טוב נו זה יותר מסודר....

magicannn

New member
טוב נו זה יותר מסודר....

מפלצות: X3 Thestalos the Firestorm Monarch Mystic Tomato Dekoichi the Battlechanted Locomotive X3 2 סייבר מרשמלון ריפר רייזה mask of darkness sangan neo Spacian Grand Mole קסמים: מונסטר ריבורן lightning vortex fisure brain control mystical space typoon smashing ground enemy controller heavy storm scapgoat swords of raviling light מלכודות: sakuretsu armorX3 magic cylinder threning roar miror force טורנטיאל וזה די הכל אם יש עוד אני אוסיף...

impale

New member
אין כאיוסים הא?

זאבורג יקר לכן אני מכניס רק אחד.. +זאבורג +מוביוס X2 (מקווה שאני לא טועה בזה שאני מאמין שיהיו הרבה דקי ריטרן וברנרים XD) +טריבורן פרוג ואולי הייתי מוציא מסק ל2 קיקו.. הם נחמדים- לא הכי קונטרוליסטים אבל נחמדים מול DAD. או שאפשר להכניס סייבר פיניקס. אחד הקלפים האהובים עלי XD (פחות מדקוצי.. אבל עדיין) זה 20 אם ספרתי נכון (עכשיו 1 לפנות בוקר,אני לא מתחייב לספור כמו שצריך ^^) לגבי מלכודות... +נובלמן אופ קאוסאאוט +אנמי\בוק ואברייס יהיה כאן אחלה. הא.. ויהיה נחמד להכניס סנייפ הנטר,לא מת עליו אבל הוא עוד מטרה לטומטו.. או שבמקום טומטו וסנייפ תכניס 2 עותקים של גרייבקיפר ספיי. אני בעצמי לא סגור לגברי הרכב מלכודות אניח ושב שבארץ לא צריך ללכת כלכך אנטי DAD כי בכל זאת.. יש רק 2 דקי DAD.. אין לרואר מקום במיין.. גם לא לצילינדק.. במקום יהיה נחמד לשים איזה 2 בוטמלסים. לגבי הסמים- אני מקווה שאני לא מפספס איזה סטייפל גדול..

argamadon

New member
דק די טוב אבל

אני הייתי מוציא את המונרך אש לגמרי או משאיר אחד לדעתי הם פשוט לא שווים את ההקרבה

impale

New member
הבעיה היא

כאיוסים אין. זאבורגים יקר. ודסטלוס כן יכול להזיק לדקי מונרך אחרים,עד לפני היציאה של ראיזה הוא היה המונרך הכ מעצבן מכולם ואנשים הריצו ב3 עותקים פר דק XD

magicannn

New member
אממ היי שוב...אני מחליף דקים במהירות...

בעקרון שום דבר לא השתנה רק בדקתי באיביי שום יותר טוב אז עכשיו גם יש שלושה מוביוסים פרוג וזאבורג... השאלה היא אם כדאי לי להוציא את כל מונארכי האש...עדיין אין כאיוסים...

impale

New member
האמממ

אם אתה בונה על לשחק דק מונרך.. רצוי להשתמש במונרכים.. אם יש לך רק זאבורגאחד ויש 0 כאיוסים תשתמש בדסטלוסים לדעתי.

magicannn

New member
היי אני יכול להשיג 3 כאיוסים!!!

הבעיה היא שכבר הזמנתי 3 דסטלוסים כדאי לי להזמין גם כאיוסים???

למעלה