טוב סער...טקילה...

קרמבובת

New member
טוב סער...טקילה...

קמתי היום עם מצב רוח חרא.. היה לי חשק לשבת בבית ולבכות...אבל לא יצאו לי הדמעות..יבש לי בעיניים כזה... נכנסתי לפה ומה אני רואה? צחוקייםםםםםם דאחקותתתתת וואלה יופייייי סאמק רציתי היום להיות עצובה היום אסור???????? יאללה..הולכת מפה
קרמבו

ר ו ח

New member
קרמבו....בואי הנה...

תגידי... עם הודעות כאלה מטורפות על הבוקר אפשר לחשוב על עצב בכלל?! עזבי את העצב ליום אחר... עכשיו כנסי למוזה , רק תזהרי טאקי בסביבה עדיין עם פחית הנפט מאתמול.. מקווה שנרגעה... הרי עם טאקי אי אפשר לדעת.. חחחחחחחחח אז זהו קרמבו.. קדימה לעבודה..

ר ו ח

New member
צ´מעי לי קרמבו....

מאז שהיא מלכת הקליקה... אסור להתעסק אתה! אמרה לך את באה...אז את באה! נראה אותך מתווכחת! חחחחחח נראה...

טאקילה~*

New member
לא רק מלכת הקליקה....

זוכרת שלושה פירסי אוסקר...ובנוסף אהובתו של משוש!

ר ו ח

New member
מעניין איך...

יראה הכרטיס ביקור שלך טאקי.. חחחחחחחחחחחח הלוואי עליי...

נשית~37

New member
אני יגיד לך איך...חחחחח

טאקילה - ראבאקקק - משוש מלכת הקליקה שורפת מועדונים גורפת פיסלונים מלכת הסייברים (מרוב טייטלים לא רואים ג´וב)

טאקילה~*

New member
מי צריך לראות ג´וב???????????????

עיקר העיסוק שלי זה להתקשט בתארים זה הכי חשוב.. תשתקו כבר אני עסוקה...תכף משוש בא עם המטוס הפרטי...

טאקילה~*

New member
עיצוב הכרטיס ??????????

כרטיס מלא תארים ואייקונים למינהם.. כמובן יככבו על הכרטיס הכתר האישי שלי כמלכת הקליקה.. וכמו כן יעצבו את שלושת הפסלים ברחבי הכרטיס..יהיה כרטיס מענין. כמובן שבעלת הכרטיס היא כל העינין בעינין של העינין...טאקילה..חחחח

ר ו ח

New member
סאאממקקקקקק ../images/Emo67.gif

איזה כרטיס ביקור עצבת לה נשית... עזבי אותה...הפסלונים עלו לה לראש חחחחחחחח יאללה תביאי פינקולדה...

קסומה

New member
כרטיס הביקור של טאקילה....

טאקילה פשוש מלכת הצ´אט רחוב הפורום מס´ 69 העולם תבל מען למשלוחים:תיבת מסרים טלפון: 03-69696969

את יודעת קרמבו...

לפעמים משהו בלתי צפוי יכול לשנות לך את כל היום... מקווה שזה קרה לך... בכל מקרה
ממני (מנצל הזדמנויות שכמותי...)

למעלה