טוב, נזכרתי...

PiuX2

New member
ג'יזס פאקינג קרייסט זה ארוך

בשאלון נחמד, ועוד לא עשינו פה אותו אז יאללה, קצת ארוך אבל חפיף... שם: רוני גיל: 17 בקרוב מסנג'ר/אייסייקיו: אייסי שלא עובד ספר אהוב: סרט אהוב: חומות של תקווה הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: התנשאות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ספורט תרגיל אהוב: אמריקאנו בורג\התנעה לג'יפרנצ'י תרגיל שנוא: טמפו קפואריסטי מה אני עושה הכי טוב: עמידות ידיים תרגיל הכי יפה שנחתתי מושלם: האו שוטנדו צבעים אהובים: כחול-שחור להקה אהובה: מטאליקה סרט דיסני אהוב: מולאן חיות מחמד: כלב ודג מקצוע אהוב: אנגלית (ספורט נחשב?) מקצוע שנוא: מתמטיקה שיר אהוב: הרבה מידי... שיר שנוא: hit me baby one more time כולנו ביחד- איכס! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : קונסטנטינופוליס לא שאני זוכרת מה או מאיפה זה. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: catching Zs פורומים שאתה משתתף בהם: קפואירה פה, והפורום של קפואירה גבעתיים איך הגעת לפורום הזה?: בטעות מחיפוש בגוגל החברים שלך בפורום הזה: מכירה רק את יוסי :p המשקה אהוב: ספרינג אגסים טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד לצורותיו שפה אהובה: אנגליתפורטוגזית הספר האחרון שקראת: המסע לשם נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: כריסטופר קולומבוס אני חושבת. ציטוט נבחר: "קיוו לנחת-קיבלו קדחת" ותודה לedd המורה לתנך על שנינותו הדבילית. חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט (אמאלה ככה כותבים?!!!) השלם/השלימי: "בלי..." רצון! השלם/השלימי: "אין לי..."ראש למילים ארוכות כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: הממפ, אין. מנגן ב: מפוחית וגיטרה (אם אני עוד זוכרת) אייקון אהוב: אין קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): קורס מדריכי התעמלות 2002 כשאהיה גדול אני אהיה...: זקן שם שהייתי רוצה להיקרא בו: הכל חוץ מרונה. פשוט הכל. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? פרדי נגד ג'ייסון איך הוא היה? סביר אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? בטח שבוודאי מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אוּק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:פוקימון הרגל מגונה: קנאקים בכל מפרק אפשרי בגוף. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני יודעת לקפל את הלשון. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? סטרפלסים, נוצות, פרווה, ורוד, נצנצים המורדים, כן או לא? כשמשעמם אז סבבה דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני בלונדינית :p זה הכי גרוע מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7 כי הוא הכי פחות זוגי מבחינתי. יש לך קמיע? מהו? מאובן של קונכיה ממש מגניבה פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק בלתי ניתן לתפיסה כמה שעות אתה במחשב ביום? קצת יותר ממה שאני יכולה להרשות לעצמי חג אהוב- לג בעומר הקלדה עיוורת - יודע? כיין השלם: "..... זה השטן~!" מתמטיקה התחלה או סוף: תלוי במצברוח

למעלה