טוב, מפגשי לוחמים.

טוב, מפגשי לוחמים.

קודם כל לקרוא את ההודעה של ג´רלד ולהגיב עליה כאן, בשרשור הזה. דבר שני, אני מציע: ********************************************************************** לוחם שרוצה לפעול בסיוע לוחם אחר מודיע על כך בפורום הזה מצטרפים אליו בין אדם אחד נוסף לכמה שרוצים נוצרת פגישה הם פועלים יחד ולאחר מכן היא מדווחת לנו כאן בפורום. ********************************************************************** רעיונות לפעולות: כל דבר שבא לכם, אבל נראה לי שזה נחלק ל-3 סוגים עיקריים: 1. עזרה (לאחרים) 2. תרגול או תמיכה (עזרה לעצמנו) 3. הנאה (שאותה, אגב, אפשר לשלב תמיד) ********************************************************************** רעיונות לעזרה, לדוגמא: 1. אוכל להומלסים (עוברים במסעדה, לוקחים, מחלקים) 2. אוכל לחתולים 3. מעקב הגנה בע"ח 4. מדיטציה של אור ואהבה ל... (מי שרוצים) *** למישהו יש עוד רעיונות???????? חשוב!!!! פעולה כזאת לא צריכה להיות עקבית, מספיק פעולה חד פעמית. וזה לא חייב לקחת שעות, מספיק חצי-שעה - זה יותר טוב מכלום!!! טוב, תגובותיכם ודעתכם. ויתר על כן, הייתי שמח אם מישהו מכם היה יוזם פעולת עזרה/תרגול/הנאה (או משולבת) קובע מה מתי והיכן ומחכה לתגובות - ואז נפגשים ביחד ויוצאים בלי ציפיות בומבסטיות ואחר כך מדווחים לכאן. מה דעתכם?????

Jerald_Admonds

New member
לפחות אחרי פגישת הפורום

יש לי רעיון כלשהו על איך זה צריך להתנהל..

אשכר

New member
שבלול ועכביש

אתה זוכר את הסיפור על השבלול שחצה מדרכה? בא האיש, ואמר: בוא נעשה טובה לשבלול. לקח האיש את השבלול, ושם אותו בין עלי הגפן. רצה להגן עליו. לעזור לו. ל... בא עכביש והכיש אותו. זוכר? זה כתוב באחד הספרים.

זוכר את הסיפור!!! או לפחות סיפור

הדומה לו. בכל אופן, זה לא אומר שאסור לנו לעזור לעצמנו. "מפגש לוחמים" נולד כאשר אחד מאיתנו מחליט שהוא רוצה עזרה מקומית מיידית באחת או יותר משלושת התחומים הבאים: 1. תרגול (מישהו שילמד אותו, או יתרגל איתו, או ילמד ממנו) 2. מתן עזרה לאחרים (מישהו שיעזור לו לעזור) 3. הנאה (שיפגשו איתו וינעימו את זמנו ב... נגיד, שחיה לילית בעירום!!!) ואחר כך מדווחים לפורום! (אם רוצים...)

יצירת מפגש לוחמים! ../images/Emo23.gif

ביום שישי ה-5 לאוקטובר בשעה 21:00 בתל-אביב, שיצטרף אלי לפחות לוחם אחד (מצידי עוד 20... אבל לפחות 1 נוסף, כדי שיהיה מפגש!), למפגש עליו נדווח בפורום לכשהוא יסתיים ושיכלול את המאפיינים הבאים: 1. תרגול: טנסגריטי - אשמח אם bertcat ינחה! אם לא, אני אוכל להנחות, או אולי שלומי, או מי שירצה ויוכל 2. תרגול: מדיטציה בעירום (לא חובה, מי שיתבייש שיהיה לבוש חלקית או לגמרי) - אשמח אם מיכל תנחה! 3. שיעור: אני אלמד טיפה הגנה עצמית 4. שיעור: X ילמד Y (מי מתנדב ללמד מה?) 5. עזרה: נמדוט לטובת שיפור בטחוננו האישי, בטחון המדינה, בטחון העולם, האנשים שבו וכל כדור הארץ על יושביו המגוונים 6. הנאה: נראה כבר...... כל מי שמגיע למפגש, ישרשר זאת בהמשך להודעה זו. מי שלא יכול שלא להגיע ביום הנקוב, בשעה הנקובה, במקום הנקוב, שלא יתאכזב אפילו טיפ-טיפה ושלא ינסה להביא לשינוי המקום והשעה... למה? כי זה רק מפגשון אחד קטן מתוך עשרות שיהיו... כי כל אחד מכם יכול לארגן מפגש כזה מתי שנוח לו ואיפה שנוח לו... כי מספיק שאדם אחד יצטרף אליכם כדי שיהיה מפגש-לוחמים... כי אני מעדיף 1000 מפגשים קטנים וגמישים וקלילים וממוקדים שנקבעים במהירות ומבוצעים בקלילות מאשר מפגש אחד כבד ומסורבל (ממילא מתוך 1000 המפגשים הקלילים יצאו יותר מ-10 "ענקיים", מרובי-משתתפים, ולו במקרה). שלכם באהבה, בן

bertcat

New member
מה שבטוח אולי

תשמע. יום שישי זה עוד מלא זמן ואני אף פעם לא מתחייב, אז אני מתחייב שאם אני ארצה לבוא, אני אבוא ואשמח להעביר טנסגריטי.

וואו, זוהי דווקא חתיכת התחייבות:

להתחייב שאם תרצה לבוא אז תבוא ותשמח להעביר טנסגריטי... רגע, רגע, לא הבנת למה התכוונת! אתה התכוונת בעצם להגיד ש... (סתאאאאאאם
)

deep ocean

New member
אני אבוא!

לגבי המדיטציה-אשתתף בה אבל לגבי להעביר אותה-אני אדבר על זה איתך...

WhiteBear

New member
אני בא, בכיף!

ומה דעתך שאני אעביר קטע של חצי שעה+ של סאן צ´וואן. איך שבא לכם, אני גם לא מדריך מוסמך או משהו. אבל אני יודע דבר או שניים. למעשה, בדיוק שניים (שם ושם משפחה
) מחכה לתגובה, הדוב הלבן.

סגרנו!

הדב הלבן יעביר שיעור בסאן צ´וואן, אבל לאו דווקא באורך של חצי שעה... אולי פחות... נראה בחשק שיהיה לנו, נזרום עם זה... בסדר? ואולי נתפצל וחלק יעברו את השיעור וחלק יצפו וחלק יברברו וחלק... (המממ...)

angeleyes

New member
החלטתי

שאולי בכל זאת אבוא... ואפילו אם אשב בצד כל המפגש (חוץ מהצאן צ´ואן), זה לא יהיה נורא... אבל - מאז שהתפטרתי (מה? עבר רק שבוע?) אין לי רכב... אז איך אגיע? (אני גר בראשון)

הייתי בא אבל....

אין לי איך להגיע... לת"א... ביום שישי בערב אין אוטובוסים ואין רכבות

אני חוזר שנית יש מישהו

שבא למיפגש מאזור הוד השרון כפר סבא רעננה או לחילופין אני יכול להתאכסן אצלו ביום שישי עד המיפגש הוא גר בתל אביב

למעלה