טוב, מישהו צריך

טוב, מישהו צריך

לעשות סיפתח לשנה החדשה. וכרגיל, מנהלת הפורום לא מתפקדת, ועסוקה בהטרדות טלפוניות של חמורים מסוקסים, ושלל ניקיה, כהרגלם, עסוקים בתחרות הקשה מי יותר אויל. אז נשארתי אני. אלטרואיסט שכמותי. גם קראתי לי לדגל, וגם באתי. שזה דורש קואורדיניצה כמו להרים קרן ולרוץ לנגוח, אבל הרבה פחות אומץ.

קפת

New member
שוב שקרים והשמצות פרועות

אנשים בפורום הזה מרשים לעצמם לומר דברים בגלוי, שאחרים לא מעיזים אפילו לחשוב במסתרים. אני לא עסוקה בהטרדת חמורים. פשוט עוד לא התאוששתי מהמסיבה של גאידמק. מסתבר שבלק לייבל לא מסתדר טוב עם שמפנייה. ושנורא קשה להקיא דים סם אם בולעים אותם בשלמותם.

כן. כן. בטח.

אנשים בפורום הזה לפעמים עסוקים ולאו דווקא בשקרים פרועים והשמצות. יש האוס בטלויזיה, יש 4,400 בטלויזיה ויש המירוץ למליון, שזה גמכן בטלויזיה. אי אפשר להיות בשני המקומות גם יחד. כלומר, אפשר, אבל זה כרוץ במאמץ מסויים מצידי. לא טוב לי מאמצים. אז אני ככה, רובצת לי אל מול המסך הקטן, אפילו שלא קוראים לו מסך פלזמה 42". לגמרי. אפילו.

קפת

New member
עזבי

אני במשבר, שגם פלזמה 42 אינצ' לא תסדר. צריכה שקט כמה ימים. אילליקה.

האוס? 4400?

מעט הציפיות שהיו לי ממך, נכזבו בזה הרגע. אני מכריז עליך כעל בלתי אנינה טלויזיונית בעליל.

זה אומר שאני בדרך הנכונה?

כי הג'ינג'ית כבר מזמן הכריזה עלי כעל מאותגרת קולינרית. תגיד, סתם מתוך סקרנות, אילו תוכניות יגרמו לי להיחשב אנינת טעם? לא, כי במקרה הזה דיברתי רק על יום ראשון, נשארו עוד 6 ימים ואם אני אפרט פה את הרגלי הצפיה שלי בשאר ימות השבוע, זה ודאי יגרום לשערות שעל השכמות שלך לסמור. קדימה. זה יהיה שרשור של תרבות פה. המלצות טלויזיוניות, המלצות לסרטים, ומה שהכי חשוב - המלצות לספרים, כי עוד מעט יגמר לי חומר הקריאה בבית. ואני, כשנגמר לי חומר הקריאה, נאלצת להתעמת במסנג'ר עם ההודעות של הקפט.

אין לי שכמות

אני כולי לב זך ונשמה טובה. ואילו היו לי, הן היו חלקות כשל זמר מזרחי שעיר שעושה פרסומת למכון קוסמטי. הייתי משתף פעולה עם היוזמה התרבותית שלך בשמחה ,אבל אני קורא רק ספרי שירה ורואה רק סרטים איטלקים ויפאנים, זותומרת, כשאני לא סופג קולטורה במוזיאון. כן, זה משעמם, אבל האנינות מחייבת.

אני לא קוראת שירה

אבל אני מאוד אוהבת לשיר. א' אומר שהשירה שלי נשמעת כמו קרב לחיים או למוות בין שני חתולי רחוב מיוחמים. לפעמים, אני חושבת שא' נשאר איתי רק בגלל הכסף. אבל אז, אני נזכרת שהכסף דווקא הגיע מהצד שלו. איזה מניאק א'.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
בדרך לאנשהוא זה בטוח

אם כבר מישהו מאתגר תרבותית את החמור, אני רוצה להצטרף אליך ואל האוס. הבחור אולי צולע אבל גאון. ושימותו הנוערים! וכדי שלא לאלץ אותך חלילה להתעמת עם קפת שלא לצורך, אני אפילו אמליץ על ספרים ואסתכן בכמה שערות שיסמרו למעני: עולם הסוף - אופיר טושה גפלה כל סידרת המשחק של אנדר - אורסון סקוט קארד איש הקובייה - לוק ריינהרט מממ... קניתי לאחרונה את סלמון הספק של דוגלאס אדאמס אבל עוד לא התחלתי, כך שיהנה מחמת הספק. ואם לא חידשתי, זאת אשמת הצבא. <אגב, שרדתי> הנה, הרמתי את הכפפה, לקחתי את הסיכון, עכשיו תורכם.

אני לא צולע

אבל תודה על המלים החמות, לך ולהאוס (עוד ניק של קפת שאני לא מכיר כנראה).

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
מי גאון של קפת?

אז תגיד, למעשה העולם מתחלק לשני סוגים של אנשים: ניקים של קפת ואתה. זה לא משעמם?

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
תודה תודה

ואפילו שלי יש עוד המון ספרים בדרך, את מוזמנת לחדש לי גם. בכל זאת, אי'פשר להסתכן בהדרדרות למצבך. (אני את העימותים והקפת משאירה לחמור)

למעלה