טוב סגרתי על 8

טוב סגרתי על 8

אתמול הייתי אצל ד"ר האן - היא מקסימה כל כך צעירה ממש הופתעתי נתנה לי הסבר יפה מאוד על הסגירות ולמה צריך רק נוזלים 24 ולמה אח"כ תזונה רכה סגרתי עוד 1 - כעת סגורה על 8 על נוזלים וממש לא מרגישה הבדל לפחות בנוזלים עוברים בלי בעיה מה יהיה האם אני אהיה מאלה שרק בסגירה 10 מרגישים באמת הגבלה. נחכה עד לרכים ומוצקים.. האן טוענת שאמורים להוריד חצי קילו בשבוע עם הטבעת אני כל כך רחוקה מזה ...

אופירA

New member
מנהל
למה לא תספרי לנו את ההסבר שנתנה ד"ר אן

לגבי הכלכלה המדורגת לאחר סגירה? נשמח לשמוע. נוזלים אמורים לעבור גם בסגירה שמאוד מאוד מגבילה, כך שמאוד הגיוני שאינך מרגישה שום הבדל. כשהמוצקים יתחילו להיכנס, יגיע הזמן להרגיש את ההבדל. לפני כן אין להבין שום תובנות לגבי הסגירה הזו. אפשר לשאול, כמה זמן את אחרי הניתוח וכמה הצליח לרדת עד כה?

אין בעיה אבל את כבר מכירה את המידע הזה..

בכלל נראה לי שהאן הרבה יותר אוהבת להסביר הרגשתי ממש הבדל לעומת שוהם שסגרה לי קודם אז ככה: לפני כל סגירה - שעתיים לפני אין לאכול וגם אין לשתות! אחרי הסגירה - יממה נוזלים , אח"כ יממה רכים ואח"כ מוצקים בהדרגה הסיבה שאנחנו מפעילים לחץ על מערכת העיכול ורוצים להקל עליה בעקבות הלחץ החדש ולכן נוזלים ואחרי זה רכים יש זמן הסתגלות ואין לבוא אחרי שבוע לסגור שוב רק אחרי שבועיים מינימום כעיקרון אמורים לרדת כחצי קילו בשבוע אם מגיעים למצב שיורדים יותר אין צורך לסגור עוד אני עשיתי את הניתוח ב 25.3 וירדתי רק 5 קילו...

אופירA

New member
מנהל
אני מבטיחה לך שעוד יהיה בסדר

את עוד תרדי. אני ירדתי פחות ממך ב-3 חודשים ראשונים (כי לא הגיעה עדיין הגבלה). חשוב לחזור על ההסברים - תודה על ההסבר, ואני שמחה שד"ר אן דורשת זהירות והדרגה בחזרה לתזונה לאחר סגירה (יותר מההוראה הקודמת של ד"ר אבינוח). לגבי שבועיים בין סגירה לסגירה - אישית אני ממליצה לא פחות מ-3 שבועות, כדי ללמוד את הסגירה. סגירה יכולה להשתנות אחרי שבועיים, מניסיון רב שהצטבר פה. כמו כן, לוקח זמן להבין מה ההגבלה בכל מאכל וצורת אכילה, גם כשההגבלה קטנה מאוד, וצריך לתת את הזמן הזה. עם טבעת צריך סבלנות, שבסופו של דבר משתלמת בגדול.

גם אני סגרתי אתמול מ- 5 ל- 7

שמרתי על כלכלת נוזלים עד שעות אחר הצהריים והתחלתי כלכלה רכה כי הייתי מאוד רעבה. והכל עובר בסדר. אני רוצה שהק"ג יתחילו לנשור והנשירה היא איטית. אבל היום בניגוד לימים האחרים הכרחתי את עצמי לשתות לפחות ליטר מים.

אופירA

New member
מנהל
חשוב שתלמדי את ההגבלה שלך

תטעמי מכל המאכלים, בכל השעות, ותלמדי איזה הגבלה יש לך, כדי להחליט אם לסגור פעם נוספת, וכמה לסגור בפעם הבאה. ספרי לנו במשך הזמן מה את מרגישה באכילה, ונוכל להמליץ לך על ההמשך.

ירידה איטית = הצלחה ענקית!!

אצלי בכל אופן... חלפה לה שנה ונשרו להם 25 ק"ג.... את תחווי את השינוי החיצוני/פנימי אט אט ותתחילי להתרגל לחיים אחרים וכמובן למראה החדש.... ובהקשר לשאלתך.... כל אחד וקיבתו כל אחד וטבעתו.. לי למשל יש את הטבעת הכי יפה בעולם.... אל דאגה את עוד תגיעי להגבלה המיוחלת.... (אני עדיין בחיפוש....) בהצלחה בכל!

למעלה