טוב, משחק הסער:

Gaius Octavius

New member
טוב, משחק הסער:

איך, לדעתכם, להקות ואנשי פאוור היו מתייחסים לכך שאבא שלהם יצא מהארון? ותימנעו מהברורים מאליוP:

10th Man Down

New member
המ

"שיט, עכשיו הוא ייקח ממני בגדים
"

genz

New member
...

ג'וחה מנייטוויש: אולי זה למה שאני כזה מתופף מחורבן! הקלידן המתרומם של נייטוויש: אנשים תמיד אמרו לי שיש לי את הפרצוף של אימא שלי והתחת של אבא שלי... האנסי מבליינד גארדיאן: חחחחחחח איזה הומו טאריה: אז זה למה שיש לי כזאת לסת של דחפור... דראגונפורס: מיבכללמביןמההםאומרים?הםמדבריםמהרמדי!כזאתחראלהקהבאימשלי...היפניהמזדייןהזהצריךלמותולקחתאתכלשארהלהקההמתרוממתשלואיתו!

Gaius Octavius

New member
יאללה, אני גם אנסה:

אבא של טוביאס סאמט: "טובי, אני הומו". טוביאס: "מה אמרת? שאני צריך לעשות קליפ שבו כולנו מחופשים לחיילים וצדים ברחוב שפנפנות פלייבוי?" טוני קאקו: "מה?! אתה הומו?! זה הכל בגלל אשתך הזונה הזו, נכון?! שרמוטה בת-זונה!!!1" נדיר: "חחח, פינים חמודים." [אוי וי, נו, אתם יודעים למה התכוונתי.] אולגה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" כל ראפסודי בערך: "יו!!1 איזה מעולה, אבא, בוא נצא לשופינג!" עזבו. לכו תצפו בלואיס בלאק ביוטיוב.

Alpha biscuit

New member
הממממ דעתי

אני חושב שפאוריסט מטורף שמגלה שאבא שלו ההומו היה חושב שהוטלה על אבא שלו קללת האבן האדומה והוא היה יוצא לקווסט מטורף של כתיבת שירים קסומים כדאי להחזיר את אבא שלו לאהבת הבנות וכמובן שהוא היה שמח לראות שהוא לא היחידי במשפחה שיש לו קול גברי גבוה... מה אתם אומרים נשמע הגיוני לא?

למעלה