טוב מתרוממים...

HairyPoota

New member
טוב מתרוממים...

בנסיון נואש להחיות את הפורום של החברותה אני קורה מעל במה זו...לכו תזדיינו.. אה ותיכנסו לפורום מה הקטע?!?!?! עוד משו....הורדתי את הגשרררררררר

HairyPoota

New member
וואי איך בא לי אמא דוסית

תגיד גם אתה מחזיק בפריזידר בייקון?! יש מגירה לסכום חלבי וסכום בשרי בנפרד? וטל באמת כדאי שתירגע דבר ראשון כי אני לא עובר למב"ר... דבר שני אני פשוט ירביץ לך יא מסכן.... דרך אגב ישמצב שאתה אחד האנשים האפסים כי במקום לעודד את חבר שלך אתה בא ויורד עליו אתה חתיכת אפססססס אני מת שיקרה לך משו כואב וכואב מאוד אפילו ואני יצחק עלייך....לא משנה שבכלל לא מעבירים אותי...קיצר...ת'ממש חרא בן אדם

Oi va av Oi

New member
חבר'וס תרגע...הוא לא היה רציני...

וטל בלום פיך, כי אותי אפילו למב"ר לא רוצים לקבל..

HollowSHIT

New member
אז ככה:

ממ.. כן יש מגירה לבשר ויש מגירה לחלב.. זה לא פוסל את האובדה שאני אוכל בייקון.. ולא.. אין לי בייקון במקרר.. מסיבה פשוטה שזה לא תאים... אבל אם זה מעודד אותך אני אוכל צ'יז בורגרים.. וואי.. איזה באסה.. יש לי אמא דוסית... בן אדם.. זה פשוט אממ... לא כל כך מבאס אותי.. וממ... חרא של בן אדם.. מה לעשות..? ככה אני.. יקרה לי משהו.. תצחק.. שיהיה לך בכיף.. חוץ מזה... חשבתי שת'יודע שאני סתם צוחק איתך בקשר למב"ר.. ואל תגיד "יופי לא מצחיק" למה כשאני מתקוון שאני צוחק איתך. זאת אומרת שאני לא מדבר ברצינות.. זה לא אומר שאני מנסה להצחיק.. אממ... זהו באמת.. אם יש לך עוד בעיות בוא ותדבר איתי.. אל תתחיל ככה סתם לקלל אותי בפורום או באיי סי קיו או איפה שבא לך.. כי זה יהיה כמו גוטי ולילך וזה יהיה ממש עצוב.. חבל

טל, אתה מסמניק!

אני חייב לציין כמה דברים... טל, בהודעתך השתמשת ב: "תאים" ו"אובדה"...!!!... אני חושב שצריך אותך ישר להקפיץ למסמם... ודרך אגב, אתם בטח חושבים שאני האיש האחרון שזה יצא ממנו, אבל בשיא הרצינות, טל, בשניות מספר, או אפילו ללא דיליי, אני מוציא לך שמות של אנשים יותר משכילים ואינטיליגנטים ממך אשר לומדים בכתות מב"ר! [ורק שלא תתבלבל בעתיד... זה: טעים ועובדה!]. תודה ויום טוב...

HollowSHIT

New member
חבוב

בהתחשבות בזה שאני מדבר הולנדית.. מבין קצת גרמנית.. מדבר אנגלית שותף ויודע לקרוא ערבית אפשר להתחשב בי אם מידי פעם יש לי טעויות בעברית

ofrikit

New member
יש לך בעיה עם מברניקים???

the xecutioner

New member
חחחחח מה שמזכיר לי

היום אודי הראה לנו איך הוא מכופף קרני אור בסיב אופטי אז ארז (פופר) צעק לו "שיואווו אודי אתה כזה חזק" אז אודי אמר לו "מה זה? מה אנחנו פה, במב"ר?" חחח זה היה משעשע

YaLdoNet 4 EveR

New member
האם אני מאתרת ריב חדש?

לחץ מהלמידה? משו? Lighten Up Falks.. ניר אתה לא מב"רניק, בשבילי תמיד תהיה מקום I! או משו.

למעלה