טוב נווווו בא לי...

טוב נווווו בא לי...

לשיר שירים לחג .. שלומית מכינה עוגה לבנבונת ומתוקה על כן היא חלבית היווווווםםםםם ואין זאת סתם עוגה גדולה ולבנה שלומית אופה עוגה היוווםםםםם. ........... שבועות שבועות חג לבן כל כך לבן פה שמנת שם והכל לבן ......... וואלה שכחתי שירי חגים אולי אעבור לשיר ביוונית

.

החמסים חדר לאיזורנו 15 מעלות ועדיין מטפס . בקצב הזה יהיה קשה להחזיק מעמד בחג השבועות אולי החום יהיה קיצוני ונושק ל20 מעלות בצל אולי אצא לנפנף דגים על המנגל . את הדגים מישראל :)))))

מחפש

עורכת הגונה ושומרת ערכים עורכת לכתבי שמשום מה פגומים בשגיאות כתיב . אולי ממהתרגשות אולי מהמהירות אולי כי פשוט חם לי מידיי . תנאים נוחים למגישי מועמדות . גם דגל במצב לא רע מיום העצמאות האחרון ,לכל מי שימליץ על עורכת ומגיהה נוחה .

ברק 188

New member
מקפל עלי להזהיר אותך

חוק מעמדות לעבודה חוק בלשון נקבה וזכר כאחד וחלק לכן מגיש מעמדות למשרה הנחשקת לשוודיות עיני נישאות ומקווה גם לתשואות מלקק לך במצגת פרחים לפי נעימה הונגרית ושלא יבוא הרומני ויטען שזה שיך לעדתו ליל מנוחה ומתי להתייצב לעבודה שנבחרתי ?

itaf10

New member
ברקי מצגת נהדרת

אני רוצה להוריד רק את הנעימה. לא הצלחתי לאתר את הקובץ ב-MP3 באם אתה יכול אשמח לעזרתך תודה חג שמח לך ולבני משפחתך

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אהבתי את השירים אפשר להוסיף עוד כמה אני פשוט לא זוכרת כרגע את המילים עד הבוקר יצוצו להם עוד כמה ומגיהההה אמממ כמה אתה משלם?
רק טוב!!!

צילוש43

New member
פרטים נוספים מתבקשים..../images/Emo6.gif

עוד כמה וכמה שירים לבכורים.. עוד כמה תנאים ומענקים??? משכורות לפי טור ..13..14 למעמד מראש. נוווווו נותנים אצבע רוצים את כל היד
זה הרי חג מלוא התנובה בסל אחד
אחלה דגלון..ועוד על האדום אדום הזה..(אמור לי שזה גם בונוס והינה התקבל הגהה ואני מגיעה
). חג שמח גם לשוודיה הרחוקה

למעלה