טוב - מנסה גם פה...

טוב - מנסה גם פה...

הי בנות, החלטתי שאני לא עושה את בדיקות השקיפות והסקירות באופן פרטי אלא אנצל את זכויותיי במכבי זהב ואבחר מישהו מרופאי ההסדר. הרשימה צומצמה לשלושה: - ד"ר יואב ינון - ד"ר רוני נלינגר - ד"ר יובל יפת * על מי אתן ממליצות יותר/פחות ולמה? *מישהי עשתה אצל אחד מהם (לא באופן פרטי) לאחרונה ויכולה לכתוב את התרשמותה? * אתן קובעות תורים גם לשקיפות וגם לסקירות אצל אותו הרופא מראש? כלומר מעדיפות לבצע את הכל אצל אותו רופא או לפצל? מה אתן אומרות?

טאקית24

New member
שקיפות לא צריך בפרטי

סקירה כן הייתי עושה . לגבי הרופאים ד"ר יינון הוא מצוין, מכירה אותו מההייריסק בתהש ואני פגשתי אותו פעם אחת במסגרת הבדיקות מעקב בהריון תאומים שלי, אבל אני מכירה בנות שהיו מטופלות של יינון והיו להן רק דברים טובים לומר. יש לך בכלל את כל הצוות של תה"ש שהוא מעולה - הנדלר, ווייס , מוזקי, כסיף ויתר הרופאים שלהם מאוד מקצועיים. גם על ד"ר יפת שמעתי דברים טובים. סקירות עשינו בהתחלה סקירה ראשונה דרך הקופה במרכז ברמת אביב , הרופא היה חפיפניק מאוד ולא יסודי ותוך 25 דקות סיים סקירה לתאומות זהות וגם התבלבל באמצע (ויש דיסק שמוכיח) . הלכנו לד"ר בועז ווייס באופן פרטי והיה שווה כל שקל ועשינו אצלו גם את הסקירה השניה. רופא מדהים וסופר מקצועי.

billi02

New member
כמה תשובות

אני עשיתי את השקיפות והסקירה הראשונה אצל ד"ר יובל יפת, ואת הסקירה המאומחרת אצל ד"ר רוני נלינגר, דרך מכבי. (אני מתחילה עכשיו חודש תשיעי, כך שהבדיקות לא היו מאוד לאחרונה, אבל יחסית לאחרונה..) הייתי מאוד מרוצה מד"ר יובל יפת. הוא יסודי, סבלני, מסביר והקליניקה מאוד נעימה. אהבתי את זה שהוא קובע את התורים לעצמו, לא דרך מזכירה כך שאם יש לך שאלות את יכולה להיות בתקשורת ישירה איתו. בדיעבד הייתי עושה את כל הבדיקות אצלו אבל בסוף החלטתי לפצל מהרצון לקבל עוד חוות דעת. ד"ר רוני נלינגר עשה רושם מאוד מקצועי, היה מאוד ענייני אבל ברמה האישית הרגשתי שהוא מאוד ממורמר (אולי כי הלכנו למרפאה בבני ברק, שהיא פיזית פחות נעימה והיינו הזוג החילוני היחיד שם, ודרך איזה הערה של בעלי על מאיר שלו ופונטנלה הגענו לדבר על ההבדלים בידע בין זוגות חרדים לחילוניים..).

נועה277

New member
יו, בדיוק כמוני

גם אני עשיתי שקיפות וסקירה ראשונה אצל ד"ר יפת וסקירה שנייה אצל נלינגר! ואני מתחילה חודש תשיעי ביום שני.. אציין שבמכבי בת"א הוא לא היה ממורמר, אבל גם המרפאה שם לא משהו.

kizi

New member
יכולה לספר על נסיוני עם ד"ר נלינגר -מכבי

שלום לך, אני עשיתי את הסקירה השנייה , מורחבת, אצל ד"ר נלינגר - דרך קופ"ח מכבי בסניף בהדר יוסף. ההתרשמות שלי ממנו היא חיובית ביותר - הוא ללא ספק מקצועי, מאד נחמד וסובלני. הסביר הכל, אמנם רץ מהר אבל גם מתעכב להסביר ולענות על שאלות במידה ויש. סה"כ ממנו הייתי מאד מרוצה. המרפאה עצמה די מגעילה - ללא ספק סניף מוזנח של מכבי, לי אישית הדברים האלו מפריעים ובהחלט "לא באים לי בטוב בעין" וללא ספק לא אחזור לסניף הזה במידה ואצטרך. אבל הד"ר היה באמת נחמד, מקצועי וחביב למדי :)

Pitzkit

New member
לא כללת אותו ברשימה אבל

אני קיבלתי הרבה המלצות והלכתי לערן כסיף שמקבל דרך הקופה לסקירות מורחבות. אני הייתי מאוד מרוצה. הסביר על כל איבר ואיבר, היה נחמד מאוד (גם לכל הפמלייה שהבאתי
) והרגיש מאוד מקצועי באופן כללי.

מכבית1

New member
אני עשיתי אצל דר יפת

מאוד מומלץ בעיני. סבלני,נעים ונחמד. עשיתי דרך מכבי

אור לי7

New member
אני עשיתי שקיפות

אצל ד"ר יובל יפת דרך מכבי ברמת אביב. שמעתי עליו המון המלצות ובטלפון הוא היה מקסים אז בפועל קצת התאכזבתי מהקורקטיות שלו. ציפיתי ליותר נחמדות ואמפתיות. חוצמיזה גם לא הרגשתי שלמה עם הבדיקה כי העוברית ממש קפצה והוא התקשה למדוד, אמר שימדוד שוב ולא עשה את זה למיטב ידיעתי. שתדעי שאני במיעוט כי שומעים עליו בעיקר המלצות. ויש לציין שאני גם לא קוטלת או משהו, פשוט לא התלהבתי בכלל. שמעתי טובות גם על ד"ר יואב ינון. ואם את פתוחה לתוספות אז ד"ר שנטל פרונגלס שמקבלת דרך מכבי זהב מעולה. לפי דעתי עדיף לעשות את הסקירות אצל שני סוקרים שונים. זה מוסיף עוד שתי עיניים ומבטיח שהסקירה השנייה תהיה מקיפה כי מתחילים מההתחלה. אני אומנם עשיתי את שתיהן פרטי אצל פרופסורים ידועים אבל הסיבה שהחלפתי היתה בשביל זה ובאמת בסקירה השנייה מצאו משהו שלא ראו בראשונה (אולי גם לא היה ניתן...). את השקיפות אין שום בעיה לעשות אצל אחד הסוקרים כי זו בדיקה מאד נקודתית וקצרה.

sagiti

New member
יובל יפת הוא רופא בהסדר עם מכבי

לשקיפות וסקירה מוקדמת. הוא רופא מדהים שעשה לי את כל שלוש(!!!) הסקירות והשקיפויות. מומלץ ביותר

יובל יפת מדהים!

עשיתי אצלו את הסקירה השניה, וחבל שלא עשיתי את הכל אצלו.. יסודי. נחמד.ואין דבר רע להגיד עליו!!

נועה277

New member
עשיתי בהריון הנוכחי שקיפות וסקירה ראשונה אצל

ד"ר יפת וסקירה שנייה אצל ד"ר נלינגר. הכל דרך מכבי. אציין שהגעתי אליהם לאחר שראיתי פה בפורום המלצות רבות על שניהם, ובכוונה גם בחרתי בשני רופאים ולא באחד, כי הניסיון שלי מההריון הראשון אומר שכדאי שעין נוספת תסתכל באולטרסאונד (הרופא שהיה לי בהריון הראשון פספס ממצא בולט.. בולט ובר משמעות אך לא קריטי, לשמחתי). שני הרופאים עשו אמנם רושם מקצועי, והיו בסדר מבחינת יחסי אנוש (אם כי לשניהם היו גם כמה אמירות בעייתיות), אבל משניהם לא התלהבתי יתר על המידה, ובעלי סבר שהם עשו את הבדיקה מהר מדיי. אציין גם שמכשיר האולטרסאונד שהיה אצל ד"ר נלינגר (שיושב בתוך מכבי) עשה בעיות (הטכנאית התקשתה להוציא תמונות), והוא לא נתן לי דיסק וידיאו של הסקירה (לא שמתי לב כשהיינו שם, ולא טרחתי להתקשר לשאול), בלי לומר כלום על כך או להתנצל. אני לא בטוחה אם זה בגלל בעיה טכנית או שהוא העדיף מבחינה משפטית שלא יהיה לי וידיאו - כי יצא לי להגיד שבהריון הראשון ראיתי בדיעבד בדיסק הסקירה שהממצא שפוספס - בולט.. הסקירות ארכו נדמה לי משהו כמו 10-15 דקות. ואצל ד"ר נלינגר בלט במיוחד שהוא הסיק מסקנות (שתקין) לגבי כל איבר ואיבר במהירות שיא, ממש תוך שנייה - ולי יש ספק אם זו באמת כזו מומחיות-על או שזה בעצם גובל בפזיזות... זה קצת נראה כמו התלהבות מעצמו. עם זאת, היה איזה משהו אחד שהוא מאוד התעכב עליו והכאיב לי בבטן - תוך אמירה (בחצי חיוך) שזה או שהוא יכאיב לי כדי לנסות ולראות איזה משהו שהוא צריך לראות, או שאצטרך אולטרסאונד וגינלי.. אבל זה לא אומר כלום, לדעתי. כי הרופא מההריון הראשון מאוד מאוד התמקד במוח כל הזמן (ב"ה הכל תקין מהבחינה הזו), אבל עובדה שממצא אחר שהוא כן פספס. אני חושבת שדעה מושכלת יותר צריכה להתקבל דווקא מנשים שכן היו אצלן ממצאים חשודים כלשהם - אני רק מקווה שאצלי הפעם באמת הכל בסדר ושחוות הדעת שלהם שהכל תקין הייתה נכונה... בהצלחה!

למעלה