טוב נו כבר לילה:)

טוב נו כבר לילה:)

רציתי לשאול איזה שיר הכי מתאים ליום שעבר/עובר עליכם? שלי אמממ נראה לי flinch ואתם?

AlanisJunkie

New member
עדי, קרעת אותי...

חחחחח...... אני חושב שהשיר המתאים לי הוא head over feet. אל תשאלו למה.

AdiBaba

New member
מה????? יוסיייייייי

למה קרעתי אותך? לא הבנתי אותך. אל תגיד לי שאתה שונא את השיר המקסים ומעורר ההזדהות הזה. לא הבנתי מה מצחיק. אני דורשת הסבר.

AlanisJunkie

New member
לא, פשוט...

הזדהיתי איתך...כי גם לי יש תקופות וימים שאני מרגיש SO UNSEXY, ולא חשבתי שגם את כזאת.

AdiBaba

New member
אני מזדהה עם כל מילה בשיר...

ולא רק עם המשפט של so unsexy. אני לא חושבת שקיים אדם בעולם שלא יכול להזדהות לפחות עם חלק מהמילים בשיר. אבל שאלאניס שרה "איי קן פיל סואנסקסי...". אני אומרת לעצמי בלב: מה את פוסטמה? אף פעם לא הסתכלת במראה? ואני לא באיי.סי.קיו כי אני רואה סרט. אני אמנם כותבת בפורום, אבל זה גוזל פחות זמן משיחה שוטפת באיי.סי.קיו.

j u n k

New member
עדי- העלת לי את המורל במאה רמותתתתת

כרגע...הסבר: אבל שאלאניס שרה "איי קן פיל סואנסקסי...". אני אומרת לעצמי בלב: מה את פוסטמה? אף פעם לא הסתכלת במראה? חחח אגב אני חייבת להוסיף שאני מסכימה ומזדהה עם השיר בכל מצב נתון (אבל יש געים שאני מרגישה יפה בצורה יוצאת דופן...) בכל אופן כרגע אני בהחלט במצב רוח של BABA RAGY חושבת על העולם השרוט הזה.

ironic...

תמיד קוראים לי דברים אירוניים ביומיום... אני אתן דוגמא...: למשל כל היום אני ראיתי מספריים אבל מתי שאני צריך אותם הם לא שמה... תמיד אבל ממש תמיד (!!) יהיה לי משהו בנוסח "עשרת אלפיים כפיות אבל אתה צריך סכין...". דוגמא: נניח יש לי מלא שירים במחשב (לא רק של אלאניס...) ופתאום אני שומע איזה שיר אחד שהייתי באיזה בגן או כיתה א´, מושמע, ואני עושה הכל בשביל לדעת איך קוראים לו... זה קרא לי עם השיר sould asylum - run away train. או שהשיר של מרדיט ברוקס, BITHC, ידעתי שזה השם שלו אבל לא ידעתי מי מבצע אותו, ואתם בטח יודעים כמה שירים יש בטח לסונפי דוג, פי דידי וכל הזבל הזה שקוראים להם BITHC. בקיצר, IRONIC, זה השיר שהכי מזדהה איתי... נ.ב. מישהו יודע מה זה הכרטיס הזה שב SFIJ?

השיר שלי להיום יהיה...../images/Emo153.gif

surrendering. בחיי שאין לי מושג למה, אבל כל מקום הלכתי או כל מה שאמרו לי, אמרתי ואללה, זה כמו בשיר... אני מניח שאני פשוט אוהב את השיר הזה, אני מתחבר אליו, למילים, ולמוזיקה... במוזיקה של השיר היא פשוט קלעה ללב שלי, זה בול סוג המוזיקה האהובה עליי... הקצב, הקטעים המגניבים של הגיטרה, והתופים, פשוט שיר שמסמל אותי, בכל מצב... תאמינו או לא...

isnt it enough

New member
השירים הכי טובים של אלאניס..

that particular time one you owe me nothing in return can´t not mary jane וכמובן איך שלא השיר שלי Uninvited

lost in

New member
טוב אז ככה

so unsexy וכמובן שתמיד זה יום של Uninvited שמאיזו שהיא סיבה מוזרה מתנגן ברקע של כל מיני מצבים שונים בחיי וגם שאלה השיר so unsexy מדבהר אל יותר מידי אנשים שמכירים אותו זה אומר עלנו הרבה וזה לא ממש מחמיא למה ?

למעלה