קודם כל אצלי כבר פסח! ../images/Emo3.gif
כן כן... פשוט יצא ככה בגלל כמה סיבות טישיות והרווחתי עוד שבוע חופש! כביכול חופש פסח מתחיל ביום ראשון ה16 אצלי הוא התחיל היום.. כי יום ראשון יש יום ספורט - מי הולך
יום שני ויום שלישי יש לי חופש מתכונת כימיה אז אני בבית. יום רביעי אני במתכונת כימיה! ואחריה נוסעים ליייםםם עם אישתי! יום חמישי כביכול כל היתה שלי צריכה לנסוע לחיפה לעודד תלמיד מהכיתה שלי בכימיאדה
אני עוד צריכה לחשוב על זה ... ויום שישי לומדים 3 שעות ראשונות! אבל אני בטח אגיע למרות שזה די בילי, זה יוצא שעה היעסטוריה ושעתיים מתמטיקה וזה חשוב לי השנה! והיום סתאם לא היה לי מצב רוח לבית ספר והחלטתי להבריז ולהרוויח זמן ללמוד למתכונת בכימיה! עכשיו מה אני הולכת לעשות בחופש
קודם כל אני הולכת לחרוש למתכונת בכימיה, ומתישהו לפני יום רביעי להפגש עם אישתי וללמוד איתה ביחד... אולי אני אסע לברקן שוב.
יייייייייםםםםם הרבה ייייייםםם...
חיפוש עבודה דחוף בכל חור שנמצא בקרבת נס ציונה כולל נס ציונה
אני הולכת לקחת שיעורים פרטיים ברצף במתמטיקה עם מורה ולשגע את רז שיעזור לי ללמוד.. (מסכן במקום ללמוד לבגרויות שלו הוא ילמד אותי
)
טיפול רייקי!
להפגש עם 3 חברות נורא טובות שזנחתי!
מפגש פווורווום סוף סוף.
לחגוג יומולדת לאמא ויום אחרי ארוחת ליל הסדר אצל עומר שזה גם מוביל לזה שאני צריכה למצוא משהו ללבוש! - לעשות קניות...
לבלות 3 ימים רצוף עם עומר ואז להתבאס שהוא שוב נוסע לצבא!
להתחיל להתעמל ברצינות!! ... לחגוג עם עצמי 8 חודשים עם עומר במתכונת כימיה חביבה ... ובטח יצוצו לי עוד 1001 דברים קטנים ... וכמו תמיד אני לא אספיק שום דבר