אולי שכחת שבפסח אנחנו באילת???????
K Kill Bernard New member 4/3/13 #18 או - גם וגם!! וגם: בואו כולם נפסיק ללמוד ונתפטר ונשב ונאכל ונראה סדרות כל היום? כי קצת בא לי.
O o0Invisible0o New member 5/3/13 #24 אני נראה לי ממש לא יכולה בפסח. אני מנסה שלא לחשוב על זה אבל בתכלס יש לי סמינר לכתוב, מועד ב' ללמוד אליו, עבודות ותרגילים לצלם - תמיד, חברה מגרמניה שבאה לבקר!! ואחותי שבאה לבקר מלונדון!! בקיצור, כזה. ><
אני נראה לי ממש לא יכולה בפסח. אני מנסה שלא לחשוב על זה אבל בתכלס יש לי סמינר לכתוב, מועד ב' ללמוד אליו, עבודות ותרגילים לצלם - תמיד, חברה מגרמניה שבאה לבקר!! ואחותי שבאה לבקר מלונדון!! בקיצור, כזה. ><
O o0Invisible0o New member 4/3/13 #8 נמאס לי לדבר עם עצמי? וגם - כל מה שבא לי לדבר עליו זה ליזי בנט. דפי, הצטרפתי רשמית לסיהורסס!! אההההההההההה והיום הופעתי באימפרוב והדס ראתה אותי מביכה את עצמי על במה וכאלה.
נמאס לי לדבר עם עצמי? וגם - כל מה שבא לי לדבר עליו זה ליזי בנט. דפי, הצטרפתי רשמית לסיהורסס!! אההההההההההה והיום הופעתי באימפרוב והדס ראתה אותי מביכה את עצמי על במה וכאלה.
L LemonLimeLilach New member 9/3/13 #29 אל תהיה בכיין! אני עוד ראיתי זהות בדויה בזמן הצבא והייתי פה כל הזמן כולל בשעות מורטות העצבים של ההורדה של הפרק האחרון.
אל תהיה בכיין! אני עוד ראיתי זהות בדויה בזמן הצבא והייתי פה כל הזמן כולל בשעות מורטות העצבים של ההורדה של הפרק האחרון.
Light Warrior Member 10/3/13 #1 יחסית, אני ממש משתדל שלא לבכות פה אבל השעות שלי כן משוגעות לפעמים וכשאני חוזר כבר אין לי זמן/כח להשקיע בתגובות (אני כן קורא!)
יחסית, אני ממש משתדל שלא לבכות פה אבל השעות שלי כן משוגעות לפעמים וכשאני חוזר כבר אין לי זמן/כח להשקיע בתגובות (אני כן קורא!)
R RenanaD New member 11/3/13 #30 אל תקשיב ללילך מותר לך לבכות פה! וכמה שאתה רוצה (אני רוצה למשל לכתוב פה איך עבר הסמינריון שלי בשבוע שעבר. דווקא יש לי זמן עכשיו, לשם שינוי, אבל לא כח. אז מחר! )
אל תקשיב ללילך מותר לך לבכות פה! וכמה שאתה רוצה (אני רוצה למשל לכתוב פה איך עבר הסמינריון שלי בשבוע שעבר. דווקא יש לי זמן עכשיו, לשם שינוי, אבל לא כח. אז מחר! )