טוב נו יאללה

טוב נו יאללה

בואו נצא מהדיכאון הזה אנחנו סתם טוחנים מים!!!! יאללה אדי ניצח ושיהיה לו בהצלחה (למרות שזה חרא שהוא זכה ) לא משנה בקיצור בואו נעבור נושא מישה ממשיך בקרייה שלו ואני כבר מחכה לדיסק שלו!!! אילנור תגידי את יכולה אולי לברר מתי יוצא הדיסק שלו כי לפני שבוע כשהוא היה ברדיו ת"א הוא אמר לעוד כמה ימים הוא ידע בדיוק מתי יוצא הדיסק אז עכשיובטח יש תאריך אז את יכולה אולי לשלוח לו SMS ולשאול אותו או משהו<??

moshavnikit

New member
אני אשתדל לדבר איתו מחר

לא רק על זה.. אני אספר לו גם שממש אהבנו את ההופעה שלו וגם אחרים לא מהפורום אהבו את ההופעה, ושהרבה אנשים היו רוצים שהוא יוציא את השיר הזה כסינגל. בהזדמנות זו אני אספר לכם מה היתה אמורה להיות ההפתעה
ניסיתי לארגן אירוח של מישה בבלוגTV (כמו שאתמול עשו את הראיונות בקדם) אז משהו כזה, שמישה יבוא למשרדי תפוז ויתראיין עם שאלות שישאלו גולשים. בתפוז דיברו על זה עם גיל ואין לי מושג למה, זה לא יצא לפועל. כנראה בגלל לוח הזמנים הצפוף שהיה לו לפני הקדם. אני מקווה שזה יקרה בהמשך, או שלפחות עכשיו יהיה לנו זמן למפגש פורום עם מישה :0)

טוב אז...

דברי איתו מתי שתוכלי תשלחי לו SMS או תתקשרי אליו או משהו כזה... ותגידי לו אנחנו כאן בפורום מאוד אוהבים אותו ולא אכפת לנו אם הוא נוסע לאתונה או לא אנחנו עדין מאוד אוהבים אותו ומתים לדעת מתי ייצא הדיסק שלו. ותגידי לנו כי נראה לי שאין פה מישהו שלא רוצה לדעת מתי הדיסק יוצא!!

moshavnikit

New member
תמונה של מישה מהקדם

לירון לב היה בקדם, בטח בא לעודד את מישה

אני רוצה לומר שהוא ממש מתוק.

היה לו שיר מקסים. דיברתי איתו קצת אחרי ההופעה ואמרתי לו את זה גם כשירד מהבמה (ישבתי ליד כניסת האומנים לבמה) הוא נורא התרגש. מתוק!! הנה אנחנו:

למעלה