פשוט להחזיק את הקריסטל
ולהרגיש מה הוא רוצה.
כל קריסטל רוצה דברים אחרים . .. ויש כאלו מפונקים במיוחד.
נכון שיש כל מיני שיטות להטענה , אך הכי נכון זו התייחסות ספציפית.
פעם כשלא הבנתי עדיין דברים אלו הבאתי לחבר שלי "במקרה" לראות איזשהו קריסטל , והחבר הזה הוא בעל ראיה אנרגטית חזקה מאוד - למרות שהוא לא הבין בזמנו כלום בקריסטלים.
(בזמנו גם אני לא הייתי מסוגל לתקשר עם הקריסטלים)
והוא ישר כשראה אותה אמר שהאבן הזו נראית זקנה כאילו רוקנו ממנה את כל כוחות החיים - זו היתה אבן לברדורייט כחולה גדולה שהשתמשתי בה הרבה.. .
ולמרות שהטענתי אותה באופן מסודר וכו' זה היה המצב.
אז הוא השאיר אותה אצלו כדי לבדוק לעומק מה לעשות , ומה שהאבן רצתה היה שאני אניח אותה בנחל המשושים לכמה ימים . . . אבל נחל המשושים ממש לא בסביבה שלי.
בסוף האבן התפשרה על להניח אותה במקרר כמה ימים עם קצת בוץ ועלים של הרדופים. . . מסתבר שזו אבן שנורא אוהבת קור ובוץ ועלים והרגשה של נחל.
מאוחר יותר , כאשר חושי קצת התפתחו , גם אני התחלתי להטעין קריסטלים באופן "אישי" ולהרגיש מה רוצה כל קריסטל.
ולאחר כמה זמן קיבלתי לגבי האבן הספציפית הזו כי הגיע הזמן להחזיר אותה בחזרה לטבע , והנחתי אותה בוואדי ליד הבית שלי.
זו אחת האבנים שממש אני מרגיש כלפיה עד היום רגשות של חיבה למרות שהיא כבר לא אצלי , ואפילו שיש לי עוד לברודורייט אחרות
כשמישהו נקשר לקריסטל מסוים מאוד , הקריסטל הופך להיות כמו חלק ממנו.
לגבי קוורצים שקופים , הם אכן מאוד אוהבים מיים ומלח , לפעמים הם אוהבים את המיים חמימים.
מה שכן , גיליתי שבחלק מהחנויות שמוכרים גנרטורי קוורץ אלו בעצם כמה אבנים שהדביקו אותם ולא אבן אחת , ומיים חמים מפרקים את הדבק.
אז צריך להיזהר מכך ואם זו אבן מודבקת , לא להכניס אותה למיים חמים.