני חושב כך כי הדמות האהובה עליי ביותר בסדרה הזו היא האבא...כן, למרות שהוא מת בפרק הראשון...אני פשוט מת על האיש....הפעם היחידה אי פעם שבכיתי מול מסך כלשהו, סרט או טלויזיה או משהו, היתה בפרק בעונה השנייה כשהראו את כולם נזכרים בו ובפעם האחרונה שהם ראו אותו...בכל מקרה, אני סוטה מהנקודה, שהיא: ג'ורג' טיפש ואני רוצה את ארתור בחזרה! יאללה ביי, לא אהיה בסביבה לתגובותיכם (אם אלו יגיעו) כי אני בבסיס עד יום חמישי, אבל אחזור ואז אקרא הכל, וסופ"ש הבא מקווה שאראה את 4X04. יאללה ביי, לילה טוב.

Aozora

New member
../images/Emo58.gif וכמובן

ששכחתי את הסצנה הנפלאה של הסוף....המדורה! האש! הם לוקחים את ה garage sale המעפן שלהם ושורפים הכל, בהמלצתה של קלייר (או חברה של קלייר?)... ואז נייט מגיע, ולמרות שקודם הוא אמר שהוא שומר הכל ואין לו מה לזרוק, הוא זורק שמיכה וכרית ועוד כלי מיטה....ואומר שהוא חוזר לגור בבית.... מה הקטע של הזריקה הזו לאש? אלו חפצים של ליסה? יש קשר לקטע שהוא היה אצל האמא הגרושה ואמר שהמצעים ממש נוחים? בכל מקרה, נראה שהוא לאט לאט מתפכח וחוזר להיות עצמו... סצינה ממש, ממש נפלאה. גם שיר מלוהק היטב ברקע....radiohead - lucky....ותודה ל-ronre.... עכשיו באמת לילה טוב.

רינת4

New member
../images/Emo58.gif403

אני לא מבינה...כתבתי שלחתי, ואני לא רואה את ההודעה בפורום.. זו פעם שלישית כבר שאני שולחת. מקווה שזה יעבוד... ראיתי את הפרק די מזמן אבל אני דווקא די זוכרת אותו. אני מסכימה בקשר לברנדה והחבר שלה: ברנדה מעניינת רק בהקשר למשפחת פישר. היא לא דמות שיכולה לעמוד בפני עצמה. כלומר: כל עוד זה ברנדה וניית' או משולש עם ליסה – זה מעניין. אבל היא והחבר שלה – אני מודה שאלו קטעים שדי העברתי קדימה ולא התעכבתי עליהם כי זה היה פשוט שיעמום. מילא החבר שלה שאינני זוכרת את שמו היה דמות מעניינת... ריקו נמצא בשלב די גרוע בחייו. אין מה לעשות: הוא משלם על מעשיו. כפי שאנחנו יודעים לכל דבר בחיים יש השלכות ואי אפשר להימנע מזה. את ארתור מעולם לא אהבתי. שמחתי כשהוא עזב. הוא היה ביזארי לחלוטין וגם הקשר שלו עם רות היה כזה. הוא ממש עיצבן אותי. גם ג'ורג' הוא לא אחת הדמויות האהובות עלי. אני לא מבינה מה רות' מוצאת בו. באמת שלא. אין לי כל כך מה לומר על ניית דיויד או קית' בשלב זה. מה שכן אני עוד יכולה להוסיף זה שנורא חסרות לי הסצנות עם האבא... פעם זה היה כל פרק ועכשיו צריך להגיד תודה כשזה קורה. וחבל... אני לא חושבת שהמשפחה המשיכה הלאה. וזה אולי מה שהכותבים מנסים להגיד לנו. אבל כל מה שקורה להם קורה בעקבות המוות של האיש האחד הזה. גם הסצנות איתו הן סצנות יפות ומרגשות. חבל. באמת חבל...

ronre

New member
../images/Emo58.gif לגבי ברנדה...

אני לא בטוח שאני מסכים עם הטענה שברנדה מעניינת רק בהקשר למשפחת פישר. העיניין הוא שפשוט הזוגיות שלה עם החבר החדש (ג'ו), הייתה פשוט לא מעניינת. ממש לא עניין כל הקטע של הסקס בינהם ושהוא רוצה את זה ביזארי וכן הלאה וכן הלאה. אני חושב שברנדה כשלעצמה היא דמות מאוד מרתקת, והיא בהחלט יכולה לעמוד בפני עצמה. היה יכול להיות הרבה יותר מעניין, למשל, לראות איך היא מתמודדת עם כל החרא בחיים שלה לבד. בלי שום זוגיות. תחשבו על זה.

רינת4

New member
../images/Emo58.gifעונה 4

טוב לא ממש ספוילר אבל שיהיה בכל מקרה. אותי אישית ברנדה לא מעניינת כשהיא לבד. היא נורא מעניינת אותי כשזה משהו שמשפיע על ניית למשל. או אפילו ...על רות... אני לא אומרת שלא יכול להיות לה סיפור משל עצמה, אבל כשניתקו אותה לגמרי מהמשפחה וניסו לספר את הסיפור שלה - בנפרד מהם, אני מצאתי עצמי משתעממת למוות. ואני לא חושבת שזה רק בגלל החבר שלה. אבל כמובן שאני מדברת רק בשם עצמי ועל דעתי האישית בלבד...

ronre

New member
דעתך לגיטימית ביותר :) עם זאת...

אני לא יכול להסכים איתה, כי ברנדה היא הדמות האהובה עלי בסדרה. :)

tula29

New member
../images/Emo58.gif לגבי ברנדה

אני לא חושבת שג'ו רצה מברנדה סקס ביזארי, פשוט היה להם סקס משעמם אז הוא רצה לגוון, לדעתי, הפואנטה כאן היא להראות שכמה שהוא בחור סוף סוף נורמלי בלי יותר מידי תסביכים וטוב בשבילה, כזה שהיא יכולה לבנות איתו עתיד משותף, בכ"ז היה חסר שם איזה ניצוץ, שכמובן תמיד יש לה עם נייט. לדעתי ג'ו היה בחור חמוד, מוזיקאי כזה מגניב וגם נראה לא רע, אבל לא יעזור כלום נייט וברנדה נועדו להיות יחד למרות הכל...

למעלה