טוב לי... ממש טוב לי..

טוב לי... ממש טוב לי..

האשכול הקודם שפתחתי פה היה לבשר על הבחור הבוגדני שלבסוף נפטרתי ממנו.
חלקכם הנחמדים הביעו דאגה בקשר לראציונליות היתרה שהפגנתי לאור הבגידה והפרידה ממנו.

רק רק רציתי להגיד..
ממש ממש טוב לי..
אני ממש ממש שמח..
יש עוד כל מיני דברים שקורים שאני מעדיף לא להלאות בפרטים, אבל רק רציתי לציין שטוב לי.

אני כ"כ כועס על עצמי על העיוורון, על הפשרה של להיות עם בחור שברור שיבגוד מתישהו.. ואכן זה קרה..
אבל בסדר. אין חכם כבעל ניסיון - ואת אותו ניסיון צריך לצבור, גם אם זה ע"י טעויות בדרך.
אז עכשיו אני חכם יותר.
ובפירוש, טוב לי. הרבה הרבה יותר.

שבוע טוב לכולם..

makel1

New member
איזה כיף לשמוע!

שמח בשבילך שאתה מרגיש ככה. האמת שלאור מה שעברת באמת מגיע לך להנות מחצי הכוס המתוק של כל הסיפור הזה ואני שמח שהצלחת להגיע לזה מהר. מאחל לך שתמשיך להרגיש ככה, מה שיעזור לך לצאת לדרך חדשה, טובה יותר. מאושרת יותר.

ברשותך אני מצרף לך שיר (שירים עוזרים לי להתמודד עם דברים שאני עובר). מעבר לזה שמדובר באחד השירים המרגשים והטובים ששמעתי, יש לו מסר דיי חזק.

שבוע טוב :)

Jar of hearts

שמעתי את השיר הזה כל כך הרבה..

והוא כל כך מזכיר לי אותו..
פשוט בגלל שהוא כזה..

כבר בתחילת הקשר, עוד לפני שהשיר הזה יצא - אני הייתי אומר לו שנמאס לי מצנצנת הגחליליות שלו.
הוא לא הבין למה התכוונתי והסברתי לו - שנמאס לי מכל אותם אנשים שהוא מדבר איתם, שומר אותם בצד, מתייחס אליהם כאילו הם חברים או מאותם אנשים שהוא שכב איתם..
נמאס לי שיש לו צנצנת של גחליליות. אוסף כזה.. של כל האנשים שהיו מעוניינים לשכב איתו.

הוא באמת היה מקסים אלי..
אבל כשהשיר הזה יצא, לא יכולתי שלא להזדהות..
לא יכולתי שלא לחשוב שאני גם בתוך הצנצנת. ומתישהו תכנס גחלילית חדשה.

בוא נגיד, שעכשיו שאני חושב על זה.. נכנסו הרבה גחליליות אחרי..
אבל כל כך טרחתי לזהור ולזרוח.. שלא שמתי לב לכלום.

תודה לך חבר!

יאיי איזה חמוד אתה

בכיף שיהיה לך תהנה וכמה שיותר, תתקדם הלאה עבור עצמך.

מי שטוב לו ושמח כף ימחא

אני שמח שאתה רואה בנו פרטנרים לדיון, להתלבטות ולבירור בעיות. זו המחמאה הכי גדולה שהפורום יכול לקבל מחבר בו.
שיהיה לך תמיד רק טוב. אל תלקה את עצמך, אלא רק למד מהטעויות. [ בררר, אני נשמע כמו המורה ציפי]

שמח שאתה שמח

באיזשהו מקום סיום יחסים באופן שלילי כמו שחוות זה כמו תאונה של כלי טייס, ומאוד10X לחזור למצב "תפעולי" ומהר (בעניני אהבה כמובן). הואקום שנוצר (לאחר לכתו של עיסוק רגשי ופיזי שהיה ואיננו) סונק אל תוכו מכל טוב, ובהתחלה זה בלי אבחנה, רק תשגיח שהשארת מקום אצלך לאהבה חדשה

תודה תודה

היה לי שבוע מקסים. אני ממש שמח שאני במקום הזה עכשיו.

בשניה אחת, בווידוי אחד שלו, הוא הרג, קטע וגדע כל רגש שהיה לי אליו.

אבל לא נוראאאאא
כמו שאמר התרנגול, יש פה אתכם, וזה אדיר שיש מקום כזה לדבר בו.

למעלה