טוב, נשברתי.

טוב, נשברתי.

אני משחררת כאן לאויר ציור שצוייר ב... 1977 קצת לפני שרובכם נולדתם....

SC

New member
עבודה יפה מאוד

אהבתי את העבודה. 1977 ......WOW הייתי בן 5...המון זמן !

באמת ציור יפה!

אני הייתי 3- באותו הזמן..
בכל העבודות החתימה שלך כזו גדולה? יש לו הבעה מאד מעניינת ואהבתי את הביצוע של איזור הפה במיוחד! נו תשברי עוד קצת, רוצה עוד!!!

הא!! זה עבד!!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

כל הכבוד! איזה רישום יפהפה! איזה קוים חזקים, ספרי קדימה - מה הטכניקה? מה מאחורי בחירת האוביקט ומתי את מביאה עוד??? אפרת

../images/Emo13.gif תודה.

נשברתי.. אבל - רק לגבי משהו שאינני עושה כבר זמן רב.... פורטרטים. כבר לא מעניין אותי לעשות... ולפגמליונית... שנה שנתיים לפני הציור הזה..הייתי חותמת זעיר ומשתלב בציור. אימי, ז"ל עמדה על כך... שאחתום גדול.. רק גדול... ובגיל 16... לא עלה על דעתי "להתנגד"... ראי את הציור המצורף... שם חתמתי בקטן..... עוד אחד מהענתיקות הללו.... הוא מ - 1983 - ואז הייתי בת 22... אחרי מותה, חזרתי לחתום שוב בגדול, לזכרה.. (אבל לא עד כדי כך..)

וואי וואי וואי......

הצצתי לראות איך זה עלה... ו....איזה איכות איומה של סריקה!.... לא ראיתי שזה מה שקורה.... טוּף... הכל יצא מטושטש. איתכם הסליחה.

SC

New member
עבודות יפות מאוד

נראה לי מוזר אבל הילד בתמונה מוכר לי מאוד, לא יודע למה, בכל אופן מוזר.

FreeFeeling

New member
נוגעת, לא נוגעת ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif |פרח

נוגעת, לא נוגעת: מזה בת כמה את !?
איזה יופי סוף סוף לראות יצירות שלך פה איזה כף. כול הכבוד על האכלתה לחלוקת את האוצרות הפרטיים שלך אם אנשי הפורום ! .הציור הראשון. יפההה הכי אהבתי את עיין הקרובה אלינו יצא טוב !! ואם רגש. .ציור שני. הכי אהבתי דפקה את השער. מוזר אין בציור צוואר. (כנראה שזאת רק אובססיה שלי !)
.והנה עוד ילד שציירתי בהיותי בת 16.. אותו הכי אהבתי מכולם
הוא הכי חינני לטעמי
" אבל את החדשים אני לא מעלה לכאן!" *חבל... דפקה הם מאוד מעניינים אותי ! ואגב בנושה התערוכה משהוא מתקדם ? שלך FreeFeeling

לא צריך להסחף...

הם לא רעים.. אבל היום הם לא היו "עוברים" אצלי... דהיינו - לא היו זוכים תואר "מוגמר"...

למעלה