טוב נו מה יבש פה?!

roeelauner

New member
טוב נו מה יבש פה?!

אללה בלאגן! שכל אחד ירשום מאיפה הוא, באיזו כיתה הוא, איזה שיר של אוהד הוא הכי אוהב, איך הוא הגיע לשמוע אותו ואת התחביבים שלו. נוריד קצת את היובש פה[= * הפניה לגוף זכר מתיחסת וזכר ונקבה כאחד.

שלגיה 14

New member
צודק לגמרי :)

הקדמת אותי, זו בדיוק ההודעה השנייה שהתכוונתי לכתוב היום (אחרי שאני אזכיר לכם להצביע במצעדים
) תתחיל אתה...
חבר'ה קדימה.. ספרו קצת על עצמכם. אני אכתוב בסוף, אחרי שכולם יכתבו.

roeelauner

New member
אוקיי..

אז אני רואי, אם אתם באמת רוצים לדעת את שם המשפחה אז זה לאונר וקס. כן כן -.- לומד בחיפה בבי"ס עירוני ה' בכיתה י'. השיר של אוהד שאני הכי אוהב זה תגידי לו, והגעתי לשמוע אותו דרך הרדיו בסינגל החדש סתם עוד יום. חוץ מזה, התחביבים שלי..: טניס, פסנתר, מוזיקה, טיולים וכו'.

מאיה54321

New member
אני אמשיך ../images/Emo13.gif

אני מאיה, בת 24 וחצי. לומדת באונ' הפתוחה תואר במדעי החברה, ולומדת רפואה משלימה. אני עובדת ב- ebay ושומרת על שלושה ילדים. השיר של אוהד שאני הכי אוהבת: האמת זה קשה... הייתי מעדיפה לא לענות על זה כי זה מאוד מסובך בשבילי, אבל אם ממש חייבים לבחור אז כרגע אני ממש מתלהבת מהשיר החדש "חשבתי שיהיה רומנטי". תחביבים:אירובי(בינתיים עם די וי די בבית), מוזיקה ולעיתים רחוקות לנגן,לראות סרטים,טלוויזיה, ולהכין תכשיטים.

בא לי גם

למרות שלא יוצא לי לכתוב כאן הרבה, אני עדיין אצטרף (בכל זאת אני כאן בערך מהקמת הפורום ואני מתה על אוהדי). אז אני נופר, בת 19, חיילת החייל הים, ליד עזה, בתפקיד שאף אחד לא מכיר ולכן אני לא אגיד מה הוא... השיר של אוהד שאני הכי אוהבת... זה קשה, אז ככה מהאלבום הראשון זה תמיד היה ותמיד יהיה נהר האהבה, אבל אוהד כרגע הוציא את השיר שאני הכי אוהבת שלו וזה חשבתי שיהיה רומנטי. תחביבים? מממממ.... בעיקר מוזיקה, אין לי זמן לתחביבים חוץ ממוזיקה וסרטים, ואם יש כוח גם חדר כושר... ככה בצבא... חחחח... זהו... אני משתדלת להיכנס לפורום לפחות פעם בשבוע, אבל אין לי זמן לכתוב ולקרוא הכל ולכן אני כמעט לא מגיבה... מקווה שבעתיד יהיה לי יותר זמן...

TheSixthSense

New member
גםגםגםגם אני

חדשה פה. חיילת לעתיד בע"ה (בעוד חודש מתגייסת לחיך חינוך), בינתיים עובדת קצת, מנסה לנוח כמה שיותר ולהנות מכל רגע... השיר האהוב? קשה. נדמה לי שאלך על "תגידי לו" :)

למעלה