טוב נו

i am just me

New member
טוב נו

אתן רוצות לארגן משהו או מה? הייתה אמורה להיות הפגנה היום בירושלים שהצעירים אירגנו אך היא בוטלה (אין לי מושג למה) אבל אולי כדאי שבכל זאת נעשה משהו (אולי מחר בבוקר?). בכל מקרה אני מתחילה רישמית שירשור רעיונות לגימיקים מיקום וזמן להפגנה ואם מישהי תירצה לקחת את זה על עצמו אני אשמח כי אני לא אהיה בבית עד הלילה. (נכתב בלשון מעורבת כדי שאף פמיניסטית לא יעלב) סהר

i am just me

New member
למי שלא הבין...

ההפגנה היא בקשר לפרס הכספי להורגי ההומואים... נ.ב. אם לא מארגנים הפגנה, אפשר להחליט שככה אנחנו פותרים את המצב הכלכלי הרעוע של התנועה ולהרוויח איזה 100,000 שקל על חשבונם של חמישה הומואים (או שלוש לסביות ושני הומואים, או שתי בי הומו ושני טרנסג'נדרים, או כל קומבינציה אחרת)

../images/Emo6.gif

גם אם תטמיני מטען חבלה בישיבה של פורום גיאות, לא תפתרי את הבעיות הכספיות של המפלגה.

that girl

New member
יש דברים

שלא צוחקים עליהם

הגירעון של המפלגה?

ולמען הסר ספק: אני מתנגד לכל פעולת טרור ו/או אלימות ו/או הסתה לאלימות ו/או כפייה ו/או אפליה, שעניינה פגיעה בהומוסקסואלים ו/או לסביות ו/או בי ו/או טרנס ו/או הטרוסקסואלים ו/או הטרוסקסואליות, ובקיצור כל גבר ו/או אישה ו/או בעל חיים שאינו אדם, בין אם למטרות רווח כספי ו/או למטרות פגיעה על בסיס אי חלוקה באותה הנטייה המינית ו/או כל סיבה בלתי ראויה ו/או כל סיבה ראויה (אף על פי שאין כזו)

עשרה?

אחד שיסובב, ותשעה שיפגינו נגדו? *מצפה לתשובה הנכונה, וממתין עם שאלת המשך*

לי, אם את תבקשי -

אני מחליף את כל הנורות של סניף חיפה! בלי עזרתו של אליעזר! אוהב אותך, פשושית

croovy

New member
אי אפשר להגיש איזו תלונה למשטרה?

"מציעים כסף לאנשים כדי שירצחו אותי?" - זאת עבירה פלילית לגמרי.

את מי שהוציא את הפשקוויל

וזו לא תביעה אלא תלונה במשטרה. זה חשוב מאין כמוהו להגיש תלונה שכזו, גוף ייצוגי כלשהו מוכן להרים את הכפפה?

למעלה