טוב נעיר אותכם

אופטיפ

New member
טוב נעיר אותכם

שאלון ככה שנכיר אחד את השני: שם: גיל: מין: איזור מגורים: גיבור על מעודף: תחביבים: מזל: תאריך לידה: (לא חייב שנה) משהו שהית/ה רוצה שנדע אליך:

אופטיפ

New member
נענה

שם:טל גיל:14 עוד חודש וחצי 15 איזור מגורים: אילת גיבור על מועדף: ספיידרמן תחביבים:שייט קריאה מחשב מזל:טוב סתם תאומיים תאריך לידה:24 05 1990 משהו: אני אוהב לשוט אני ששט כבר 5 שנים על סירת מפרש הנקראת 420 ראה תמונה.

DarkOne17

New member
אני../images/Emo70.gif

שם:רועי גיל:16 (לא לזמן רב....) מין:זכר איזור מגורים:צפון גיבור מועדף:סטורם מאקסמן (מעדיף להגיד סטורם מאשר סופה... לא יודע למה..) ואייס-מן תחביבים:לעשות שטויות ואממ.. מאגיה...
מזל:שור משהו שהייתי רוצה שתדעו עלי: אני כרגע חולה... ואני בדרך כלל אוהב לעשות שטויות.......
רועי.

../images/Emo188.gifעונה

שם: שירי גיל: 14 + משו
מין:נקבה. איזור מגורים: כוכב יאיר (ליד כפ''ס...) גיבור על מועדף: רוג מאקסמן
תחביבים: לקרוא, לכתוב, ולנגן. מזל: אריה תאריך לידה: 1.8.90 משהו שהייתי רוצה שיידעו עליי: שיום אחד אשתלט על העולם...

AlphonseElric

New member
עונה..

שאלון ככה שנכיר אחד את השני: שם: נבו גיל: 13.. לא לזמן רב- עוד חודשיים יומהולדת מין: כן בבקשה
(
) חח סתם.. זכר, דהה איזור מגורים: צפון גיבור על מעודף: מממ.. וולברין, ג'ין תחביבים: סרטים (בין הייתר עשיית\כתיבה), בניית דגמים מזל:שור תאריך לידה: (לא חייב שנה)05.05.91 משהו שהית/ה רוצה שנדע אליך: ממממ.. אני כותב סרט עכשיו!

B a m B a m

New member
אהההההה זה מצליח!!!!!!

אני מרוצה ! שם: גבריאלה (גבי) גיל: 14 מין: נקבה... איחחח שוביניסטים איזור מגורים: ת"א גיבור על מעודף: קורט - נייטקורולר!!! תחביבים:לנגן לראות טלוויזיה להקשיב למוזיקה לקאור להיות באינטרנט לבשל להרגיז ילדים קטנים לראות באפי ואנג'ל ובטח עוד דברים ששכחתי כרגע... מזל:סרטן.... מה שהופך אותי לקניבלית יותר מהרגיל.... תאריך לידה: (לא חייב שנה) 26.6.1990 משהו שהית/ה רוצה שנדע אליך: אני נעל בית עם רוחו של פרדי מרקיורי....

dndboy

New member
../images/Emo103.gif

שם:עמרי גיל:17 מין: ז איזור מגורים: ראשל"צ גיבור על מעודף: הבן של ספיידי ונייטקרולר תחביבים:אנימה,משחקי רשת פוטבול ועו P= מזל:אריה תאריך לידה: 29/07/87 משהו שהית/ה רוצה שנדע אליך: אני מוטציה P=

Evil Beast

New member
עונה

שם:עידו גיל:15 מין:זכר איזור מגורים:חולון גיבור על מעודף:ביסט מאקסמן. ובאטמן. תחביבים:ציור, קומיקס, מוזיקה, היאבקות, פוטבול, מחשב, טלויזיה. מזל:דגים. תאריך לידה: (לא חייב שנה)08.03.90 משהו שהית/ה רוצה שנדע אליך:אם אני אספר לכם אני אצטרך להרוג אתכם. ומיוז שולטים. ואדג' יהיה אלוף העולם במשקל כבד. אתם תראו.(זה לא אדג' מיו 2).

The Human Torch

New member
קדימה..

שם: גיל גיל: 16 מין: זכר, פעם אחרונה שבדקתי איזור מגורים: הרצליה גיבור על מעודף: קשה, קשה. זה גם נוטה להשתנות, אבל בעקרון אייסמן, The Human Torch, גמביט. תחביבים: גיטרות, סרטים, סדרות אנימציה וסדרות טובות, מוסיקה, חצילים מזל: דלי תאריך לידה: 6.2.89 משהו שהית/ה רוצה שנדע אליך: האמ, כן.

למעלה