טוב משעמם לי אז..

oceans p

New member
טוב משעמם לי אז..

אני הולכת להתקלח להתארגן לנסוע לעיר ולקנות את - "הצבעים משתנים" "מנגינת הנדודים" ואם יהיה אז גם.. "אמצע שום מקום"- משירי לירון הרפז..

oceans p

New member
כי בולטת זה אחד מהשירים הכי חזקים נוגעים

ויפים שלו.. ויש תקווה ששאר האלבום יהיה כזה.. ולמה אי אפשר לערוך פה מבחינת ממשק תפוז זה הממשק הכי פרמטיבי שייש...

oceans p

New member
אז רצונות לחוד.. ומציאות לחוד..

נאלצתי להזמין את "צבעים משתנים" ויבררו בשבילי בקשר ל "אמצע שום מקום " כי אין להם את זה אפילו במחשב!!!! אז מה קניתי? "מנגינת הנדודים" - שירים שאני לא מכירה הם - ציורים בחלון, ילד ירח, יום, וברכבת...

oceans p

New member
לב סדוק..

איזה באסה יש לי את כל השירים.. - חוץ מהשיר האחרון ובנתיים... אבל זה דיסק חובה אז קניתי..

oceans p

New member
מאיר בנאי הופעה חיה..

יש בו רק 11 שירים והמוכר אמר לי יש פה שירים שלא תמצאי האף מקום כמו "יש לה אף ארוך" והתחיל לזמזם.. אחרי שביקשתי ממנו להפסיק בתחינות "דיי לא לא זה שיר רשע ומרושע מאיר שלי לא כזה" הוא צחק ואמר למה שיר חמוד.. ואני פתאום קלטתי שאמרתי מאיר שלי
השירים שאני לא מכירה - כניסה, לילות, תותים - ממש באטרף לשמוע את השיר.., אמממ.. כמו ציפור.. אני מנחשת שזה כמו ציפור מעל הים??? כי אם כן אז יש לי.. בכל מקרה שלוש דיסקים - עלו לי 100 שקל (אני בהלם מוחלט) את צבעים משתנים הזמנתי - יעלה לי 50 שקל ואת אמצע שום מקום הכי הרבה נזמין ממומה??? - מזמינים שם לא... ועקב זה שכתוב מוקדש באהבה לענת- זה דורש שאלה מי זאת ענת? ועדי אל תגידי פרטיות פה זה לא תופס.. הוא פירסם.. בכל מקרה תודו שייש קינאה היא הולכת לשמוע את זה בפעם הראשונה...
ועדי נכון שאת גאה בי???????????????

oceans p

New member
טוב עכשיו אני לא יודעת מה לשמוע קודם ../images/Emo46.gif

ושמתי לב שאשכול שלם עשיתי פה ואני מתכתבת עם עצמי אז אני אפסיק זה מביך כבר אותי..

כולי גאה בך ../images/Emo47.gif

(סליחה שלקח לי זמן להגיב, פשוט העברתי את יומי באיכילוב
) בכל אופן, אני לא יכולה לעזור לך עם עם מה להתחיל.. ולגבי ענת- היא גרושתו של מאיר ואם שני ילדיו

oceans p

New member
בקשר לענת שיערתי..

ויו אני מזה מקווה בשבילו שייש לו שם למי לתת
ואת מי לאהוב .. בן אדם כזה מרגש מגיע לו.. מאיר שתדע רק אושר.

TEENAGER1

New member
תתחדשי!

את "הצבעים משתנים" ראיתי בתו השמיני
אני קניתי שם אתמול את "מנגינת הנדודים"..
עוד אחד וסיימתי.

למעלה