טוב, נרדמתם

larisa125

New member
טוב, נרדמתם ../images/Emo3.gif

שאלון להתעוררות D: מועתק מפורום סקרים ושאלונים שהעתיקו מפורום דה יוזד
השאלות לא עברו סינון אז אתם יכולים לא לענות על מה שאתם לא רוצים
*שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\\ית: 35. זמר\\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? *שעת סיום השאלון:

asaf105

New member
עונה ../images/Emo2.gif

*שעת תחילת השאלון: 18:58 1. שם: אסף 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: 14.3.94 4. כינוי: אסף :) 5. תכונה טובה: הצלחה בלימודים וגאונות D: 6. תכונה רעה: אממ שקצת קשה לי ולוקח לי זמן להסתגל למקומות חדשים או מסגרות חדשות 7. חולשה: הסתגלות 8. אובססיות: אממ למתמטיקה
9. פאדיחה: אממ שבכיתה ב' נישקתי ילדה מהכיתה שלי בלחי, אין לי שמץ של מושג למה לעזאזל עשיתי את זה 10. כאב: אממ בין הרגליים
11. משאלה: שאני אהיה עשיר ואחמדיניג'אד וחמאזס וחיזבאללה ימותו 12. זיכרון רע: ביום האחרון של כיתה א', שהיה ב-30 ביוני 2001 אחרי שיעור מוסיקה, נפלתי מהמדרגות בבצפר וקיבלתי צלקת בגבה
13. זיכרון טוב: זכיתי מקום רביעי בגמר בתחרות ספלינג בי באנגלית במחוז חיפה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ שלקח לי זמן לשלוט על צורכי הקקי שלי
15. געגוע: לחטיבת ביניים
16. פחד: שאני אמות בצבא
17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השכבה המטומטמת שלי 18. קמיע [אם יש]: אין
19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: כל מה שטעים
21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: דגים
22. שתיה מועדפת: מים
23. קינוח מועדף: סופלה שוקולד עם מילוי שוקולד חם וכדור גלידת וניל בצד עם קצפת וסירופ שוקולד
24. ממתק מועדף: וופלים שוקולד מצופים בשוקולד
25. עוגה מועדפת: עוגת שוקולד עם כמה שכבות של שוקולד 26. צבע מועדף: חום/ירוק/כחול 27. חיה מועדפת: חתול/כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: אממ אין
30. מספר מזל: אין לי 31. ספר: חח אני לא קורא ספרים בכלל 32. סרט דיסני מועדף: נגיד היפה והחיה
33. סרט: אוואטר! הסרט הכי מושלם שיש
34. שחקנ\\ית: מירנדה קוסוגרוב 35. זמר\\ ת: ליידי גאגא/קאשה 36. סדרה מעודפת: כל הריאליטי וארץ נהדרת 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה/ערבית
38. מקצוע שנוא: ספורט
39. מקום בעולם: ארה"ב?
40. המעשה הכי נועז שעשית: נועז? וואו חח לא יודע 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שנישקתי ילדה מהכיתה שלי בלחי בכיתה ב' 42. פריט לבוש מועדף: הא?אין לי מושג איך עונים על זה
43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל מחשב וטלוויזיה
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל בארור!!!!!!!
48. שקיעה או זריחה? זיחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין לי מושג כי גם לא חוויתי כזה אף פעם 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס לאירועים א כל דבר חגיגי, אבל ליומיום מכנס ולפעמים ג'ינב 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חסכן
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? זה מזה קשה, כשקר אני מת לחום, וכשחם אני מת לקור, אז נגיד משהו ביניהם
54. לישון או לקום? לישון!!! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? יש כזה דבר קרמבו שוקו? 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת לאירועים ורגילה ליומיום 59. שיר שגורם לך לצחוק: אממ אין לי מושג 60. שיר שגורם לך לבכות: אין
61. השיר של כל הזמנים: tik tok! של קאשה, חח שיר ממכר ולהיט לגמרי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: אין לי בכלל אהבה למישהי
63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג, חכו מה יכולים לצאת עוד מלא שירים ב-10 שנים הקרובות 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: ממתי משמיעים שיר בהלוויה? 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: bad romance של ליידי גאגא 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ חיצונית לא משהו כל כך יפה, התנהגותית זה קצת בוגר, לא סובל סטיגמות!! מי שמציק לי וסתם חש אני מתנהג סנוב רק אליו, כי אין לי סבלנות לאנשים כאלה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ירדן ותום, אוהו, חברים 10 שנים אנחנו! 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד!!
69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? תקשוורת חברתית 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מגיל... 10-11 אולי 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פייסבוק, טיפו ומילקי פאן 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? פורום סימס בטיפו ופורום שישיסטים פה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? asaf105 חח לא יודע זה הכינוי שלי בתפוז, וזה מספר קליט 105, וגם הכינוי iasaf וזה בא מהקלאב פינגווין, כשנרשמתי רשמתי asaf והיה תפוס, פשוט הוספתי i לפני וראיתי שפנוי!!
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אין לי מושג 75. באיזה פורומים אתה? FXP אבל לא ממש מתעניין שם יותר מדי, תפוז וטיפו 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אין לי מושג 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?ציצים! חח סתם לא
שלבות קל יותר בתו בני אדם, נגיד בצבא הן עושות רק שנתיים והבנים שלוש 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? אין לי מושג, נראה לי שלא, זה יצא מדהים, אני אח שלי ואחותי שלושתנו כל כך שונים זה מזה שזה מדהים 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מנסה לקום
82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? רואה טלוויזיה או סתם משחק בפלאפון בשולה מוקשים 83. מה התחביבים שלך? סימס
84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את כל החברים והמשפחה 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון, כסף, בגדים מה כבר יכול להיות שונה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? חתול, נאה מעניין להיות חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים
88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? לפטופ או סימס 3 מקורי עם כל ההרחבות או GTA 4 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים, זאת הארוחה הגדולה והמהנה
90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? מרק עוף של סבתא שלי עם פרפעלך שהיא מכינה לפסח, שניצלים טובים שאמא שלי מכינה עם קוסקוס טעים שסבתא שלי מכינה, ולקינוח סופלה שוקולד עם קצפת וגלידת וניל וסירופ שוקולד
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אממ לא יודע מה להגיד
92. מי החברים שלך בפרום? בפורום הזה? אממ נועם לריסה וסאשה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? השבוע, במחויבות אישית
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ממ כשזר שאל אותי איך להגיע לרחוב כלשהו בעיר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? אממ לסבתא שלי נראה לי 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי מושג בכלל מה כותבים בד"כ במצבות
97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם החברים הכי טובים, ואממ אולי באילת קצת 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?את כל תקופת היסודי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב, כאילו יש עוד מקום אחר נורמלי בעולם שיהודים יכולים לגור בו? 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא ממש, קצת קשה לי לראות אנשים טורחים בשבילי *שעת סיום השאלו

dolev45

New member
אוהב מתמטיקה? ../images/Emo12.gif

אז אתה צריך להיות ממש גאווווון במתמטיקהההה
כמה יחידות אתה עושה?

asaf105

New member
5

חח אני פשוט מצליח וטוב בזה! D: בניגוד לכמעט כל המדינה

supercoconut

New member
עונה XD

*שעת תחילת השאלון:22:26 1. שם:סאשה 2. גיל:15 3. תאריך לידה:18/04/94 4. כינוי:supercoconut,BlueSkiesAgain 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:מזרחית 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך:פסח - כי הוא ארוך XD 20. אוכל מועדף: איטלקי 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: גפילטע 22. שתיה מועדפת:קולה! 23. קינוח מועדף:עוגע עם תותים *~* 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:קצת אנד תותימס 26. צבע מועדף:סגול וירקרק 27. חיה מועדפת:פנתר 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב וחתול טרוריסט 29. ספורט מועדף: להמנע מכל פעילות ספורטיבית. 30. מספר מזל: 31. ספר:סדרת קארסון ריידר
32. סרט דיסני מועדף: גן עדן לכלבים 33. סרט:האחים בלוז
34. שחקנ\\ית:ניקוס קייג', דיוויד אנדרס, דיוויד טננט.[שני הדיווידים הם בעלי~!
] 35. זמר\\ ת:הסולן של RED,ישלו הגיה מצחיקה למילים XD 36. סדרה מעודפת:משתנה. 37. מקצוע אהוב:כימיה 38. מקצוע שנוא:לשון
39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית:חח זה...סוד!
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:קשור לקודם 42. פריט לבוש מועדף:חולצה שחורה עם צווארון שיש לי. משום מה אני ממש אוהבת אותה
43. ההמצאה של כל הזמנים:האמפי 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף. 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? במידה מועטה 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל!~ 48. שקיעה או זריחה?שקיעה, למי יש כוח להתעורר כזה מוקדם 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס?רק ג'ינסים. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? באמצע כזה. 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכס ואיכס
57. תות או בננה?תות!~ 58. חולצה מכופתרת או רגילה?מכותרת, שכן מישהו שיש לי קראש עליו אמר לי שיש לו חולשה לחולצות מכופתרות
59. שיר שגורם לך לצחוק:http://www.youtube.com/watch?v=HzPdKP-sSEg&playnext_from=TL&videos=ftDRR6EzBUQ כי סקוטי לא יודע... עדיין.... או אולי http://www.youtube.com/watch?v=uezJfTG9ELI&playnext_from=TL&videos=v673vXHksag 60. שיר שגורם לך לבכות:לא קיים 61. השיר של כל הזמנים:כנ"ל סקוטי XD 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: אין. 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:סקוטי! XD 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:מי משמיע שירים בהלוויות XD אם מישהו ישמיע שיר בהלוויה שלי אני אחזור לרדוף אותו לכל חייו אלא אם זה שיר ממש חזק XD 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: את הרוב אני מוצאת לבד 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חסרת שפיות XD 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נועם,קטרין,מיטל 68. הגלידה הכי טעימה?תותתיס ושוקולד 69.מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?דיסקרטיות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ב'. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? DeviantArt למרות שבעצם אני תמיד שם אז XD 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע?שאלה קטנה ושישיסטיס. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?suercoconut - שיחקתי במשחק רשת וחיפשתי שם, וכולם היו תפוסים, והייתה לי חולצה שהיה כתוב עליה קוקונט. אז עשיתי סופר קוקונט ומאז זה הקבוע שלי XD BlueSkiesAgain - אם תפוס איפהשהו, זה מפרק של אליאס. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא!
75. באיזה פורומים אתה?שישיסטיס. 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?אשמה והרבה מנמה.לא משנה מה אני אעשה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?חיוך שמגיע לעיניים
78. יש לך חבר\\ה?לא,וגם לא מחפשת אז שששט. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח ואחות. 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא. כי אחותי בת שלושים ואחשלי בן ארבעים. וזה פשוט פדופיליה להתחבר איתם מעבר לקשרי משפחה.
81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?חוזרת לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?מחברת את הפלאפון לטעינה 83. מה התחביבים שלך?ציור ראו גלריה 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? הירו מהירוז XD 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית?אמפי,פלאפון,כמה סוללות להחלה לאמפי.טישו. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?פנתר
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הצהריים 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל?לוח גרפי איכותי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת?מקדודלס. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?האמפי שלי! והלוח הגרפי שלי[ניקי 3>]! 92. מי החברים שלך בפרום?כולם אוהבים ה את כולם אני חוששת XD וזה לא כי אנחנו קומונה XD 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בתחילת שנה עזרתי עם הטקס פתיחת שנה בתנועת נוער 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?בטח קרה מתישהו בזמן האחרון 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע?בינואר. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"אלכסנדרה" וזהו. הרבה יותר רומנטי אתם לא מסכימים? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?עם אחותי בעין גדי 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מסובך להסביר....אבל זה קשור ליסודי. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אחת ממדינות סקנדנביה. 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך?
לא! *שעת סיום השאלון:22:54 [אסף הציקלי והפריע לי לסיים את זה מהר יותר XD]

noam270

New member
../images/Emo45.gifסקוטייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

supercoconut

New member
הרבה יותר מהיר לעשות ../images/Emo13.gifCTRL+V

מאה פעמים
[מאתיים, אבל זה לוקח דקה וחצי באמת P:]

עונה?

*שעת תחילת השאלון:00:01 1. שם: טל קסלר 2. גיל: 16 3. תאריך לידה: תשיעי לינואר, נחשו שנה... 4. כינוי: קסלר? 5. תכונה טובה: מסודר 6. תכונה רעה: מסודר מידי 7. חולשה: סדר יתר 8. אובססיות: לסדר 9. פאדיחה: שלא מסודר 10. כאב: אאוץ'? 11. משאלה: לעוף? 12. זיכרון רע: לסחוב מהסופר עד הבית את הדברים של הטיוש? XD 13. זיכרון טוב: לסוע 5 שעות באוטובוס הבייתה מהטיוש (וזה לא היה טוב בגלל שזה הביתה :p) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: משהו עם בלונים 15. געגוע: BHEC 16. פחד: למת? 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ברוריה 18. קמיע [אם יש]: סיטרין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: ארטישוק? (XD) 22. שתיה מועדפת: קולללללללללה (ולהסניף ת'גזים שלה!!!) 23. קינוח מועדף: עוגה? XD 24. ממתק מועדף: פררו רושה 25. עוגה מועדפת: שוקולד? 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: זאב 28. חיית מחמד [אם יש]: שוקי הטמבללללל 29. ספורט מועדף: שינה? 30. מספר מזל: איכס 31. ספר: האלכימאי 32. סרט דיסני מועדף: שודדי הקאריביים 33. סרט: שודדי הקאריביים 34. שחקנ\\ית: ג'וני דפ 35. זמר\\ ת: קניה ווסט 36. סדרה מעודפת: לילה בכיף 2 37. מקצוע אהוב: תקשורת 38. מקצוע שנוא: לשון 39. מקום בעולם: השדרה החמישית 40. המעשה הכי נועז שעשית: הסתובבתי עם ארד שהוא היה שיכור 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הסתובבתי עם ארד שהוא היה שיכור 42. פריט לבוש מועדף: סווצ'ררררררררר 43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףףף 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? זה מוזר S: 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? לא 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הר 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל דא 57. תות או בננה? תלוי XD 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגיל 59. שיר שגורם לך לצחוק: דינג דונג סונג? 60. שיר שגורם לך לבכות: מוקינבירד/סינג פור דה מומנט/אכרוס דה וורלד/דדי'ס ליטל גירל 61. השיר של כל הזמנים: גולד דיגר 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: ביוטיפול 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לט איט רוק 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: דה דיי איי דייד 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: קול אוף דה וויילד 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בכיף 67. שמות החברים הכי טובים שלך: סוד? XD 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כל מיני XD 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בגיל שתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פייסבוק (תמיד) 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? שום 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קסלר1אשכנז (אני קסלר, ואני אשכנזי [?]) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא שאני שמעתי עליה :S 75. באיזה פורומים אתה? אפאקספי כזה 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? לרעה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר\\ה? דולב ♥ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שתיים אחיות 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? חח לא XD 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? שירותים.. XD 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מכבה אור 83. מה התחביבים שלך? פייסבוק? 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? דולב ברור 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? טלפון אייפוד 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? מעופפת? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?איפה הלילה פה? 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? שישיית קולה XD 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר כזה 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? פיצה+קולה עם גזים בבקבוק 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? טלפון 92. מי החברים שלך בפרום? דולב נועם סשה דניאל? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבוע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום, לא בטוח שהיא שמעה :| 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הוא היה בכיף |אנטראנטראנטראנטר| 2 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם דולב אממממ הכל מקום שאפשר XD 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?קשה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?NY 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? או שנינו מתים, או שנינו חיים *שעת סיום השאלון:00:24

noam270

New member
דייייייי קסלר!!!! ברוך הבא!../images/Emo9.gif

40. המעשה הכי נועז שעשית: הסתובבתי עם ארד שהוא היה שיכור 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הסתובבתי עם ארד שהוא היה שיכור הרגת אותי
XD

dolev45

New member
ממש אהבתי ../images/Emo9.gif

*שעת תחילת השאלון: 23:54 1. שם: דולב 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 9.11.94 4. כינוי: אין 7. חולשה: אנשים שיעולכים לעשות לך פאפי פייס
8. אובססיות: שוקולד, סרטים, ודובי
11. משאלה: לעבור את החודשיים האלו בהצלחה !!!!
12. זיכרון רע: נפלתי מסוס ? בכיתה ד' יאו זה מזמן
13. זיכרון טוב: היום בטיול השנתי, המסלול היה ממש כייף
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ואוו יש כלכך הרבה דבריייםםם
15. געגוע: חברות מהיסודי
16. פחד: נמלים גדולות OO'' 18. קמיע [אם יש]: היה, אבל אני גאון- איבדתי אותו
19. החג האהוב עליך: פורייייייייייים!
לאלא גם חנוכההה!!
ופסחח!
אי אפשר להחליטטט >< 20. אוכל מועדף: שוקולד
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אורז שהוא לא לבן רגיל ונראה נורמאלי
22. שתיה מועדפת: שוקווווו
23. קינוח מועדף: עוגת תותים
24. ממתק מועדף: שוקולד
25. עוגה מועדפת: עוגת תותים שוב
26. צבע מועדף: כחוווווווווווול!!!!!!!!
27. חיה מועדפת: חתוול
28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה חחח 29. ספורט מועדף: אםם כבר אז שחייה
30. מספר מזל: 2 31. ספר: תיכון אבלון ^___^ תקראווו!!! 32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס !!
33. סרט: אקסית במצור
35. זמר\\ ת: טיילור סוויפט
36. סדרה מעודפת: כמעט מלאכים ^__^ ואם לא זה אז דני הוליווד
37. מקצוע אהוב: פסיכולוגיהההה 38. מקצוע שנוא: היסטוריה!!!!!!!! 39. מקום בעולם: צרפת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כלכך הרבה :| 42. פריט לבוש מועדף: אין משהו מועדף חח
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ!
45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא, אני מאמינה שאדם מחליט מה יקרה לו בחיים
46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן חח 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס ברוווור
48. שקיעה או זריחה? שקיעה ^__^ 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד XD 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס
51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית, וחבל שזה ככה >< 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישוןן 55. חוף או הרים? חוף
56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות!
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה P: 59. שיר שגורם לך לצחוק: אקונה מטטה
60. שיר שגורם לך לבכות: יש כלכך הרבה :| אבל מה שעולה לי עכשיו לראוש - when your gone של אבריל לאבין P: 61. השיר של כל הזמנים: dont worry, be happy!!
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: 1234 של plain white t's
63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממ.. לא חשבתי על זה
לא יודעת חחח 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שלא יושמע :S 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: who knew של pink 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני לא מתארת את עצמי, זאת עבודה של אנשים אחרים XD 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות !!
71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פייסבוק חח 72. באילו פורומים את\\ה קורא באופן קבוע? בזה
זהו חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חחח כן
75. באיזה פורומים אתה? שישיסטים שלייטה
76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אני דיי מרגישה אשמה, לרוב יוצא שאני חושבת שאני פשוט סתומה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ממ.. אין משהו ספציפי.. שפשוט יהיה יפה חחח
78. יש לך חבר\\ה? כן
79. כמה אחים ואחיות יש לך? שניים, אח ואחות ^__^ 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מתקלחת חחחחחח 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים או קוראת ספר.. תלוי :S 83. מה התחביבים שלך? לשיר, לנגן בגיטרה ועוד כמה.. זה נשמע ממש נדוש חחח 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? מישהו לא משהו ? אממ לא יודעת כי יש מלללא אנשים שאני לא יכולה לוותר עליהם
85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? את המסרק, המברשת שיניים, הבגדים, הפלאפון והמצלמה! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? חתוללל
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הצהריים 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? למה לקבל כשאפשר לעשות את זה בעצמך ? XD 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר, להתעורר עם שוקו \ קורונפלקס זה טווווב
90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? שוקו, לא יותר מידי >< 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שרשרת שקיבלתי מסבא וסבתא שלי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בשנה שעברה במחוייבות אישית |: 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום
96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שם, שם משפחה, תאריך לידה לא יותר מידי .. חח 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי, איפה זה לא משנה לי
98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אני לא הייתי משנה, ברוווור שיש מלא פעמים שכן עשיתי טעויות, אבל לא הייתי משנה כלום כי זה בעצם מה שהוביל אותי למצב שאני חיה בו היום
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמריקה כנראה, אבל רק אם המשפחה תבוא איתי גם
100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא, ברור שהייתי רוצה שהוא יקאר בחיים ולא ימות רק בשבילי >< *שעת סיום השאלון: 00:26 ושאלה אחרווווונה אליכם : איך מדגישים משפטים ?!

noam270

New member
עונה נה בננה! ../images/Emo3.gif

שעת תחילת השאלון: 10:27 1. שם: נועם 2. גיל: 15 ושמונה חודשים 3. תאריך לידה: 27.8 4. כינוי: פה בתפוז או באופן כללי?XD באופן כללי זה תלוי מי קורא לי, זה יכול להיות נמו, נונה, נומי, נושקה, נועמיקה
5. תכונה טובה: אמממ.. אני אחראית
6. תכונה רעה: בהקשר לתכונה הטובה, לפעמים יותר מדי ואני יודעת את זה
7. חולשה: למשפחה ולחברים, אני בקושי אומרת להם לא, זה ממש קשה לי|טבמל| 8. אובססיות: לספרים ולמילים באופן כללי
אה, וגם לזה שכאני עושה דברים אני חייבת לעשות אותם לבד, אחרת אני משתגעת כי אנשים מבלבלים אותי.
9. פאדיחה: שאני נופלת הרבה 10. כאב: בקרסול לפעמים ובלב כשיש סיבה. 11. משאלה: לראות את לב"י בסטימצקי. 12. זיכרון רע: חיסון בכיתה ב' 13. זיכרון טוב: אממ... חו"ל עם אמא
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שבכיתה ב' הלכתי לחוג ותמיד הייתי מתגלשת על חצץ במקום שבו עכשיו יש מדרכה משעממת 15. געגוע: לעמיתוש
אבל בחופש הגדול היא תבוא
16. פחד: מאוהלים סגורים, נחשים, חושך ומים עמוקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: קול מסוים של מישהו 18. קמיע [אם יש]: אין כל כך, אבל אני קשורה קצת לאבן שקופה-ורודה שאמא קנתה לי פעם
19. החג האהוב עליך: שבועות, יש אחלה אוכל 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: מלון, ריבת חלב, רגל קרושה, כבד 22. שתיה מועדפת: מיץ ענבים או קולה זירו 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד עם מלא קצפת 24. ממתק מועדף: טעמי 25. עוגה מועדפת: כמו הקינוח 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב
29. ספורט מועדף: ריקוד, וכן זה נחשב 30. מספר מזל: 8 31. ספר: וואו, נקודה בעייתית. "ספר יום הדין" ממש טוב. "תיכון אבלון" גם. 32. סרט דיסני מועדף: אנסטסיה 33. סרט: סיפור סינדרלה 34. שחקנ\\ית: קמרון דיאז, בן ברנס 35. זמר\\ ת: להקות- פארמור, סימפל פלאן, מקפליי... 36. סדרה מעודפת: אחת שיודעת וקייל XY 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה, היסטוריה ופסיכולוגיה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, מאז ומתמיד! 39. מקום בעולם: אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא נוטה לעשות דברים נועזים...
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוהו, יש הרבה, עזבו, זה לא לפה
42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים קצרים וגופיות, הארון שלי מלא גופיות. 43. ההמצאה של כל הזמנים: מקלחת (אבל את זה אני אומרת אחרי טיו"ש) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!!!! 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן ולא, לא יודעת 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה, יום חדש. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד, אבל נורא תלוי מי משדךXD 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס, למרות שעד גיל 9 לא לבשתי ג'ינסים בכלל 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? דווקא חסכנית בדר"כ 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכסה קרמבו!!!
57. תות או בננה? בננה ותות ביחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה? אין לי בעיה עם שתיהן 59. שיר שגורם לך לצחוק: שעשו גרסה של you belong with me של טיילור סוויפט לג'ייקוב בלאק מדמדומים, תחפשו ביוטיוב, זה קורע. 60. שיר שגורם לך לבכות: תלוי בסיטואציה, אבל who knew של פינק בדר"כ גורם לי לבכות / כמעט לבכות, בגלל הדברים שהוא מזכיר לי... 61. השיר של כל הזמנים: born for this של פארמור. שימו לי אותו בפול ווליום ואני מאושרת!
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: אמממ... everywhere של מישל משהו... 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: the call מהפסקול של נרניה והנסיך כספיאן
65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: בגדול את הלהקה ברייקין ברנג'מין, יש להם שירים טובים שיונתן שלח לי 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ.. אני יכולה להיות שקטה ומתוכננת מאוד, ומסודרת רק במחשבות, בחדר זה לא הולך 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דוווווולב, אוווווופיר, דאאאאאניאל ומוווווגה (שהיא גם בת דודה) 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פייסבוק או פורומים באנגלית, זה ממש מצחיק 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? פה, בפארמור בתפוז וזהו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפורXD 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן, אבל לפעמים מפספסים אותה 75. באיזה פורומים אתה? פה ובפארמור 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? משפיע מאוד
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים
78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא יודעתXD 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מכבה את השעון מעורר 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? עוצמת עיניים 83. מה התחביבים שלך? לקרוא, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לבשל 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את דולב כי שיהיה מצחיק 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון ואוזניות 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? כלב, הם נאמנים אני אמשיך אח"כ, חייבת לרווווווווץ לעבודה!XD

noam270

New member
ברור!../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

מה, את לא זוכרת שפינטזנו על זה באחד המסלולים המייאשים בטיו"ש?

dolev45

New member
אויי כןןןן !! ../images/Emo13.gif

ואמרנו שנשתה לימונדה ושיהיו שם עוד כמה דברים.. שכרגע יצונזרו

larisa125

New member
אני לא מאמינה שכתבת את זה ../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

קרמבו?!?!?!?!

למעלה