טוב ממ...

Effoliation

New member
טוב ממ...../images/Emo210.gif

אני מדריכה טריה בתא"צ ובואו נגיד שאני ממש מפחדת לצאת למסע. לא כי אני מפחדת מהמסע, כי אני מפחדת מהאחריות.. כאילו.. בנטיעות היה לי נורא קשה כי יש לי שבט קצת.. מבולגן ומופרע.. יש ילדים שבאמת שאני רוצה לא לתת להם לצאת אבל אני לא מסוגלת לעשות להם את זה אבל אני באמת מפחדת מכל האחריות הזאת.. המדריך שאיתי נורא אדיש וגם אם הוא לא היה אדיש, אני בספק אם שנינו ביחד נוכל לשמור על כולם...

אם את אומרת ש...

בס"ד יש לך חניכים מספיק טובים אז אולי תנסי להשאיר את המופרעים ולא להוציא אותם למסע. אופציה נוספת היא לפני היציאה למסע לרענן להם כמה נהלים ולהיות קשה איתם בנוגע לנהלים הללו, להסביר להם טוב טוב שמי שלא יעמוד בהנלים מייד אבל מייד יסולק הביתה...

אל תדאגי, זה שונה לגמרי

מטיעות זה הדבר הכי גרוע שיש בעולם וזה הכי קשה מבחינת אחריות אפילו אני שאני מדריך כבר שנה וחצי לא מצליח להשתלט על החניכים בנטיעות ואפילו שהייתי בכבר בשתי נטיעות במסע הכל הרבה יותר רגוע וכיפי! החניכים מנדנדים פחות יש זמן לעצור במסלול ולהרגע או להעביר את הזמן עם איזה משחק קליל, אוכלים באמצע נהנים מריצים צחוקים עם החניכים (כן כן זה אפשרי) ובכללי אפילו בתור מדריכה את תהני שם אני הבן אאדם הכי רחפן ולא אחראי שבעולם ולא קרה לי מקרים שצריך אחריות בשבילם במסעות קחי את זה באיזי ותצאי ועל אחריותי (חחחח) לא יקרה כלום בהצלחה

Effoliation

New member
לצאת אני אצא, ב"ע..../images/Emo210.gif

הענין הוא שאני קצת לחוצה מזה.. אני מרגישה איפשהו שזאת אחריות שגדולה מידי עלי, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם מישו יפצע או משו, כי בטוח שאני ארגיש אשמה. בתכלס הנטיעות היה ממש ממש ממש קשה.. היה מטורף! חזרתי הביתה ורק רציתי לישון שבוע! אני יודעת שאם יקרה משו חס וחלילה אני לא אאבד את העשתונות ואתחרפן אני יודעת מה לעשות ברגעים כאלה אבל אני לא רוצ השיקרה כלום.. נגיד בנטיעות כשכולנו היינו על ההר חניכה שלי שכחה את התיק למטה אז ירדתי איתה [וזה סבבה] ומצאתי למטה חניך שלי מדבר עם סניף אחר שעות הייתי צריכה להתווכח איתו שיעלה איתי כי כל הסניף כבר היה למעלה.. בסוף הוא עלה, אבל מה היה קורה אם החניכה הזאת לא היתה שוכחת את התיק?

אוקייי אז כמה שאלות...

א.איזה שבט את מדריכה? ב.באיזה סניף? ג.כמה חניכמים יש לך?

למעלה