טוב לי?

עוף מפה

New member
טוב לי?

תקופה רעה עוברת על כוחותינו, כוחותי בעצם. לא הכי טוב לי בתקופה האחרונה בלשון המעטה והלימוידם הבגרויות ההורים וכל שאר הירקות אל בדיוק תורמים להרגשה הנפלאה שלי. אבל, והנה זה מתקשר לפורום. אני ממש ממש שמח שיש לי קבוצה כזאת אדירה!!!! באמת שזה לא כזה קל למצוא זמן לבנות פעולות (נגיד שאני בונה) ולהעביר אותן. אבל גם אם יש לי מבחן בגרות יום אחרי אני ממש מנסה לדחוף את הפעולה הזאת, את הדבר שעוזר לי לשמור על עצמי כמישהו שנותן מעצמו לארים. כאילו זה לשאי בדיוק מבין מה זה להיות מדריך, וגם אין לי איזה משהו נורא מרגש שקרה לי עם החניכים, אבל זה מצחיק ממש שכשאתה עושה להם פעולה ויש משחק עם דלי וכפית. אז הם כל הזמן מרמים ואז אתה צועק אליהם וזה לא מפריע להם להמשיך לרמות. זה מצחיק. זה נוסטלגי. אני אוהב שאני גם קצת משתדל להיות בן אדם יורת טוב כשאני מדריך, כי אני "צריך" לשמש דוגמא אישית וכאלה, לא יודע. אני אוהב להדריך, באמת שזה כיף לי.

מיכלצי

New member
היי... יש לך קבוצה אדירה

אני יודעת, הם היו שלי פעםP: ועוד יותר מדהים לראות השפעה של מדריך על קבוצה, דווקא מבחוץ. אתה יודע, קצת יותר רחוק נותן פרספקטיבה שונה. אין לי מושג מה אני נתתי לקבוצה בשנה שלי, אבל יש לי ניחוש שלא יותר מדי ובטח שלא כמוך. מקום של מדריך הוא עצום, וזה טוב כשיש משהו קבוע ככה בין כל הבלגן של לימודים ומחשבות. תמיד יש לך את הפעולה הבאה, את המקום ההוא להיות אתה בתפקיד שונה, לצאת קצת מעופר שאתה תמיד, למשהו מעט שונה. (:) אוהבת אותך.

Walk On Water

New member
כיף לך }:

אני רק מחכה לרגע ששנת ההדרכה הזו תיגמר ואני אדריך קבוצה אחרת, עם בת זוג אחרת.

kedeman

New member
עופר

איך זה שאני כבר חודשיים במטה אשר ולא ראיתי אותך עדיין פעם אחת??? תעשה עם זה משהו!! אפילו את מיכל כבר פגשתי!

kedeman

New member
:)

גם אותך ראיתי רק פעם אחת אבל זה בסדר, אני מאמין שעוד נתראה

עוף מפה

New member
חחחחח שקדםםםם

יש שמןןן חחחח אני נתקפתי געגועים עזים למסחוף עכשיו, וד"א עדין יש לי את הצמיד חחחחחחח... אני אבקר אתכם בהזדמנות.

kedeman

New member
לי אין צמיד....

שרדתי עם הצמיד, עד הגיוס.... בוא לבקר מתישהו! שמוק!!

למעלה