טוב, נו, נכנעתי.

UrbanDK

New member
טוב, נו, נכנעתי.

כבר הרבה זמן שאני מחפש פורום חברתי חדש, והפורום הזה נראה לי ממש מתאים (אחרי הכל, אני חייל משוחרר), מה גם שהוא חדש, לא? בכל מקרה, הנה אני: מנו, בן 19 מירושלים. כרגע על פרופיל 24 רפואי, מקווה להשתחרר בקרוב על 21, לאור העובדה שלאחרונה אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה (לאחר שני התקפים, אחד כלל איבוד ראייה בעין שמאל והשני הפרעות בהליכה). בכל מקרה, הזמן האחרון לא היה משהו בכלל: חברה שלי זרקה אותי, הצבא משגע אותי, ההורים שלי מתגרשים, ומסתבר שאני הולך למות. לא נעים. לצערי, למרות שאני כבר בערך חצי שנה מחוץ לצבא (חוץ מתקופת התנדבות קצרה שאני מתבייש להזכיר אותה בכלל) עוד לא השגתי שום דבר משמעותי. רוב הזמן פשוט ישבתי בבית וחשבתי על דרכים למנוע מעצמי להתאבד. כמו שאתם רואים זה עבד - אבל בקושי. כרגע אני מקווה לנסות לשקם את חיי במקצת, אולי לחזור לעבודה שאני שונא (חנות נעליים בשכונה), להמשיך לתת שיעורים פרטיים (מתמטיקה) ואולי למצוא איזשהי מטרה בחיים. מטרות ותוכניות לעתיד: 1) לנסות למצוא עבודה בתור מדריך פסיכומטרי. 2) אולי לטוס לארה"ב לכמה חודשים כדי לעבוד אצל דוד שלי, במטרה אולי קצת לנקות את הראש ולהרוויח כסף. 3) להחליט האם אני רוצה בכלל ללמוד משהו בעתיד, ואם כן, אז מה. זהו, זה אני. הרבה ציני, מאוד מתוסכל, בעיקר מבולבל. מקווה שיהיה מעניין פה.
לכולם מראש.

הדס100

New member
תראה... אני לא רוצה להשמע רעה...

ואפילו קשה לי לכתוב את זה בצורה כזאת... אבל אם המצב כל כך גרוע שנותרו לך כמה חודשים/שנים לחיות, אז תחליט מה הכי אתה רוצה לעשות ותעשה את זה!!! אף פעם לא נתקלתי במצב כזה אז אני לא יודעת מה לכתוב לך... אבל רק שתדע שאנחנו פה... אם אתה צריך משהו

UrbanDK

New member
אל תדאגי, אני לא גוסס או משהו.

אפשר לחיות שנים ארוכות עם טרשת נפוצה. הבעיה היחידה היא שכל כמה זמן (יכול להיות חצי שנה ויכול להיות שלוש שנים) יש התקפים שפוגעים ביכולת לתפקד ומצריכים אישפוז ותרופות (כרגע לדוגמא אני חודשיים על דיאטה של בלי סוכר, בלי מלח ובלי... אלכוהול
), ולעיתים נותר נזק תמידי. זה פשוט הופך את החיים להרבה יותר בלתי צפויים וקשים... כאילו שהיה קל עד עכשיו.

UrbanDK

New member
תוספת קטנה:

למטרות לחיים: לאגור מספיק אומץ להוציא רשיון לאופנוע... ולקנות אחד. <אוף, יצאה לי הודעה נודניקית - לא ככה אמורים להציג את עצמך...
>

SShirly

New member
אני לא נשארת בלי מילים.

בד"כ. אבל אני מנסה למצוא דרך להגיב וזה קצת קשה. כי אתה נשמע כמו בנאדם שצריך להכיר אותו טוב לפני שמגיבים על הודעה כזו. אז יופי שיש לך שאיפות ותוכניות. ובאסה שלאחרונה הכל בקרשים. אבל בעיקרון, תמיד יש בעיות. בסדר גודל שונה - אבל תמיד יש. אגב, אני חושבת שמחשבות שליליות עלולות להרוג הרבה יותר מכל דבר אחר. כשאתה מת מבפנים - אתה לא תשרוד מבחוץ גם בעוד מאה שנה. אז תפסיק להיות ציני. ואל תהיה מתוסכל. מבולבל אני מרשה
והפורום הזה כאן כדי לשמוע אותך ולדעת מה קורה ולספר חוויות ולספר שטויות ועוד טריליארד דברים שחיילים משוחררים עושים. ולכל אחד הבעיות שלו. ולא מודדים אותן ולא משווים. אבל כן עוזרים להתמודד ומדברים וצוחקים. אז ספר קצת על עצמך. לא רק מה שרע. אלא גם מה שטוב. ואז באמת יהיה נחמד פה ובאמת נדע מי אתה. בכל אופן, מה שמעניין אותי לדעת זה מאיפה השם שלך? נשמע קיצור דרום אמריקאי. ואיך אפשר לתת שיעורים במקצוע כמו מתמטיקה (אתה לא נרדם?) ואשמח ללמוד קצת על המחלה שהזכרת. ואיך מטפלים. וחוץ מזה, אתה מוזמן לדבר. ולהקשיב. ולהקשיב ולדבר...

UrbanDK

New member
גם אני בד"כ לא נשאר בלי מילים...

אבל בד"כ לאנשים נמאס ממני עוד קודם...
על עצמי? לא יודע, אין הרבה מה לספר. ואני גם לא יכול לחשוב על דברים טובים לספר כרגע, פשוט כי אין כרגע. השם שלי אכן ארגנטינאי (נדמה לי שזכור לי שגם את, ואפילו גם את גרה בגבעה), קיצור לעמנואל. אבל אף אחד לא קורא לי ככה, פשוט כי אני לא אוהב את השם... מעדיף מנו. קצר ולעניין. אוף... טוב, בכל מקרה ייקח לכם קצת זמן להכיר אותי, אני אנסה להיות פעיל יחסית. איך מתמודדים עם המחלה? האמת - אין לי מושג. אני רק בשלב הראשוני של האיבחון כרגע ושום דבר עוד לא ברור (יש סוגים שונים ומהלכים שונים למחלה), אבל בעיקרון יש טיפולים מונעים (זריקות שמזריקים כל יום\יומיים\שבוע או משהו כזה), רק שהיעילות שלהם די מוטלת בספק. זו מחלה מאוד מסובכת ושום דבר לא ברור בה, לכן גם הטיפול הוא יותר בשיטת "ניסוי וטעייה" מאשר מבוסס מדעית. זהו. אם אתם רוצים לדעת עוד רק תישאלו, אני נהנה מתשומת הלב...

Reznik

New member
ברוך הבא לך

נכון אנחנו מכירים ממקום אחר ולא הכרות טובה כל כך
אבל הכי חשוב זה לזכור תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה ואם אתה צריך אוזן קשבת אני בטוח שבפורום הזה תוכל למצוא אותה

Reznik

New member
על זה גטי תענה

אבל גם במקום ההוא הציניות מתקבלת אבל במידה הנכונה

get well

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

עצוב הסיפור שלך...
מקווה שתהנה מהפורום והוא לא כ"כ חדש

למעלה