בלאט. ../images/Emo108.gif
*שעת תחילת השאלון: 1:10 (כי לישון זה לחלשים) 1. שם: אליס 2. גיל: 15.5 3. תאריך לידה: 05.10.1994 4. כינוי: ..אליס? חח 5. תכונה טובה: חוש הומור
6. תכונה רעה: עצלנות יתר ]; 7. חולשה: לרקדנים. לא, סתם. אממ. שוקולד. יאמי
8. אובססיות: סדר. לפי הא"ב, צבעים, יפה ומסודר. זה עושה לי שמח.

9. פאדיחה: התיישבתי היום בשלולית. להסתובב עם תחת רטוב בבי"ס זה הכי, אחי. 10. כאב: מחזור, בלאט. 11. משאלה: יותר מדי. אבל נזרום: שגרין דיי יבואו לארץ סוף סוף. כןכן, תקללו כמה שבא לכם חחח 12. זיכרון רע: כשהחתול שלי כמעט מת באמצע הכביש הראשי בצומת המוביל. כן, יום מקסים. וזה היה עוד לפני מבחן ענקי להתקבלות לבי"ס פלצני בי-ם. הללויה. 13. זיכרון טוב: בערך כל כתה ט'.
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: כששתלתי עץ אלון עם סבא ז"ל בגיל שנתיים. נחרט לתמיד. 15. געגוע: חברים מחלקים רחוקים בארץ שלא ראיתי מלא זמן
16. פחד: עגבניות. אני לא צוחקת אפילו, יש לי פאקינג פוביה. ירקות מגעילים ומסריחים ואיכסססס. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית. בע. 18. קמיע [אם יש]: תחתוני גארפילד. כן, משהו. 19. החג האהוב עליך: המממ. סילבסטר. מתנות זה כיף (אני רוסיה, זה מסורת שהייתה להורים שלי עוד בברה"מ. עזבו) 20. אוכל מועדף: ספגטי בולונז, יאמי. או שוקולד. 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: עגבניווות. איכסאיכסאיכס. 22. שתיה מועדפת: נסטי לימון
23. קינוח מועדף: כל דבר עם שוקולד
24. ממתק מועדף: שוקולד, דה? 25. עוגה מועדפת: ...טוב, אני כבר לא אענה על זה. 26. צבע מועדף: אדום! 27. חיה מועדפת: חתול
28. חיית מחמד [אם יש]: חתול קטן בן חודשיים, קוראים לו לוקי
29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: 5 31. ספר: His Dark Materials - Philip Pullman 32. סרט דיסני מועדף: וואו, שאלה קשה ++. אממ. נראה לייי שתיקו בין מלך האריות, אלאדין ומולאן. 33. סרט: Dogma! קווין סמית' גאון אמיתי
34. שחקנ\\ית: המממ. ג'וני דפ ורוברט דאוני ג'וניור. אין לי ממש שחקנית אהובה. 35. זמר\\ ת: להקה גם נחשב? אז מרסדס בנד וגרין דיי. 36. סדרה מעודפת: איך פגשתי את אמא
ודוקטור הו!!
37. מקצוע אהוב: הסטוריה
ואחרי זה כבר מתמטיקה. 38. מקצוע שנוא: מחשבים.
בעעע של מקצוע. 39. מקום בעולם: אוסטרליה
40. המעשה הכי נועז שעשית: עליתי על איזה מתקן שהייתה בטוחה ב-99% שאני הולכת למות ממנו. טוב למות בעד ארצינו, אני יודעת? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל, כנראה. חחח. 42. פריט לבוש מועדף: לא יודעת 43. ההמצאה של כל הזמנים: מקלחת. באמת! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף. 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? אני לא מאמינה בדברים- אני פשוט מתרכזת בלחיות ת'חיים. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? אתאיסטית. יש דברים יותר חשובים ומעניינים בעולם מאיזה כוח עליון ממורמר. 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? הממ. נראה לי בעד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי איזה סתם מכנס. מכנסיים קצרים בקיץ =
. סתם טרנינג =
. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? איפשהו באמצע. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון, איזה שאלה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: אוריה חוזר הביתה - אריק ברמן 60. שיר שגורם לך לבכות: לא זוכרת את השם. :X משהו על ילדה שאונסים אותה אבל, שיר.. קשה. >< 61. השיר של כל הזמנים: time of your life 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: אין. 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחח אין כרגע 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: נראה לי גם time of your life. 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: בערך כל שירי קספר + מרסדס למיניהם. 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? תכירו ותגלו בעצמכם. יש לי אגו גדול מספיק כדי לדעת שאני לא יכולה לתאר את עצמי בצורה טובה מספיק.
67. שמות החברים הכי טובים שלך: לא עניינכם? חח. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות. 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כנות, חוש הומור, לפעמים קצת ספונטניות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אמממ. כתה..ה'? רשמית. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פייסבוק, ברור. חח. 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? רק זה, בעקרון 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין לי כוח לספר שוב, לכו להודעת "היי אני חדשה יואו" שלי ותקראו. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא בדיוק- זה לא אהבה. קראש אולי, סבבה, אבל לא אהבה. 75. באיזה פורומים אתה? לא שאלתם את זה כבר? 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מדכא, לא נעים, מביך, מוזר. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, עיניים, ידיים. 78. יש לך חבר\\ה? נופ. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? נראה לי שכן. אני ואח שלי חברים מאוד טובים, והוא גדול ממני ב-10 שנים. אז אם הוא היה בגילי, נראה לי בכלל היינו חברים הכי טובים. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? דופקת את הראש בקיר. או: הולכת לעשות פיפי. מרגש, אני יודעת. 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? שמה שעון מעורר. 83. מה התחביבים שלך? קריאה, משחקים, חברים, שטויות. 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? החברים הכי טובים שלי. ואבא כי הוא איש טבע מקצועי, משהו. 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? בגדים, מסרק, פלאפון, אמפי, כסף. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? שקט 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אצלי במשפחה כל אחד אוכל מתי שהוא רעב. חוץ מערב, שזה פשוט = אבא בא הביתה ומאכיל את כולם. טוב, אז נלך על ערב. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? עזבו, אני לא אהיה בכלל במצב רוח לסעודה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון - אי אפשר להסתדר בלעדיו כבר. 92. מי החברים שלך בפרום? אין? הו בדד. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ. כן. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא מזמן, איזה שבוע 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום, כל יום. משפחה זה דבר אהוב
96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? מאיפה לי. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם הכרית במיטה. מרגש 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אישי מדי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא יודעת. איטליה, ניו יורק, אוסטרליה? 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא. *שעת סיום השאלון: 1:35 הידד