טוב נו, חזרתי... ../images/Emo8.gif
חזרתי מהטיול השנתי שלי אתמול, והרי הסיפור שלו לפניכם: נו ביום הראשון נסענו להרי אילת עשינו מסלול די קצר הגענו למקום המחנה הקמנו אוהלים (זתומרת אני ועוד כמה חברים עזרנו לאנשים להקים אוהלים, כי אנחנו ישנו בסק"שים ומז"סים בלי אוהלים) אכלנו ואח"כ אנחנו (הכתה שלנו) הוצאנו את הארגזי עצים שהבאנו מהאוטובוס, והדלקנו מדורה וכולם קינאו בנו כי היינו הכתה הכי מגובשת והיחידה עם מדורה משלה.
ביום השני קמנו, פירקנו את המחנה, הלכנו ועשינו מסלול, מיותר לציין שהגענו ראשונים, הקמנו מחנה והפעם חיזקנו את האוהלים ככה שהם לא יפלו בלילה (זה ההבדל בין בוריס ואיגור בונים אוהל לבין סרגיי וקרן בונים אוהל) בערב שוב הייתה לנו מדורה, עשינו פאנקייקים ותה (כן כן, הבאנו איתנו את הציוד) ואח"כ הלכנו לישון
ביום השלישי לא פירקנו את המחנה כי היינו באותו יום צריכים לחזור לאותו המקום, קמנו והלכנו ועשינו מסלול קשה ביותר היינו היחידים מכל השכבה שסיימו אותו וגם סיימנו לפני כולם בהרבה וזה אומר שהיה לנו שעה וחצי במחנה לבד לפני שכל האחרים חזרו והתברר שלא כולם בכלל סיימו... בערב שוב עשינו פאנקייקים ומדורה וגם בחצות עשינו מסיבת הפתעה לעמרי ואחרי זה הלכנו לישון
ביום הרביעי קמנו פירקנו הכל והתחלנו ללכת לכיוון אילת, עלינו למקום הכי גבוה שמשקיף על אילת ואז ירדנו משם מיותר לציין שהיינו ראשונים גם בזה =) בכל אופן, הגענו לביצפר שדה, אני הצלחתי לאבד את הגזייה שלי ששירתה אותנו יפה במשך הטיול =( בכל אופן התקלחנו ובלאגנים, ההורים של עמרי שלחו לו עוגת יומולדת עם שליח לביצפר שדה ולכן אחרי שנתנו לנו שעתיים להסתובב באילת ותכלס אני אישית לא ממש עשיתי כלום חוץ מלקנות את הדיסק החדש של סיסטם, חזרנו לחדר שלנו, כל הכתה התאספה שם וחגגנו לעמרי יומולדת הפעם לא בפורום מצומצם של חברים קרובים אחרי זה הלכנו לישון
ביום החמישי קמנו, הוצאנו את כל הדברים והעלינו על האוטובוסים ואז הלכנו למצפה התת-מיימי שממש מול הביצפר שדה וראינו שם את כל מה שהוא יכול להציע אח"כ חלק הלכו לצלול עם שנורקל בשונית אלמוגים וחלק סתם צפו בבנות על החוף =) ואחרי זה התארגנו על האוטובוסים ונסענו הביתה בדרך הביתה כולם ישנו כמעט באוטובוס ואני לקחתי את המז"ס של אולגה ופרשתי אותו על הרצפה של האוטובוס ונשענתי עם הראש על התיק של גל וישנתי רוב הנסיעה אתמול ב-2215 חזרתי סוף סוף הביתה, פירקתי את התיק, התקלחתי והלכתי לישון.
חזרתי מהטיול השנתי שלי אתמול, והרי הסיפור שלו לפניכם: נו ביום הראשון נסענו להרי אילת עשינו מסלול די קצר הגענו למקום המחנה הקמנו אוהלים (זתומרת אני ועוד כמה חברים עזרנו לאנשים להקים אוהלים, כי אנחנו ישנו בסק"שים ומז"סים בלי אוהלים) אכלנו ואח"כ אנחנו (הכתה שלנו) הוצאנו את הארגזי עצים שהבאנו מהאוטובוס, והדלקנו מדורה וכולם קינאו בנו כי היינו הכתה הכי מגובשת והיחידה עם מדורה משלה.