טוב, מצטערת שפותחת, חייבת עידוד..

פינקי33

New member
טוב, מצטערת שפותחת, חייבת עידוד..

החודש היתה לי הרגשה שזה מגיע, כאבי בטן בלי כל איקקלומינים, בחילות מדי פעם (אפילו אחת באמצע הלילה שממש שלא יכולתי לישון...), חנוכה, (ניסים), צילום רחם, הכל, ו....המכשפה הגיעה, מדהים איך שהיא באה תמיד אחרי בדיקת ההריון. עשיתי בדיקה בבוקר ואחרי 5 דקות קיבלתי. איך מסבירים את זה? הרי הבדיקה לא נכנסת פנימה או משהו כזה... לא ברור...בעלי אפילו התעכב ולא הלך לעבודה כדי לראות את התוצאה, וכל כך היה לי קשה עם זה הפעם, ממש חשבתי.... בהתחלה שיחקתי אותה קולית אבל עכשיו אני רואה כמה שזה השפיע עליי, ממש ציברוח... איך, איך חשבתי שזה יכול לבוא לי טבעי וספונטני, זה כבר לא יקרה לי בחיים כנראה, חייבת את ההתערבות המלאכותית אם זה ילך איתה בכלל. ממש באסה. טוב, NEXT. (פעם אמרתי את זה על בחורים, היום על זה על חודשים...)

נרי כ

New member
כאילו היא מחכה שנגלה בעצמנו, המכשפה

כן, גם אצלי באיחורים המועטים שהיו לי בחיים (גם כשהיו גורמים להיסטריה מהסוג ההפוך, אוי לבושה), רק אחרי הבדיקה המחזור היה מגיע. אוף, זה כל כך קשה, במיוחד בחודשים שבהם נדמה שזה זה. זה כל כך מאכזב, וגם נדמה שאי אפשר לסמוך על אף תחושת גוף ונפש, שהכל מתעתע. הדבר היחידי שאני יכולה לומר זה שזה יהיה זה. אולי לא החודש, ואולי אפילו לא בחודש הבא, אבל בסוף זה יהיה זה. אינשאללה בקרוב ועם כמה שפחות ייסורים.

טאיה1

New member
קצת עידוד, לשירותך:

הדבר היחיד שמעודד אותי (חוץ מזה שכולם בריאים, שיש לי בעל חביב וכד') זאת האמונה המוחלטת שבסוף לכל אחת שתרצה יהיה ילד. גם אם זה לא מרגיש ככה, לפעמים, אנחנו לא נשאר בטיפולים כל החיים, נכון? אז כמו שאמרת: NEXT לשלב הבא, לחודש הבא, להריון.

הוג

New member
מבינה אותך ../images/Emo24.gif

החודש היה לי איחור של שבעה ימים אף פעם אין לי איחור אצלי זה שעון שווצרי. היו לי שבעה ימי חסד וזהו המחזור הגיע. להגיד שהתאכזבתי זו לשון המעטה. אגב הייתי לפני שבוע בחו"ל ושם קראתי ספר נהדר שגם יצא בעברית "האוהל האדום". אני ממליצה בחום לקרוא אותו. מפריע לי שכל כך הרבה בנות מתייחסות למחזור כאל "מכשפה" ושונאות אותו שזה בעצם אומר שהגוף שלנו עושה את הפעולה הכי טבעית לו. ושנהיה בהריון המחזור ייפסק לבד. הספר הזה מספר את סיפור המקרא מנקודת מבטה של בתו היחידה של יעקב דינה והיא מספרת על האוהל שבו התכנסו נשות המשפחה המורחבת בעת המחזור (חברות טובות מקבלות מחזור ביחד - תשימו לב וזה מנגנון של הגוף שמכוון את עצמו להיות במחזור שיש הרבה נשים בסביבה) ושם ילדו, או כמהו ללדת כמו סיפורה של רחל. שוקו חם, פוך (יירד גשם שישבת) והספר. בחודש הבא יהיה הרבה יותר טוב!

נרי כ

New member
המחזור - מכשפה או ידידה? מיתוסים

האמת, אני מעולם לא חיבבתי אותה, ועוד יותר עצבנו אותי הציפיות שנחבב את האירוע הזה בחיינו. אפשר להשלים איתו, לא מוכרחים להתרפק עליו בערגה. לאחרונה דווקא קראתי התייחסות מעניינת אליו. שמעתן (לא שזה כרגע מעסיק אותנו, אבל אולי יום אחד) על הגלולה החדשה, שתאפשר לקבל מחזור רק כל שלושה חודשים -(שזו אגב אותה גלולה בדיוק, רק שעכשיו ירשו לקחת אותה רצוף)? אז בכתבה שהיתה עליה ראיינו איזה מומחה שאמר, שלקבל מחזור אחת לחודש מגיל 12 בערך עד חמישים ושתיים - קרי 40 שנה חודש בחודשו (יותר משעבד ממילואים!), זה דבר לא טבעי כלל וכלל. כי המחזורים פעם היו מגיעים יותר מאוחר, הנשים היו מתות יותר מוקדם, ולא היתה סדירות כזאת. ולי בכלל כל סיפורי האוהל האדום - ויש עכשיו סדנאות כאלה וחוגים ומעגלי נשים ואפילו שמעתי על מסיבת רווקות בנוסח הזה - איכשהו נראה לי שמחזירות אותנו קצת אחורנית, לעזרת נשים שאני לא בטוחה שזאת ההשתייכות הטבעית היחידה שלי.

הוג

New member
עזרת נשים?../images/Emo4.gif

לא חושבת שזה מדוייק. נכון מסכימה איתך שכל ההתעסקות הזאת בנשיות היא קצת מוגזמת לטעמי. כולל כתבות בנוסח "לאסוף את דם המחזור במעין קופסה שנתלית בין הרגליים ולהשקות בזה את העציצים..." או נשים במחזור שנפגשות ביחד כדי לחזק את הנשיות וכו'. גם אני הוזמנתי לערבים בנוסח "להתחבר לרחם - להקשיב לגוף" ועוד ואני אומרת מה שעושה טוב לאנשים - סבבה. אבל מצד שני כל הרצון לדחוק את הנושא הזה צידה גם צורם לי - לקרוא לזה המכשפה, לדחוף טמפונים כדי להיות חופשיה ומשוחררת ולהתעלם מהנושא הזה לחלוטין.לפי הרפואה הסינית המחזור הוא תקופה שמאופיינת ברגישויות מסויימות וכן יש לי לגיטימציה להתפנק בימים הללו ולהרגיש לא טוב ולהיות קצת עם עצמי כי מה לעשות העובדה שאני דוחפת טמפון או שמה תחבושת עם כנפיים לא גורמת לי לפרוץ מהבית כמו עז צוהלת ורעננה שכל העולם לפניה, ללבוש לבן במסיבות ולהרגיש הכי בטוחה שבעולם! כי אם כן הייתי הולכת כל החודש איתה תאמיני לי! בקיצור אנחנו נשים והרצון הנואש להעלים את סימני הנשיות הללו הוא שמפריע לי אבל שוב כל אחת ותחושותיה. והעיקר שהמחזור/המכשפה תיעלם מהפורום ורק מהסיבות הנכונות!

אפרסקה

New member
אני חושבת שאנחנו קוראת למחזור "מכשפ

"מכשפה" בנסיבות הקיימות וזה טבעי, אני לא חושבת שבאופן כללי אנחנו אנטי הנשיות שלנו. נכון, גם אני לא ממש מתחברת לקטע של "עזרת נשים", מצד שני ממליצה מאוד על הספר "האהל האדום" של אניטה דיאמנט שהוא ספר מאוד נשי ודן בנושאים כאלו של נשיות, מחזור, לידה וכדו' בסיפור שמתרחש בימי דינה, ביתו של יעקב. ספר כובש!

פּוֹנְג

New member
בהקשר למשפט האחרון שלך

תאורים גרפיים לא קלים
"אנחנו נשים והרצון הנואש להעלים את סימני הנשיות הללו הוא שמפריע לי " מצטערת, אני לא רואה את עצמי נשית במיוחד בימים שהלחלוחית שיש לי באיבר מיני אינה נובעת מהביוץ אלא מדם. ובימים שהריח שעולה מאיבר מיני אינו ריח הגוף שלי (או סבון) אלא ריח של דם (לא נקי אני חייבת להוסיף). אם זה היה בריא, גם הייתי ישנה בלילה עם טמפון במקום תחבושת. אפילו על פי ההלכה התקופה הזו של המחזור אינה תקופה בה אישה אמורה להיות נשית, לא סתם אסור לגבר לגעת בה. עוד הוכחה ניצחת לכך שאלוהים הוא גבר...
אז נכון הוא שעד שהגעתי לכאן מעולם לא קראתי למחזור מכשפה, וגם היום לרוב אני לא מכנה זאת כך, אבל לדעתי השם הולם. ומנה לעשות, המחזור לכל מי שמנסה להכנס להריון והיא בגיל הנכון, לא מהווה סימן שהגוף שלנו מתפקד, אלא לא מתפקד. (אחרי הכל, תפקידה של האישה הוא להוליד ולא להחליף טמפונים או תחבושות
)

אפרסקה

New member
פינקי חמודה אני מצטערת לשמוע!!

קיוויתי נורא בשבילך. אני מקווה שתתני לעצמך קצת זמן להתאבל, תשנסי מותניים וביחד נתחיל את הטיפול הבא- והמנצח!!! שבת שלום, אפרסקה.

אפרסקה

New member
אויש כתבתי לך תגובה והיא נעלמה

מקווה שזו תעבור. שולחת לך חיבוק חם!!! מקווה שהסיבוב הבא הוא הסיבוב המנצח!!

פינקי33

New member
תודה חמודות.../images/Emo20.gif יהיה בסדר....

אני קצת אופטימית לקראת הפגישה שיש לנו במכון הפריון בתחילת ינואר, מקווה שעם הזריקות וההזרעה יהיה יותר אפקטיבי... שבת שלום....

צהלולים

New member
עידוד: בעלי תמיד אומר:

בעוד שנתיים, מה אכפת יהיה לך אם הילד שלך הוא בן שנה ושלושה חודשים או "רק" בן שנה...? וזה נכון...

פינקי33

New member
צהלולים, איכפת לי כי אני כבר לא

צעירה... 33.5, וחוץ מזה שאני רוצה יותר מילד אחד ואני חוששת שלא אספיק... (החלום הוא 4 וסליחה אם אני לא ריאלית...) פונג-אני דווקא כן ישנה עם טמפונים למרות ששמעתי פעם שזה לא בריא, הנוחות בזמן השינה חשובה לי ונראה לי שזה לא כזה נורא... והמחזור הזה, שבכל פעם אחרת שקיבלתי אותו, סדיר ומסודר, אמרתי לעצמי - איזה כיף, אני בריאה, הכל בסדר, הכל דופק, ועכשיו-הוא "מכשפה", הוא לא רצוי, הוא "רע", הוא ההיפך מהריון...

פינקי ../images/Emo140.gif

לפני רגע כתבתי הודעה, אך המפלצת בלעה אותה..... מקווה שזה החודש האחרון בו התאכזבת כך! הנה
לחיי החודש הבא! החיפושית

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif פינקי ../images/Emo24.gif

מה ל'שות, ידוע שבדיקת ההריון מביאה את המכשפה. זה מה שאנחנו ממליצות למי מחכה לה כדי להתחיל טיפול. פשוט להשתין על מקל והבת#$%& מגיעה. בשביל היא מכשפה, עם או בלי טמפונים (בלי טמפון, השתגעתם? מיש המציא את הטפון נמצא אצלי ברשימת חסדי אומות העולם
). אז NEXT וזהו. ותודי שעצם העובדה שאת כבר לא צריכה להגיד יותר NEXT על בחורים. שאת חוזרת הביתה והאיש שלך מחכה לך שם- זה לבדו עושה את החיים יפים יותר, נכון?
נועם ~בוגרת NEXT בהצטטינות יתירה
~

פינקי33

New member
תודה, כל כך מחמם את הלב, נועם@בת

תודה שטרחת לכתוב לי בשעה זו של הלילה... אני כבר ישנתי... תודה תודה תודה על הכל.

למעלה