טוב, נו.....!!!!

Prince315

New member
טוב, נו.....!!!!

אז מי קם להכין קפה??
מר וחזק בבקשה, שאני ארגיש משהו :) ואם אפשר, יש משהו שאני חושקת בו כבר תקופה לא קצרה, רק שאני לא יודעת לאפות.... חתיכה קטנה מזה..... בשביל הנפש. משהו צריך לנער אותי כאן!!.

יערית

New member
קפה הכנתי

מחנק בגרון שיחררתי ועכשיו לפניי ישיבה נוספת... <נשים בעמדת כוח זה הדבר הכי מזויע כבר אמרתי?> אם זו עוגת שוקולד, הערב צריכה לאפות לבת לבית הספר- לא יכולה לתת לך לטעום, אבל שמעתי שפילצברי מכינים לך הכל באריזה, את מכניסה שמן ומים ומערבבת ויוצא פצצה! הייתי מנערת,אך חייבת כוח לפני ישיבה מול שתי נשים שחושבות שהשמש זורחת להן מהתחת!

יערית

New member
איכסססס

והקטע שיש בינהן מכנה משותף מעבר לביצ'יות, הן כולן נראות כמו גברים בטונים, בהתנהלות ובחוסר נשיות המשווע.

Prince315

New member
אני מקווה

שאתה מרכיב
ואם זה לא עוזר, אז תרכיב
זה תמיד עוזר!!!

Prince315

New member
לשחרר זה כבר טוב

אגב, השיטה עם נשים עם כוח היא בדיוק אותה השיטה עם גברים עם כוח...
ואת זה אני לא צריכה להסביר לך. תנסי, זה עובד!!! זו לא סתם עוגת שוקולד, זו עוגת פרג מצופה בשוקולד. יאמייי...אבל זה רק בפנטזיה, אני כבר שבוע וחצי על כרוב וגזר.. מה אכפת לך אם היא זורחת להן מהתחת, תחשבי היכן היא שוקעת...

יערית

New member
לא יודעת איך משתקים כוח

לרוב אני יוצאת מדעתי במקביל ואם מתריסים, אני עונה בחזרה! לא רוצה ללקק ולא רוצה שכל חדש בעבודה ינסה על חשבון הכתפיים שלי להתייפיף לבוסים. לא הייתה שיחה, היא עברה למחר <ברורררררררררר> . אז איך בדיוק עובדת השיטה שאליה התכוונת? ונראה לך שאני אחשוב איפה היא שוקעת אצלהן ? זה בזבוז זמן לנשים שמעולם לא ידעו לגדל ילדים וכל שעיניין אותן זה קריירה!

Prince315

New member
נמנעתי מפדיחה לא קטנה

עם המכשיר הזה, התיקונים האוטומטיים האלה עוד יכניסו אותי לצרות צרורות.. היה לי מקרה שרציתי לרשום את המילה "ליבי" והוא תיקן לי אוטומטית למילה "כיסי"..

Prince315

New member
את מתבלבלת

לא דיברנו על המכשיר הזה... כאן הרטט הוא לשימוש אחר...

Prince315

New member
למה בלעדייך?

דווקא בילוי נהדר יש לנו כאן... נעזור ליערית עם השמש הזורחת מהתחת של הנשים שם... אני אנער ואת תתפרי .. ואז נשב על ארגז
ונספור את נקודות האור המשתקפות על התקרה... בזמן שקיעה..

יערית

New member
מי חוגג בלעדייך? בחייייייייים לא!

בס"הכ שפכתי "אור" על הימים המטורפים שעוברים עליי

ismeralda100

New member
רגע? זה את עשית??

או קנית? כל הכבוד! לזה ולזה. לא באמת צריך לדעת לאפות כדי להכין עוגת שוקולד, לא?

Prince315

New member
בטח אני

נכנסתי לגוגל תמונות... רשמתי "עוגת פרג ושוקולד" ומשהו כמו שניה...ויש עוגה. נראית טוב, אה? גם אני רוצה
אני לא אופה עוגות... אבל מוכנה לאכול.

למעלה