טוב נו...

AeroSlash

New member
טוב נו...

לצערי הרב הפסח ממש בפתח, נשארו עוד ממש ימים ספורים. חלקינו נכנסים לשגרה של בגרויות וחלקינו..... מסיימים בית ספר. אז ספרו על התיכנונים שלכם לפסח. ובעיקר הי"ב מבינינו, ספרו איך התחושה לסיים סוף סוף? חוששים? מתרגשים? רועדים? משתינים מפחד? מקבלים בחילות ליליות? וכו'... :)) שתפו אותנו..

vk3

New member
זה כזה דבילי...

לאמר שה- י"ב מסיימים
הלוואי
שום דבר לא מסתיים עד ה- 20 ביוני, מינימום
חוץ מזה... מתכנן לנוח, אולי גם קצת ללמוד, לבוא לחדרה ושאר השטויות... אה וכמובן גם לעשות מפגש פורום
. ואת

AeroSlash

New member
כאילו שאתה לא יודע...

לשקוע בכאבי לב/ראש/נפש האינסופיים שלי.. ללמוד לבגרויות, לעבוד - [עבודה חדשה כנראה ממש בקרוב - פיצריה], לקנות פלאפון חדש, להכניס את כל מספרי הטלפון בחזרה [בלאט, לשבת ולתקתק 800 שנים], להוריד את הסרט החדש של סטיבן. להקשיב לשירים של סקיד רואו שבדיוק קיבלתי
, לנסוע לתל אביב בפסח ולטחון את שוק הכרמל [יש מצב שאני סוף סוף מוצאת את החולצה של סקיד רואו :))], לנסוע לכמה שיותר מקומות שיתאפשר לי, להתנחל בביתו הריק של ליושה ב-20 ולחגוג כמו רוסים גאים [
] את הפסיכומטרי שלו, לעשות מבחן במדעי המחשב ב-19 לאפריל, לקפוץ להשלמות הרגילות בפסח וכמובן, לנסות לצאת מכמה עניינים לא נעימים בדרך הכי טובה שאפשר
. אני די עסוקה בפסח.. אההה.. שכחתי, להתאבל על זה שנגמרה עוד שנה ונשארה לי רק עוד שנה אחת תמימה בתיכון ואז החיים המחורבנים יתחילו. אוף
טוב די, הלכתי לשתוף כלים ולחרוש על היסטוריה. וכמובן להתחיל סוף סוף את הנהיגה. או לפחות לעשות מבחן תיאוריה בפסח, כי אחרת זה רק בחופש הגדול.

SpyKid

New member
בהצלחה בנהיגה :]

התחלתי לפני שבוע... כנראה גם אני עושה תיאוריה בפסח

Janem

New member
אם כבר הזכרנו ת'מפגש...

בא לכם אולי להפגש על הגג של מגדל שער העיר ברמת גן? קומה 69.

vk3

New member
צור איתי קשר במסרים לפרטים...

אם אתה רוצה לממש את הרעיון.

למעלה