טוב..מצאתי

• פותח הנושא ETN
  • פורסם בתאריך

ETN

New member
טוב..מצאתי

אחרי עבודת תחקיר מעמיקה במרחבי הסייבר האינטרנטי,מצאתי את הגל הארוך בעולם : הגל נמצא בפרו,במקום בשם צ´יקאמה. הגל נפתח בשלמות לאורך של 1.6 קילומטר כשהרכיבה עליו נמשכת 3 דקות !

להתאפק זה לא היה אף פעם הצד החזק

שלך..עד היום אני צריך לנקות את הלכלוך שאתה משאיר מאחוריך יא שיבר...

רוזיA

New member
חחחחחח למה אתה עושה לי כאב לב...

וואלה אחריי שראיתי ת´תמונות אני יושב איזה חצי שעה ומתכנן איך אני דופק שוד ומבנבן להם ךדרום אמריקה לשבירה הזאת.... וועלק בונה שם איזה בית מי קש לוקח איזה אינדיינית שיהיה שתחמם אותי.... החיים הטובים...

אבל אבל...רוזי למה אתה לא מסתכל

על החצי כוסית המלאה.. תראה אינדיאני שמחמם אותך כבר יש לך ואתה גר בפחון שזה די דומה לבקתת קש...כל מה שנשאר זה לחכות ליום שישבר איזה גל שמצדיק קריאות הללויה סאמממאמאמק אתה צודק זה בחיים לא יקרה.. יאלה כמו בסרט נקודת פריצה...דיסקונט או הפועלים?

De Z

New member
אני מביא מסכות

יש לי של שרון , ברק , שמיר ונתניהו אני רוצה ללבוש את המסיכה של ביבי!!!

המסדר יכתיף את נשקו! הכתייף שק..!

המסדר יסתער על המטרות בשדרת איגוף מימין יו..הנה ראש מחכה לנו ברכב מילוט תן כבר גז יא דג רקק באמא שלי אני מתחיל להריח את פרו באופק ...אה לא... זה איטי מפליץ הקוטג´ חסעמבה חסעמבה חסעמבה

תגיד רוזי שאייאן וכל הג´מה

מאיפה הקללות האלה מפליץ קוטג´ נושך עניבות? בונה אתם הורגים אותי מצחוק מכל הפורומים רק פה אני צוחק נשבע לכם תמשיכו ככה

רוזיA

New member
תגיד את זה לר´ש בבקשה ההינו צריכים

להילחם איתו ולהרביץ בו מוסר בשביל שהוא יתן לנו להתקשקש בשפה העברית אינעל קיפי וכול רחוב סומסום המלשינים מי תל אביב חובבי רולרבליידס מושתנים .....!

למעלה