טוב למי שלא שמע....

טוב למי שלא שמע....

טוב למי שעוד לא שמע אני ומור נפרדנו אז שתדעו שאני אפס מוחלט ואידיוט גמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בטיול חרמון אתם לא תראו אותי (נרשמתי כי מור יצאה) אז אני כבר אראה אתכם בטיול הבא של התנועה. אז תהיו חזקים! משפט לחיים: בנות נותנות סקס בשביל אהבה ובנים נותנים אהבה בשביל סקס(וזה לא נכון לגבי או לגבי עוד כמה........) אז....למה לי פוליטיקה עכשיו....? אביב המדריך......

שקסי

New member
אביב בובון!!- תירגע!

תנשום עמוק! תעשה מה שאמרתי לך!! (עם הדפים) ועל תדאג זה יעבור בסופו של דבר! הכל יהיה טוב!! והמשפט של הבנים והבנות דןןקא ממש נכון לגבי...(עוד מעט הולך להיות מישהו חדש- ישן...רק בשביל זה...) תחייך!!!! :) אוהבת המון- עדי

אביב,מור וכולם:

אביב היקר, אביב החביב. קודם כל,אתה יודע עד כמה חבל לי שנפרדתם, ושניכם יודעים בידיוק מה אני חושב על זה ובכלל. דבר שני- חלק מהדברים שאתה אומר או אמרת עלולים לפגוע בצד השני, אז תנסה להתבטא בצורה אחרת פעם הבאה,טוב? דבר שלישי-תודה על ה"גריז"... ושניכם יודעים שאני תמיד מקשיב ומנסה לעזור,אז אם אתם צריכים-אתם יודעים איפה למצוא אותי...-נכון? ובלי קשר למור-נשמח לראות אותך בטיול חרמון ובכלל במפעלים תנועתיים. ואני מוסיף לשקס...: אל תפסיק לחייך!(אני חושב שאתה יודע מה ייקרה לך אם תפסיק- ואם לא-תחזור כמה שעות אחורה לתחנות הסעה...)

אביב...זה לא המקום

אתה יודע שאני מתה עליך אבל זה לא ממש המקום לכתוב את מה שכתבת..קצת כבוד לפרטיות של הבנאדם זה פורום רחב מדי חמוד... סליחה אם הייתי כנה מדי אם אתה צריך עזרה או משהו אתה יודע איפה למצוא אותי יהיה טוב עמיתי

אני לא מבין למה..

אני לא מבין מה אתם תוקפים אותי ואומרים לי שזה לא המקום ושזה יכול לפגוע בצד השני שזאת מור כי במה שכתבתי להזכירכם זה היה עליי ובלי זכר אחד על מור אז אתם ישר באים נגדי כדי שאני לא יפגע בה? אני לא מתנתק מהמפעל הזה בגלל אף אחד עדיין יש לי את החברים ואת החברות שלי בתנועה שאני לא יפספס בשבילם טיול הקטע שיצאתי לטיול בגלל מור הוא שאני לא רציתי לצאת מסיבות אחרות ואני בכל זאת לא יוצא! בקשר למשפט אני לא ניסיתי לרמוז או להגיד למישהו משהו אז להתראות מהמדריך הכי אפס בתנועת בני המושבים!!! אביב

זורקה

New member
הם אמרו שזה לא המקום

כי זה משהו בינה לבינך, אישי!! ואם אתה לא מבין איך זה יכול לפגוע במור, פשוט תחשוב על זה ככה- זה משהו פרטי שקרה בניכם ואולי לא בא לה שזה יהיה שיחה בפורום. אתה לא חושב??

שקסי

New member
ואביב עוד משהו...

מה זה המשפט סיום הזה- די!!! תפסיק כבר!!!אתה לא אפס בגלל זה!!!למה אתה חושב בכלל ככה מה זה קשור??? ומורוש- אני בטוחה שהוא לא התכוון מלחתחילה לפגוע בך עם ההודעה- זה היה בתמימות והוא אמר את מה שהוא חושב- למרות שיכול להיות שיש דברים שנאמרו שלא היו צריכים להיאמר... אוהבת את שניכם המון והרבה והמון מאוד- תרגישו טוב!! תהנו!!! ותחייכו!! שקס...

למעלה