טוב מייק יוסי!!!!!

hadarwin

New member
טוב מייק יוסי!!!!!

דבר ראשון שלום לכולם זה מיועד למייק וליוסי וכולם לקרוא!! דבר ראשון ... לא מוחקים הודעות!!! אוקיי?? לא משנה מה רשום זה יעבור עמודים
דבר שני.... אנלא יודע אבל לי מפריע נראלי שאתם רבים או כועסים אז פה הגיע הזמן להשלים וכל מי שרוצה ומסכים שישרשר תגובה... אז לא אכפת לי באיזה דרך אני רוצה סולחה בין שניכם.... הבנתי שאני דיי חדש ופעם הרצתם בדיחות... צחקתם ביחד... יאללה בלאגן
טוב אז נתחיל... אני אשמח אם תשרשרו, איך התחלתם לכעוס??, וחוץ מזה הגיעה הזמן לחזור להיות חברים אז תשלימו...

hadarwin

New member
כן.....

אני וכולם כאן מחכים לתשובה משניכם!!! אני לא אעזוב את זה עד שאני אשמע ואראה שאתם בסדר אחד עם השני!!!

חרא חרא

New member
אני בעד!!

מספיק למחוק הודעות!! אם בנ"א כתב הודעה, כנראה שהוא רצה שאנשים יראו תהודעה ואולי יגיבו אליה.. אם מוחקים את ההודעה שלו, מוחקים את הדעה שלו, את התגובה שלו.. אז למה לא לאסור עליו להיכנס לפורום הזה וזהו??

hadarwin

New member
לא רק זה...

בכלל לא מוחקים הודעות ומגיבים להודעות !! כשמבקשים תגובה (ככה נראלי לא כופה אבל בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה!!)
אני אוהב אתכם ורוצה לדעת!!

Spotless Mind

New member
לפעמים...

כדאי וחשוב למחוק הודעות. הודעות שלא קשורות או מעליבות ופוגעות -> כדאי למחוק.... ובקשר לזה שאם מוחקים את ההודעה שלו, אז מוחקים את הדעה שלו, אני לא בטוח שזה ממש נכון.. זה תלוי בהקשרה של ההודעה... וגם יש דעות, שלא צריכות לפעמים להישמע ( חזרתי מפולין [: ) אז חשוב שיהיה מישהו שינהל ויפקח..

hadarwin

New member
מה???

לא נראלי שהנתי אבל אם כבר... אז שיהיה קודם סקר של כל הפורום שיאמר דעתו... האם הוא מוכן שיימחקו והרוב ייקבע לא אחד....

toty17

New member
מסכימה.../images/Emo45.gif

אכן ,לפעמיים יש דעות שלא צריכות להישמע... דרך אגב..גם אני הייתי בפולין,ואשמח לשמוע חוויות =) המשך יום מקסים

Spotless Mind

New member
אממ...

אני לא חושב שיש הרבה מקום לסקר. יוסי יחליט אם יהיה סקר או לא, הרי הוא פתח את הפורום הזה. נכון, הוא פתח את הפורום בשביל ולמען תלמידי פרוייקט מיכא"ל(בוגרים וחניכים עכשווים), אבל הוא המנהל, והוא אחראי, אז מבחינתי כול מה שהוא יחליט, יהיה טוב. הוא יכול להכניס פה קצת דמוקרטיה וזה, אבל זה החלטה שלו בלבד. ואני לא כול כך מבין מה הבעיה הגדולה פה בפורום, אני נהנה כשאני ניכנס לפה, אני אוהב לקרוא את ההודעות פה. נכון, זה לא מושלם, אבל יש משהו שכן מושלם? אם חסר סוכר, מלח לא אומר דבר. אז אני מציע שכול אחד פחות יעיר לאחר, וידאג לבקר את עצמו קודם לפני שהוא מדבר, ואין פה שום רמיזה לאף אחד, לא הייתי בארץ שבוע, ככה שאני לא כול כך מעודכן, אז אל תחשבו שזה אישי. אפילו אם זה רק בצחוק ולא בכוונה, כי מוטב לאבד בדיחה מאשר לאבד חבר. מצטער אם חפרתי :) טוטי , קשה לי לרשום פה חוויות, כי כול פעם שאני מתחיל אחת, אני רוצה לרשום אחת אחרת, היו כול כך הרבה :) אני מקווה שגם לך היה כך.. אני יסיים במשפט אחד, שדיי מתחבר אליי עכשיו, והוא לא כול כך קשור למה שקורה בפורום, או לחוויה בפולין: כאשר דלת אחת נסגרת, תמיד נפתחת דלת אחרת, לעיתים אנו עסוקים בבהייה בדלת הנסגרת שאנחנו לא רואים את הדלת האחרת שנפתחת. סוף שבוע מעולה לכולם!!

hadarwin

New member
אוקיי....

אז אני לא יודע למה התכוונת.... אבל ההתחלה שלי לא היית הערה ואני לא חושב שאי אפשר לעשות את הפורום 100% ומושלם, ואני חושב שלא צריך למחוק הודעות.... צריכה להיות הסכמה כללית או שלא יימחק.... אבל כנראה שהרוב קובע.... ומה הבעיה אני ממש רוצה לשמוע חוויות מפולין תרשום תספר וכל חוויה חדשה שקופצת מתאימה
תרשום ותהנה עם הרשימה טוב?? מקווה שאף אחד לא לקח קשה את מה שרשמתי עכשיו.... ויוסי ומייק אני מחכה בבקשה!!!

חברים

לא רוצה לעשות דרמה.. אז אגיד בקצרה שהיה סכסוך עבודה קל
ביני לבין יוסי.. קורה. לא רוצה להצתדק, לצאת נקי וכו', זה לא ישנה כלום. רק אומר שאם עשיתי משהו לא בסדר אני מתנצל מעמקי הלב. (ובלי שום אינטרסים!!) אני לוקח הפסקה ארוכה מאוד מהפורום לשמחתם של חלק מהחברים פה, שהבנתי ש"לא סובלים אותי". אחרי ההודעה הזו אני לא מבקר בפורום, ולכן לא אקרא תגובות להודעה זו. רק טוב לכולם. כולל כולם.

לילי27

New member
גם אם תקרא וגם אם לא..

אני רוצה להגיד לך שאני באמת מעריכה אותך על כל העבודה בפורום, העניין בין יוסי ובינך הוא פרטי שלכם, וככה זה צריך להישאר. מקווה שתחזר באיזשהו שלב, ושתפתרו את הבעיות. בהצלחה בהמשך.

hadarwin

New member
תקראו חשוב!!! מי שחשוב לו....

טוב אז חברים.... מייק מוסר לכולם המון אהבה ד"ש חמה.... (דרישת שלום - נקבה
) והמון הצלחה לכולם, רק חשיבה חיובית הוא מוסר המון חיבוקים ונשיקות ..... 234547941 זה האיסי שלו!

davidori

New member
...

חבל שהוא לא כאן. אבל אני זוכה לדבר איתו בICQ מידי פעם...

hadarwin

New member
***זה....

זה לא בשבילו והוא אפילו לא ביקש ממנו אני אחזיר אותו לפורום אני רק מעוניין בשביל עצמי... לדעת כמה מעוניינים שהאיש המדהים הזה יחזור! (אני אומר את זה מכיוון שפעם שעברה שהוא אמר משהו, הוציאו לו שם רע ואני לא רוצה שבגללי יצא שם רע אז זה אני לא הוא !!!!!!!!!!)

למעלה